Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
koji su debili i jedni i drugi , ne znaju sta znaci PRIJATELJSKI MEC , ali jbg nije ni prvi ni zadnji put sto se pobijaju na prijateljskim mecevima, mada ovo je za obje reprezentacije katastrofa, a sto mi je tu najsmijesnije nasli su se isti))) ne podnosim ni jedne ni druge
![]()
![]()
![]()
Nema ovo veze sa prijatelskim mecom,niti sa bratskim narodom.To je netrpeljivost izmedju igraca OLYa i PAOa i tacka.Dijamantidis je ove godine pljunuo Tea na jednom mecom,na drugom se sa Focisom kosako.Ovaj mec je sve eksplodiralo,samo na pogresnoj utakmici.Inace radi se o dvije najbolje kosarksake nacije na Balkanu,tako da je ostala prica suvisna.
cus najbolje , sto mlatis zivotati kad se ponasaju kao djeca , mada nisu oni krivi nego treneri, neka izbace sa strane one koje ce da se pobiju , kao sto ima trenera koji rade to , molim vas napustite mec to sto oni imaju medjusobno neka zavrse posle meca, al ok sta je tu je.
Bacanje stolca nekome po glavi je ubojstvo iz nehaja koje je srećom ostalo u pokušaju. Zato treba dati i zatvorsku i novčanu kaznu Krstiću. No, pošto Srbin predsjedava FIBA, opet ćemo gledati nepravdu.
A pusti to,ne $ekiraj se,ajde da sastavljamo planetarne timove![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
balkan balkan ovo je balkan come oonnnnn
jesu li suspendovali koga zbog ove tuce?
AJMO CRNA GORO !!!
http://www.kss.rs/pag/sav_news.php?l...v_vesti&id=925
evo sta veli selektor srbije![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Bauman i FIBA ipak prete kaznama!
Svetska košarkaška federacija FIBA oštro je osudila nasilje koje se dogodilo u poslednjem meču Akropolis kupa između Srbije i Grčke. U saopštenju koje je potpisao Patrik Bauman, generalni sekretar FIBA, između ostalog stoji da su viđene scene "neprihvatljive jer košarkaši moraju da budu uzori mladim navijačima kao ambasadori košarke na globalnom nivou".
Patrik Bauman je i javno iskritikovao učesnike tuče rekavši…
- Bio sam užasnut kada sam video sramne scene na utakmici Grčka-Srbija. To je velika mrlja na dobro ime koje košarka ima svuda u svetu. FIBA će preduzeti sve potrebne korake protiv svakog igrača za kojeg se utvrdi da je bio umešan u šokantan incident. Nećemo dozvoliti da se se sve završi na ovome. Mi u FIBA trenutno po urgentnom postupku ispitujemo okolnosti koje su dovele do nasilja. Nećemo komentarisati postupke igrača ponaosob dok se ne utvrde sve činjenice. Ipak, želimo da bude jasno da nećemo oklevati da reagujemo na najjači mogući način protiv svakog individualca za kojeg se ispostavi da je osramotio košarku.
Izvor sportal [http://www.sportal.rs/news.php?id=33873]
Who let the dogs out
http://www.sportskiportal.com/kosark...e-u-atini.html
Krstic priveden i pusten uz kauciju...bice kazni.
sto psujes ti debilu , dobro je rekao momak da ga kazne pas mu eba mater , debilcina jedan , dje je nasao da gadja stolicama stoka , bih slon jedan , manijak , ulicar ,neka se bije rukama i nogama a ne stolicama i predmetima ,nego nema muda kur*a , neka ga kazne da BOGda, katastrofa sta se desava , zar je to sport? kakvi su to sportisti ? neka prelaze u boksere a ne kosarkase debili i jedni i drugi.
mozda se posvadjali oko neke liturgije, kao na Ivanovim koritima?
ja cu! ne'sh! ja! bup!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks