A neka jeeee....... kroz urbani dio vozi kao sivonja
!
kraj je najbitniji![]()
Last edited by bojankov; 25-08-10 at 14:50.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
A neka jeeee....... kroz urbani dio vozi kao sivonja
Njak Njak Njak
rijetko ko kretenskije od rusa vozi.
svaka drzava ima debila ali oni BASH masakriraju.
neka no svaka budala snima sebe
Originally Posted by my name is ...
ma ovi s 7micom su ukrali iPad iz prodavnice, policajac je gledao zbunjeno i nije odreagovao pa su vlasnici prodavnice uzeli vlast u svoje ruke i pojurili za likom i eto...
BTW: WTF, na snimku se cini kao da je ovaj bmw nije prosheta guzicom no je understeerova poshteno ?!
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Mother Russia.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Dolaze crni dani za zagađivače okoliša: Honda povlači Type R, Ford Focusa ST, Mazda RX8...
Njemački ADAC je objavio šokantnu vijest da samo 20 posto novih automobila na tržištu ispunjava norme koje su uvedene u rujnu 2009., a stupaju na snagu prvog dana sljedeće godine
Jesu li ekološke norme uvedene stvarno kako bi smanjile emisiju štetnih plinova na iznimno nisku razinu ili je to sve marketinški trik koji ima i snažne gospodarske i političke utjecaje. Njemački ADAC, naime, je ispitao 7875 novih vozila, od kojih samo 1539 ispunjava nove norme koje su za proizvođače obvezne od rujna prošle godine, a kad su u pitanju prve registracije, taj je rok pomaknut na prvi dan sljedeće godine.
Problemi kod većine
Prelazak s normi Euro 4 na Euro 5 za benzinske motore nije bio dramatičan. Ispuh ugljičnog monoksida (CO) zadržan je na 1 gram po kilometru, a ugljikovodika (HC) na 0,1 g/km, a smanjena je dopuštena količina dušičnih oksida (NOx) sa 80 na 60 g/km. Kod dizelaša su promjene dramatičnije, prvenstveno zbog količine čađe koja je smanjena sa 0,025 na samo 0,005 grama po kilometru.
Količina dušikovih oksida smanjena je sa 0,250 na 0,180 grama po kilometru, a ugljičnog monoksida je zadržana na 0,500 grama po kilometru. Premda je očito da će većina automobila imati velikih problema da i u stvarnosti, a ne samo na papiru, ispuni stroge ekološke norme, zasad su ceh platili samo najrastrošniji modeli za koje nije bilo moguće ili se nije isplatilo obaviti prilagodbe novim normama.
Povlačenje modela
Tako je objavljeno da Honda povlači model Type R, Alfa Romeo ukida proizvodnju modela 3.2 V6. Povlači se Focus ST, do uvođenja novog dvolitrenog turbobenzinca s direktnim ubrizgavanjem. Volkswagen cijelu paletu modela s motorom 5.0 V10, a prestaje se proizvoditi Mazda RX8. To bi mogao konačno biti kraj za taj kontroverzni, ali istodobno i slavni rotacijski Wankelov motor.
Očito je, da se nove norme neće uvoditi ‘preko koljena’, odnosno neće se provoditi drastično kako bi se za svaki konkretni model u praksi utvrdilo ispunjava li važeće norme. Tim više što svaki model ima niz podvarijanti od kojih mnoge povećavaju potrošnju: pogon 4x4, automatski mjenjač, monovolumenska karoserija... Ići će se samo na najdrastičnije slučajeve koji očito imaju probleme s emisijom štetnih plinova, odnosno koji najviše zagađuju okoliš.
Nije samo problem u onome što propisuju Euro norme. Najava europske komisije o uvođenju granice od 120 grama ugljičnog dioksida po kilometru djelovala je kao bomba ne samo za proizvođače, nego i za kupce. Za prve je to ekološka omča oko vrata zbog koje će se temeljito zakomplicirati koncepcija motora.
Crni dani
Za druge posljedice neće biti nimalo ugodne. Procjenjuje se kako bi automobili zbog toga trebali poskupjeti za prosječno 4000 eura. To pokazuje koliko su oštro postavljene najavljene norme, a o čemu dovoljno govori lista modela koji je ispunjavaju: Citroën C1, Toyota Aygo i IQ i Peugeot 107 ispuhuju 109 grama CO2, a osim njih u toj su skupini još samo egzotični Smart CDI (90) i Toyota Prius (104). Većina 'ozbiljnih' modela, kakve kupuju prosječni vozači, ispuhuje oko 200, a snažniji modeli i više od 300. Očito, dolaze crni dani za velike zagađivače okoliša.
Kako je dobro bilo '70-ih i '80-ih. Auto od 900kg, motor od 90ak KS i super.
Last edited by Escobar_BP; 26-08-10 at 11:30.
Dako predju vise na neko drugo gorivo, eto im podstreka
Njak Njak Njak
Da su učili da driftuju... Jedno povlačenje ručne bi ih vratilo u pravu putanju...
A razlog understeer-ovanja je kasno kočenje, skretanje volanom lijevo, a da nisu pustili kočnicu na vrijeme.
Komšo Mirko krade naftu tu od nekog kamiona te ga parkiraju kod Oboda... :roll:
e jbt vec vidim sebe kako vozim neku benzinjaru V8 i stavljam svakog mjeseca u dzep MITO nekom iz neke 'Evropske komisije za izduvne gasove' a na auto lijepim naljepnicu bluemotion, greenpower itd...
Originally Posted by my name is ...
Gospoština - Cetinje 4.30 min
Case potvrdi.
kedown, fala na odgovoruvrlo brzo momce, ali pazi se!
![]()
Juche kroz centar, najglasniji od sviju, Tico potvrdi. :P
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
najglasniji!
potvrdjeno
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ovo je Trans Am?
P.S. ja bih imao straha da slikam. Ne od vlasnika, od auta.
TAKUMI
ja sam juce kupio za moju viljuskice, da zamijenimo da mi bolje leze ove 16' jer mi je desna bila u Q
samo sad da uhvatim brata da mi to zavrshi
ps. kupih i onaj retrovizor kod Acike posle mjesec i kusur dana (sve neka preca posla)
sta rade ovi ljudi pa to stvarno nema smisla...sinoc me na parkingu raspalio neki od komsija...blatobran i malo branik sa strane mi sjebao...i lagano nista...a parking je samo od zgrade...jos mi ostala bijela boja, kao da je problem da ga nadjem...
P.S. dje ima da se kupi povoljno neki narandzasti sprej koji ne moze lako da se skine?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Potvrdjujem. Moze i NSX da potvrdi. A moze i republicka da potvrdi, imaju i snimak.
Bjezali smo im u subotu od Gospostine, do Cetinja. Passatu. Nedje popodne, bjese naroda na put.Samo cu da recem da se vozac sa toliko muda, kao kedown, rijetko vidja!
Pod rotacijom i sa sirenom su nas fatali, i ufatili su nas, al za *****. Preko 15 kilometara potjere, pa onda kroz grad im je konacno uteka i sakrismo se u Gipos.
Na vise mjesta snimak pokazuje preko 200, u tunel je usa 180 hahahah![]()
I naravno, bili smo u nedjelju (sutradan) na Kanjoning sa GTI-om, ja NSX i kedown. Potjernica je izdata za autom, i ufatili su nas na parking Kristala kad smo se vratili da rucamo. Dojavu su imali kazu. Paukom su digli auto jer nije htio da ga vozi, poveli ga u Zagoric kako je naredio komandir MILIKA.
NSX nas je onda prebacio sa M5 na CT, prosjecna brzina..pa...bolje da recem da je CONSUMO (potrosnja) 20ltr, na otvoreni put bio hahahah
Golf je sad na kriminalisticku provjeru.Cuveni CT IIIII, dosad jedini koji je vise puta utekao Passatu, po rijecima Komandira Milike.
Eto tako se to zbilo.
p.s. Reka je vozac Passata da nikad takvu voznju nije vidio u zivotu i da je to njemu bila najludja voznja od kad je za volanom. Nece da nareze snimak jbm li ga, da ga pokacimo na jutjub.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks