Zanimljiv je ovaj sajt necenzurirano.com, samo ne razumijem sto ih slovenci tuze...
Hvala Lepo
Italija će tražiti od EU dozvolu da protera Rome
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/203998...a-protera-Rome
Zanimljiv je ovaj sajt necenzurirano.com, samo ne razumijem sto ih slovenci tuze...
Hvala Lepo
Njegovo Božansko Biće razotkrilo je još jednu udbašku zavjeru protiv Svepametnoga Sebe i sa prijezirom odbačilo Džovna, Magarca i još nekoliko sopstvenih klonova.
Vjerovali ili ne, odmah po mom dolasku došao je u Crnu Goru i Ivo Martinović! Prvac se zaletio kod mene na Cetinje da u mome stanu ponovi, još žešće i bjesnije, sve laži koje sam već čuo u Pragu dodajući i nove! Ja sam ga bez riječi posmatrao, bio mi je tragično smiješan i jadan do samog njegovog ljudskog dna. Pih! Konačno je izašao iz stana. Sačekao sam da se vrati u London, nazvao sam ga, jebao mu sve po spisku i rekao smeću ljudskom da mi se više nikad u životu ne javi, a kad me sretne neđe da me u najširem luku zaobiđe. Takođe sam mu prenio da poruči svojem mlađem bratu Dejanu isto. Nazvao sam i sramotnog Sašu Aleksića i ponovio mu isto, a takođe nazvao i Sašu Markovića kojem sam bio obećao krštenje njegovog sinčića i rekao mu da mu sina sigurno krstiti neću i da me se zauvijek kloni! Na ovom mjestu svima trojici, ali i svima koji su ih slijedili u ovoj užasnoj nakani i smradno prljavoj igri, preporučujem da se, s punim prevarantskim pedigreom, slobodno mogu pridružiti Tvoru od Kotora koji se lažno predstavlja kao Miodrag Živković. Tamo im je s njim mjesto i tamo su im sudbine!
Cijela Objava Božanska
Nema na svijet toga kolektivnoga ludila koje napalm ne liječi!
Đukanović najslabije plaćeni premijer na svijetu
greote stvarno, daj filipe, povecaj mu tu platu...![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Ne znam ko su ovi ljudi koji su spomenuti, ali ovolika gorchina i razocaranost u prijatelje je odlika ljudi koji su pretjerano vjerovali u ideju prijateljstva. Idealistichki.. Koliko veze sa svim tim ima "UDBA" to je vec deseto ..
U politici CG je toliko bilo vjere i izdaje bliznjih, kumstava za "chitav zivot", pa je ovo samo jedan od primjera u nizu. Bilo subjektivno ili objektivno.. Bice ih uvijek.
Dok je emotivaca bice i razocarenja.
Hvala Lepo
http://www.portalanalitika.me/politi...ne-zloine.html
SKOJ, Oscar, i ostale kolege sa prethodne rasprave na ovom topicu, evo novi update.
Chisto me zanima shto ce sad biti opravdanje da se odugovlaci sa onim potpisom...![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Evo što se mene tiče, upravo je ovo na fonu formulacije koje su istakao neđe ranije " sva krivična djela za koje je zaprijećena kazna duža od 1 (3) godine" i potpuno prihvatljivo za CG stranu.
Sad je loptica na našoj strani.
Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...
A, bogoti, ka' da ce taj sporazum ista promijeniti.. I da potpisu ovi nasi, svi ti kriminalci koje Srbija potrazuje da se svakodnevno gledaju u blizini naseg premijera, ovi nasi bi zborili: "Okle!? To nisu oni.. ucinjelo vam se.. nemamo mi pojma dje su oni, ali sakupljamo operativne podatke potrebne za ostvarivanje tjesnije saradnje sa kolegama iz regiona, bla, bla..."![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Koliko vidim niko nista ne pominje, u CG medijima se pojavila sledeca informacija
Robi Vilijams na JazuJedna od najvećih pop zvijezda svjetske scene nastupiće će na Jazu, gdje bi sljedećeg ljeta trebalo da održi veliki koncert.
Tadić spreman da prizna Kosovo uz ispunjenje tri uslova
Predsjednik Srbije Boris Tadić je spreman da prizna Kosovo, pod tri uslova: eksteritorijalnost pravoslavnih manastira na Kosovu, posebni status za Srbe južno od Ibra, te faktičko priznanje statusa quo na sjeveru Kosova, saznaje riječki Novi list iz neimenovanih izvora bliskih srpskoj diplomatiji.
To je prva javna naznaka da bi vlast u Beogradu bila spremna da jednom zauvijek i trajno riješiti temeljni problem svoga državnopravnog i političkog identiteta, ali i statusa u međunarodnoj zajednici, nakon što je Međunarodni sud pravde u Haagu jednoznačno procijenio da proglašenje nezavisnosti Kosova nije narušilo pravila međunarodnog prava.
http://www.pcnen.com/
Jednom sam imao, u Pragu, đe je sjedište ovog radija, veliki i dugački intervju sa ološem od Srđana Kusovca. Bio je to jedan od najsramnijih intervjua održanih sa mnom, u njemu je isplivala na površinu Kusovčeva ona bolesna duboka podlost i stvarne namjere što je otvoreno prezentirano i na Montenegro kafeu koji je, navodno i samo za budale, osnovao Savić Rašović zvani Pirun, a kafe je bio udbaška zahvalna medijska antiliberalna igračka. Tamo su braća Kusovac, zajedno sa Pirunom i čitavom udbaškom ekipom čerečili svim mogućim lažima LSCG, a navijali i podržavali svim silama Mila Đukanovića, tako je to bilo. Nikovi braće kusovac bili su Serdar i Jeronim. Sa takvog mjesta u “evropskom” radiju, Kusovac je došao za “savjetnika” Mila Đukanovića, a onda za urednika mafijaške “Pobjede”. Ovo je kratki i istiniti portret ološi Srđana Kusovca.
http://slavkoperovic.wordpress.com/2...25-maj-2010-g/
Možda zbog ovoga![]()
Konacno je uspio da otjera i najblize prijatelje i saradnike.
Saga o samounistenju, poslednji cin.
________
Da, da...
________
BIVŠI LIDER LSCG SLAVKO PEROVIĆ OPTUŽIO DOJUČERAŠNJE SARADNIKE ZA IZDAJU
Lažima htjeli da me eliminišu kao prijetnju Milu Đukanoviću
Podgorica - Bivši lider LSCG Slavko Perović obavijestio je je prekjuče čitaoce svoga bloga da je prekinuo prijateljstvo sa bliskim političkim saradnicima Ivanom Martinovićem, Sašom Markovićem i Aleksandrom Sašom Aleksićem.
On je u tekstu, objavljenom na sajtu slavkonotebook.wordpress.com, optužio njih trojicu da su, “iz čista mira, pokrenuli neviđenu sramotnu kampanju”, šireći neistine o njegovom zdravstvenom stanju.
Perović je podsjetio da je 4. januara ove godine doživio težak pad, nakon čega i dvije komplikovane operacije, ali da je iz svega “izašao živ i potpuno zdrav, bez ijednog, jedinog traga bilo kakvih zdravstvenih posljedica”.
Dodao je da je, uprkos tome, Martinović, u sadejstvu sa Markovićem, a potpomognuti njegovim, kako je kazao, poznanikom Aleksićem, počeli “pakleno da lažu” da je “posljedica mojeg medicinskog slučaja ni manje ni više nego epilepsija”.
“Za ovu najprljaviju kampanju, koja ima udbaški obrazac, lažni prijatelji obrazovali su čitavi tim ljudi među kojima su bile i dvije žene, od kojih sam jednu bez kraja i bez početka iz dubine moje duše i mojega srca iskonski volio. Telefonirali su svi raznim ljudima svaki dan, a stalno su bili u međusobnoj komunikaciji, razrađivali i dorađivali strategije kako što veći broj ljudi da prevare, i sve tako ukrug”, piše u tekstu.
Perović je pojasnio da mu je Martinović priču o epilepsiji najprije ispričao lično, u stanu u Pragu, a ponovio je nešto kasnije kada je Perović došao u Crnu Goru.
“Saša Marković je u telefonskim razgvorima o svemu ćutao kao riba, a isto je radio i Saša Aleksić, dakle sva trojica su se ponašala u meni dobro poznatom montenegrinskom maniru varanja i prevare”, navodi se.
“Na ovom mjestu svima trojici, ali i svima koji su ih slijedili u ovoj užasnoj nakani i smradno prljavoj igri, preporučujem da se, s punim prevarantskim pedigreom, slobodno mogu pridružiti... (onom) koji se lažno predstavlja kao Miodrag Živković. Tamo im je s njim mjesto i tamo su im sudbine”, stoji u tekstu.
Perović tvrdi da su tokom njegovog boravka u Crnoj Gori ljudi bili oduševljeni što ga vide:”I što sam zdrav i živ, ljubili se sa mnom, pozdravljali i željeli iskreno da se LSCG obnovi”.
Odmah za njim, piše, došao je i Martinović i na Cetinju mu ponovio istu priču, dodajući, kako navodi, nove laži o njegovom zadravstvenom stanju.
Perović dodaje da su čitavu akciju njegovi dojučerašnji, lažni prijetelji sprovodili šest mjeseci, sa jedinim ciljem - njegove potpune diskreditacije.
“Kroz eliminisanje mene lično, kao jedine iskonske, iskrene i stvarne prijetnje Đukanovićevom sramotnom mafijaškom režimu”, napisao je Perović.
Aleksić sinoć nije htio da komentariše Perovićeve navode.
Slavko nije crnogorsko ime![]()
She is only here to annoy herself!
Nekad su govorili "odreci se preko novina", i ja sam mislila da je to neka crnogorska sala. Izgleda da je g. Perovic uradio to? Ili grijeshim?
Hvala Lepo
p.s. Gospodine NSX, nasmijali ste me po ko zna koji put.Da Vas nema na ovom forumu, bilo bi kao sto kaze arhitekta N. Petrovic "Moje odsustvo ce biti vidljivo".
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks