Kondom
Gasipol
She is only here to annoy herself!
naravno da nece, i naravno da sam podrazumijevao plodne dane..
Posmatracu sa strane ovo zvuci kao "ja sam pametna..medjutim, to je rijetkost". Kapiras sta hocu da kazem.
Pametno, kad se u ovom okruzenju gdje vecina ljudi ne postuje osnovnu zdravstvenu kulturu za to mora rec da je pametno![]()
Sto se tice prijateljica da manje razgovaraju a vise idu na treninge nikad ne bi imale problema sa kg
Proizvodjaci to moraju napisati da bi zastitili sebe od tuzbi tvojih prijateljica kojima su i za kasnjenje plate krive pilule![]()
Kao i u svemu i tu vlada konkurencija medju proizvodjacima i sigurno bi neki jedva cekali da kroz neko istrazivanje "podmetnu nogu" konkurentu i dokazu da njihove tablete goje..ali eto divnog li cuda, to se jos ne desi
Ovo prvo za kancer nije tacno ovo drugo jeste, ali nema bas toliki procenat zena prosirene vene i srcane smetnje, uostalom onda treba da se posvete lijecenju toga a ne sexu.
•Women who use the pill are 1/3 less likely to get ovarian or uterine cancer than those who don't
•Protection against these cancers increases with each year of use and can last up to 30 years after ending pill use
•Some experts advise that all women use the pill for at least 5 years, solely for ovarian cancer protection (especially women with strong family histories of ovarian cancer)
•Most experts believe that the pill doesn't cause any type of cancer
•Recent research suggests that the pill has little if any effect on causing breast cancer and that taking estrogen before menopause doesn't predispose women to breast cancer
Meni su ove tabletice sumnjive . Sta ako se desi kad prestane da se uzimaju ne vrati normalan broj spermatozoida il se vrati u nekom smanjenom broju pa ne mozes posle djecu da pravis . . .
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Hipogli cega![]()
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Kad zavrsis s djecom pomaze kazu i vazektomija :-) , a ovo za dan posle za muskarce to bi bilo revolucionarno :-). No kome covjek da se obrati za reklamaciju u slucaju onih 1 posto koje gasipol ne pokriva (ljekaru , maticaru.... )...
Inspektor Besevic opet sije mudrost medju narodom
vazektomija uhh ne znam, mozda kad dobijem unuke![]()
ljekaru akuseru da bi utvrdili sta se nosi, koji tip poridjaja ce biti najbolji i eventualno radi odrzavanja trudnoce,a nekad i radi preporuke abortusa...
ako sve dobro krene, zavrsicete svo troje(cetvoror , petoro...) pred maticarem... treba biti fraer, pa priznati dijete ... heh
![]()
Last edited by cvxcomputers; 11-08-10 at 12:43.
Priznati djete nego sto , zagorcaj zivot tasti budi dobar zet , pa proklinji gasipol citav zivot .
Inspektor Besevic opet sije mudrost medju narodom
najbolja bi bila dupla zastita
ona antibebile ja taj Gasipol
ako nesto nikne zvacemo ga Herkules
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
"Tvrtke Schering i Organon trenutno su u procesu testiranja kontracepcijske metode koja u muškarca izaziva umjetnu neplodnost, a pritom nema nikakav negativan učinak na potenciju. Na tržištu će se pojaviti najranije 2010., a sam proces njene izrade bio je vrlo složen budući da se na mušku plodnost mnogo teže može utjecati nego na žensku. Naravno, tek će se vidjeti hoće li muškarci prihvatiti pilulu s obzirom na to da je potrebno u nadlakticu ugraditi implantat sa ženskim hormonima te svaka tri mjeseca ići na ubrizgavanje testosterona. "
ovo nadjoh u jednom textu LEPOTE i ZDRAVLJA(Da ne bude zabune, ovako kgasipol ne djeluje.)
@SimonaS... Blazeno li je prirodna muskarchina bit... Pa ako treba... I u 3 ujutru mijenjat pelene - MIJENJAJ!
bez brigwe simonas , sto si zapela ti za tolko zastite, daj malome kondom malo gela i tisina, ajde djaole ionako ga danas bez zveka ne moz nacinjet, stres trka frka posao pare kupi ovo ono, makse djaole, ne treba ti bolja tableta od toga
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ako uzmemo u obzir da je danas 1000 stvari koje trajno unistava plodnost, mislim da ne bih tome pridodao jos i pilule koje tome sluze...
Palite li grijace za sjedista zimi?
dovoljno je da se sjedne na ovu kozu u PG ljeti i eto mi kontracepcije u iducih par mjeseci![]()
Protect your balls!
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
e yebemu fijoku
najkonvencijonalnija![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks