Ne, A4 neki raspali, cak nije regularan pa kad su dosli cajci vlasnik je pobjegao kao *****.
Ne, A4 neki raspali, cak nije regularan pa kad su dosli cajci vlasnik je pobjegao kao *****.
TAKUMI
Ma to je sitna riba..
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
pogle seljaka kako mu je neko ugasio cigar 'U KROV' hahahhaa
Originally Posted by my name is ...
makao ga tihomir, ne znam zasto o_O
Hahhaahhaha![]()
presmijah se
!
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
evo kako to rade street rejseri iz Bara.
Prvo sto cete primijetit je opis videa koji je isti kao i 'tag', ali ajde, ko ce se trudit oko toga.
ako odgledate video do kraja vidjecete 2 'trke' ulicom pored parkinga, a u drugoj trci cete vidjet kako im u susret ide auto iz suprotnog smjera i tu se JEDVA izbjegava udes.
Znaci ovo nije kombinat, niti shipchanik niti shpiro mugosha nego ulica.
Isto kao da mi napravimo okupljanje preko morache npr, kod pravnog fakulteta a trkamo se od fakulteta do redakcije DAN-a ili do prvih semafora.
ps, post za namjeru nema vrijedjanje Barana ili njihovog mentaliteta, ja licno znam dosta momaka iz bara koji su dobri vozachi, imaju ukusno sredjene automobile (lazem kao pas)...
Nego eto, malo osvrta na ljetnu sezonu.
cheers
gledo sam na mr.. inace, fino su se okupili i druzili cini mi se.. mimo ulice i to..
ahhahhhahhah
Musko su obukli ahha
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....
Kod njih je vazda extra okupljanje.
Drugo je sto bi Trila opeglalo 50 kola tamo pa ga je muka da podje..![]()
eto tako, i poslije će bit "nesreća"
She is only here to annoy herself!
posle ce bit putevi kriv kad sveze lakirana prelijepo plava honda zavrsi u neki stub rasvjete jer se trkala sa neukusno sredjenim pezoom ili citroenom hahahahah, eventualno GETACHOM
![]()
tinglom mazem gume da sijaju kad mi nestane koka kole hahahah
o boze kako zachepismo ovaj podforum hahaha
mislis burnout 4x4 look man 800hp fia wrc rollcafe mclaren sls slr top gear montenegro teen cum face milf my black daughter white cock bar street racing max power team
nice stream of consciousness
She is only here to annoy herself!
o
Mislim da bi za ovakav nacin voznje i ove sto voze 250 na otvoren putu zbilja trebalo pocet primjenjivat slican nacin zaustavljanja:
Kazne oduzimanje auta,dozivotno oduzimanje vozacke,novcana nekoliko hiljada eura,kazne zatvora preko godinu dana...Ovo je fakticki pokusaj ubistva i tako treba da bude tretiran.Takodje mislim da bi se drzava trebala istrosit za nekoliko staza dje bi bilo dozvoljeno ovima sa viskom adrenalina da se izivljavaju na svoj rizik,jer ne mozes nekoga sprijecit ako zeli da se ubije,ali barem treba zastit ove druge.
250 km/h vozit na putu :roll: .
vozenje brzo je pokusaj ubistva...mmmmm NE! ali treba strozije kazniti ne godinu dana u zatvor ali do mjesec i vece novcana kazna DA. I to za pravljenje staza je dobro, mada koliko bi smrtnih slucajeva tamo bilo...
Njak Njak Njak
Ovo je slikano u PG sinoc, lijepo izgleda uzivo, steta pa je bila noc pa nisam mogao da slikam unutrasnjost.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks