Ne znam kome ovo pisete, ali Kolasinci jesu za monogamiju. Stada ima dovoljno.![]()
Vjerovatno ce to iskustvo francuzima biti najdraze.
Hvala Lepo
p.s. Samo da ih Kolasinci ne linchuju od ljubomore.. Emotivno su vezani pa..![]()
ps Molim te, prestani da mi saljes bracne ponude na PM. Nista licno, ali monogamija i ja... hm... ko ti i engleski humor.
Pusa.
p.s. Samo da ih Kolasinci ne linchuju od ljubomore.. Emotivno su vezani pa..![]()
Ajte, molim Vas... na ovu krizu, ne marim da zrtva mojih polnih zlijezda bude kakva dvizga iz porodice domacih zivuljki. Eh, kad se samo śetim kako sam, kao zvijer, usao u jednu ovcu na Vranjaku. Sto cu, bile su '90-e i kriza...a i moje vlastito neiskustvo...
... tepao sam joj Bela Vatra.
Takvi smo mi Kolasinci, nekontrolisani u prisustvu zena, bez obzira na vrstu i ocite bioloske prepreke.
_________
Last edited by Jal Cargo; 26-08-10 at 20:22.
Cenim i ja tebe, nemoj mislit da ne cenim.
Mozemo li sad da pustimo temu da ide svojim tokom?
____
Naravno, tema ide tokovima i vredjelo je "pitomine"...
Mada, kao cest posjetitelj Kolasina, mogu da obecam da cu napisati objektivno vidjenje Kolasina o gostoprimstvu i uljudnosti Kolasinaca, njihovom mentalitetu i odnosu prema "strancima", kulturi, turizmu, misticizmu, itd... Sve u kontekstu teme.
Samo nemojte opet spominjati chekic i sile, jer cu ih sama spomenuti kad bude trebalo.
Kad vas budu pitali jeste li pili vode sa Svinjace ... to je u prevodu - jeste li starosjedilac.
Hvala Lepo
p.s. Nisam novinar pa ne moram pisati placene hvalospjeve..![]()
Volio bih da ste kompetentni da govorite o mentalitetu i uljudnosti Kolasinaca.
Inace, jesam, pio sam vodu sa Svinjace, na potezu Smailagica polje - Biocinovici. Tamo sam ordinirao kao veterinar i upoznao prvu ljubav, Velizarku, dugodlaku ovcu Merino tipa. Ja sam sanjao brak i idealizovao njeno meketanje, poredeci ga sa poezijom Luja Aragona... a ona... ona je imala drugacije planove. Nemirni duh ju je odveo u vojsku, u Belu crkvu, u auto jedinicu. Poslije sam cuo da je rodila dvoje djece nekom majoru iz Vasojevica, ali je '99 poginula na Kosovu, kao vozac 13. motorizovane brigade Druge armije.
Bio je to kraj mojih iluzija o ljubavi sa malom, vunenom, prijateljicom.
Odjavljujem se, jebo mene otac sto postavljah bilo sta o Kolasinu.
______
Naravno da sam kompetentna inace ne bih ni pomislila da pisem o Kolasinu i Kolasincima.. Od djetinjstva do sada - turistichki.
Zao mi je sto su moje rijechi o Kolasinu potakle Vasu nervozu i neprijatno sjecanje, ali se u tom sjecanju i nesto lijepo zbilo..
Nista sem da otvorimo temu - Uticaj politike na ljubav.... Eto..sta cu.
Mada ne znam ni sta vam se desilo..... U stvari, kakve ja veze imam sa Vasim odjavljivanjem.. Oraspolozite se, ovo je samo forum, a katarza nije nista neobichno..![]()
Hvala Lepo
Eto:
Last edited by Maja; 26-08-10 at 21:28.
A sad ajmo malo i na temu a posto kazu
mozemo i o turistickim destinacijama na Goliji.Podgorički Centar za ekotoksikološka istraživanja (CETI) je saopštio da rezultat njegovih analiza pokazuje da uništavanje viškova oružja i municije na području planine Latično u Goliji ne ugrožava životnu sredinu.
CETI je saopštio, kako prenose Vijesti, da je kvalitet zemljišta mjeren na 150 metara udaljenosti od lokacije uništavanja, i to prije i poslije detonacije, da je ispitivana voda iz bunara Novak, bistijerne i izvora.
"Svi uzorci su u redu, bez prisustva zagađenja i bezopasno za stoku. Mjerena je i radioaktivnost i nema govora o povećanju radona. Kontrolisana je i biomasa iz okruženja, lišće, maline i jagode. Ni u njima nije ništa nađeno", saopštio je CETI.
Nisam ja nista pitao i ovo nije moj racun.Ja sam samo tvrdio da nema sanse da se u Voliju ovako nesto desava,ali kao sto vidis dobio sam dokaz da se ipak desava i nije u pitanju jedan nego mnogo vise artikala.
Da ovako nesto uradis u obicnoj prodavnici odmah bi ti se zakacili ovi iz trzisne za vrat i dzaba bi bila sva objasnjenja kako se desilo slucajno-prijava za privredni prestup i kazna od najmanje 1 000 eura.Bas zato sto je veliki,Voli bi trebao da malo vise povede racuna o ovome,jer price ljudi iz susjedne drzave o tome kako smo lopovi bespotrebno dobijaju potvrdu jer,hej,kad se ovo desava u velikim marketima sta tek rec za ostale...
Ima li neko mozda dokaze za te druge artikle, kao sto kazes? Ili se rukovode: naisli na jedan, pa daj da napune kosaru slicnim pricama?
Naravno da Voli treba da vodi racuna o ovakvim stvarima, ali i sam kazes da je Voli velik, pa je veca i mogucnost za gresku.
Da se razumijemo, ja sa Volijem nemam nista,osim sto tamo trgujem na mjesecnom nivou za porodicu (200-250 eur mjesecno), i nikad nisam naisa na neprijatnost, mislim da su mozda i najkorektniji, i najljubaznije osoblje imaju, i najjeftiniji (pavloviceva krema je u Voli 2.44, u apoteke je ne mozes kupit ispod 2.90)
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Greske se desavaju a sto veća prodavnica i mogucnost greske je veća. Na primjer mreza hiper marketa Auchan je jedno vrijeme imala odluku da za svaki eurocent koji se greskom vise naplat, kupcima vraćaju duplo, bas zbog toga da im sporadicni slucaj ne bi pravi antireklamu.
Originally Posted by scele View Post
Tu noć sam doživio nešto što (nažalost) PRVI PUT za svojih 30 godina života doživljavam u Crnoj Gori (u Grčkoj sam to normalna praksa): restoran nas je častio dezert. Ništa specijalno, par kriški lubenice, grožđa i pipuna, ali gest je za svaku pohvalu. Prije 4 godine kad sam sa djevojkom bio u istom restoranu to nisu praktikovali, izgleda da se stvari u ugostiteljstvu popravljaju.
Bogimi ja bi dolje dva mjeseca ( po drugi put) u CG i masu puta sam bio cascen od vlasnika restorana barova plaza itd itd ! Ambiente ,Obala, kod Niklanovica, Plazni Bar, Mogren plaza itd itd to je Budva za one koji ne znaju a na CT bezbroj puta u svaki restoran ,kafic dje sam usa)))
Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!
Znaci Zvece, i ti si ubaceni element je li, ko te placa?![]()
![]()
I nisam zidar, ali eto
Mene drzava Swecka :*))))))
Scele moras se udat za mene hahahaahahahhahaha nenezic je bio i osta brav podmukli ,tu nema lijeka bez Spuza
))
Ne ne, u Spuz je dozvoljen TV i DVD, pa da gleda reklame iz njegovog vakta jel, ne ne, njemu treba samica jedna 2x2![]()
![]()
I nisam zidar, ali eto
CG: Elitna prostitucija za 3.000 €
http://www.b92.net/putovanja/destina...&nav_id=456840
Ima li šta od ovoga?
a okle zar nisi vidio na rtcg da su djeca krenula u skolu?! 1. septembar je veseli djacici prvacici idu u svoju skolicu a droga i prostitucija su rezervisane za neke druge drzave
She is only here to annoy herself!
Evo josh jedne pozitivne impresije u vezi sa promjenama na bolje ...
Od pocetka ljetnje sezone sam vise puta dolazila u CG i iznosila sam svoje vidjenje gresaka i lijepih utisaka na forumu. Kako sam pri tome opisivala granichni prelaz i procedure koje su bile slichne i hrvatskim ali samo do pocetka ove sezone, kad su Hrvati pametno promijenili procedure, postupak zadrzavanja, eliminiisali suvisne kontrole zbog lichnih turistichkih potreba itd.. Ovaj put je i CG reagovala u svoju korist i kao sto sam se uvjerila i sama, promjene su izuzetne. Radi se o razlici od 20 dana, jednom odnosu koji je bio istochnoblokovski, i ovaj koji je u korist turizma CG i na zadovoljstvo nas turista.
Mora se pohvaliti i volja i zelja da se CG mijenja i da to ide u interes Drzave CG i njenog imidza u svakom smislu. Koraci koji pokazuju puno.
Koliko se da primijetiti, Budva dise i dalje, a turista ima u lijepom broju i u ovom "shkakljivom" periodu. Usluga izuzetna a atmosfera prijatna.
Nesto sto me fasciniralo kao turistu a mnogi bi se iznenadili kao sto sam i ja... Danilovgrad.
Malo mjesto, slucajan dolazak, jedan izuzetno pozicioniran bar, pizzeria, restoranchic ili kako god, na samoj obali Zete, u gradjevini pored mosta (pozoriste ili bioskop u drugom visochijem dijelu zdanja). Zaklonjen i cak neprimjetan, sa dovoljno parking mjesta, sa divno rijesenom terasom, ugodnom atmosferom, simpatichnim personalom, i na kraju izuzetnom ponudom. Ono sto bi interesovalo mnoge, na iznenadjenje, cijene su najpristojnije a kvalitet maksimalan.
Preporuchujem.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 10-09-10 at 15:27.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks