Brutalan izgled.
Camaro V8.
Vidio sam ga, izlgeda dobro.
P.S. unutrasnjost nam ne treba, ruzna je i bolesna.
TAKUMI
Brutalan izgled.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
To je to, must, svaka normalna drzhava ima to, pa i nenormalne drzhave imaju staze....vikendom trackday, kupish gume i istroshish adrenalina + bi se mogla vremena postavljat shto bi bilo zanimljivije i realnije od "spushtio sam se 250 niz ono ravno brdo"Ovo je fakticki pokusaj ubistva i tako treba da bude tretiran.Takodje mislim da bi se drzava trebala istrosit za nekoliko staza dje bi bilo dozvoljeno ovima sa viskom adrenalina da se izivljavaju na svoj rizik![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Ovo je onaj transformers jes, samo je ovaj crven, lijepo auto... ali zasto ti ljudi ne rade nista po pitanju unutrasnjosti
Njak Njak Njak
da bi mogao da ga kupi svaki average amerikanac za nekih 30.000 dolara![]()
Originally Posted by my name is ...
Pa dobro sad, jeste ruzan onaj kockasti oblik instrument table koji nekako ide na gore, ali ostatak moze da prodje, za razliku od njegovog rivala Mustanga, koji je do prosle godine imao iste dugmice za klimu kao mustang iz 1995, mislim mogli su Fordovi inzinjeri i dizajneri malo da promijene barem oblik. Onaj ko je sjedao u fordove automobile vidjece da su pojedini djelovi enterijera potpuno identicni bilo da se radi o mustangu, taurusu, ili nekom drugom modelu. O motoru i da ne pricamo, jedina razlika je noviji dizajn plasticnog poklopca motora.
Nisam neki strucnjak, ali te neke detalje primijetim, i vidim sto je kvalitetno uradjeno, a sto je uradjeno, eto cisto da se zavrsi. Ima tu da se prica ihaha, to znamo svi, ali eto, cisto mi palo na pamet. Ne pisem ovo da bih odbranio Camara SS, vec samo da kazem da ima i mnogo gorih. Evo par slika, prva slika Camaro, druga slika Ford iz 2010, a treca slika Ford iz 1995.
P.S. Slike su sa neta.
Ne znam za vas ali mene je namrtvo dobra unutrasnjost Camara SS!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Unutrasnjost a la nova Dodge auta. Grand parada plastika i hrom detalji :lolblue:
Camaro nije napravljen da se drzite za rucice i setate sa njim nego nesto drugo, bolje
*** ili rvanje, kako god![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Moguce
Ali dal' ti znash koliko je bolje uklopljena plastika na Toyotu, a tek kako displaj mijenja boju..... i koliko manje troshi Honda, a na servis niko nikad nije imao potrebu da ode.... i kad sve to izracunash, pa stanesh i razmislish, jel ljepse vozit npr Nissan Primeru ili ovoga napadnog i potpuno bespotrebnog Camara?
asfaltirana pista na kapino polje u niksicu... taman da se oprobavaju trkaci
prekjuce porsche ubio maksimum od 250km/h tuda...
Last edited by gatsbyy; 19-08-10 at 15:14.
AJMO CRNA GORO !!!
250km/s ?? kako je gatsbyy..
You'll Never Smoke Alone..
Kakva pista ? Za shto je namjenjena ? Odavno stoji ponuda od Drag Masters organizacije da se odradi i u CG profesionalno, legalna drag trka ali nema nikoga da ima omoguci stazu "minimalne shirine 16m i minimalne duzhine 850m" - da li bi se eventualno s vlastima moglo dogovorit shto za tu pistu ? ne vjerujem ali eto :P
sve je smijeshno...dobro su za padobranstvo odma napravili pistu...a ovamo ginu li ginu ljudi, ne bi stazicu jednu napravili, koshtala bi ih ka vrata od gepeka od CG003 :P
Nego mozda bi se zbilja moglo dogovorit za tu stazu ako zadovoljava ove kriterijume 16x850m obzirom da nije namjenjena nekim previshe uchestalim "akcijama"....to je 2dana u godini ili u po godine max...
ispunjava te uslove
http://www.cafemontenegro.com/index....22&news=130055
Urađena je pista dužine 1. 450 metara i širine 30 metara
AJMO CRNA GORO !!!
Pa zasto je ne transformisu u trkaliste sve im..... savrseni uslovi
Njak Njak Njak
nova pista je bila uslov da se kod nas odrzi svjetsko prvenstvo u padobranstvu...
A iskreno sumnjam da ce ikad NJU ili bilo koji slicni pravac ustupit za drag trke.
A o pravljenju prave staze, sa sve KRIVINAMA - ni rijechi
Zato kljuc u ruku i pravac PG-CT ili do kolashina <3
Originally Posted by my name is ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks