moj ti je savjet da ides pravo u renoov servis u d.goricu,majstori su odlicni
ja sam iz Lazarevca,ima ovde kod nas ovlasceni renov servis al mi se cini da su majstori tanki.Ako ne nadjem dobrog majstora onda cu morati kod njih.Hvala ti na preporuci
moj ti je savjet da ides pravo u renoov servis u d.goricu,majstori su odlicni
Brate,Lazarevac je kod Beograda
1.4 motor u to auto,sa tom kilazom - samo za kuca-posogradska voznja...
Motor uopste nije za neke duze relacije,osim ako ne planiras da duplo duze putujes,jer motor nema snage za nikakvo iole brze preticanje,pogotovo ako ga,kao sto rekoste,natovaris.
Inace je veliki potrosac,tako da jedina dobra strana mu je sto nema mnogo problema.
Kod golfa V, 1.9 tdi su najzahvalniji motori.
Koji majstor radi ventilaciju u autu (ne klima), ne rade mi srednji nivoi, samo 1 i 4 ?
Who let the dogs out
ima li ko osim glass servisa u pg da radi onu reparaciju stakla ??ono kad se nacne malo pa da zaustavi to
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
farove niko...
bar po mome meraku..svi steluju farove /\
ahahah kod tebe kod zgrade?
kod mene iza kuce?![]()
![]()
Meni samo treba zid bijeli, i da mi neko drzi haubu.
TAKUMI
to je najbolje sam...![]()
ali vi tzv 'majstori' derete, pa mi zato ne predlazete vase servise/usluge jel?
ajde ne zezajte me, ko ce mi nto nastelovat i ovo oko ventilacije, da ne idem zbog toga kod dva majstora?
Last edited by BlackVelvet; 23-08-10 at 22:15.
Who let the dogs out
Na Helu brate nedje podji pa nasteluj farove,ili ce ti uzet 5e za to ili nece nista
A za ventilator mozda ti uzme 15e,zavisi koje je auto i kako je prici reostatu da se skine
chochek Hela je ono sto se stavlja paralelno sa farom i onda se ovizi onizi..tamo ovamo??
ako vas ja razumijem crkoo
Who let the dogs out
porani kod Šarovića i riješi probleme
Mrijet ćeš kad u ideale svoje počneš sumnjat...
kako reostat neradi ako pali na 1 pa ne pali na 2 i 3 a onda opet pali na 4 ? Kad reostat podje obicno ili pali ili ne pali a ne malo da malo ne hopa cupa miris kamiona :P
ka' shto rekoshe, kod sharovica, sredice ti i nije on koljac, bar nisam ja imao koljackih iskustava s njim, dodushe mozda zato shto nikad nisam ni ishao tamo hahaha
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Jedno pitanje: Moze li mi ko pouzdano rec jeli ova Toyota Rav4 shto se trenutno prodaje, jeli to potpuno NOV model ili restyling vec postojeceg modela (shto bi znachilo onda da ce NOV model izac kroz vrlo kratko vrijeme, ka za svaki restyling) ???
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks