Page 202 of 373 FirstFirst ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... LastLast
Results 5,026 to 5,050 of 9308

Thread: Automobilizam!

pendulica Guest

owo je dobar nivo voznje

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Pravite se tu, prosipate neku svijest i sl a banja vam je da se brzo vozite, nebitno na kojem sicu.

Ne budite foliranti.
    Ja ne volim da me brzo voze, samo mi kroz glavu pocnu ici slike udesa gdje su organi na sve strane, to sve od dana kad sam na jedan sajt gledao citavu kompilaciju tih udesa sa raspadnutim ljudima, uzas....

a za onaj klip sto postaviste dje kao pici audi 246. Zapazanja:
    -sva auta okolo voze mnogo slicnom brzinom kao taj auti
    -sva auta iz suprotnog smjera previse sporo idu kroz kadar (racunam oni 100 ovaj 240, to je kao avion da proleti )
    -neke krivine djeluju mnogo ostrije da bi se pri 240 kontrolisano prosle...

nego mi probudi sjecanje taj klip jos cekam na vozacku
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by cpu View Post
    Strastveni sam lovac na divlje mrmote, na Gorici ih nema
    ni kože od istih u ubogom puntu..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Potpisujem postove 5019 i 5021.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aCiD c.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

Ima jedan problem u tome svemu Trile, shto takvi ljudi nikad nisu imali dodir s svijetom, to su seljaci, poljoprivrednici kojima se posrecilo da zive dje zhive u sadasnje vrijeme aktivno kad im se mozhe da se nakradaju i da im nikad dosta nije...dostina takvih ne zna pertle da zavezhe a da vozi auto a kamoli auto do 400ks...

I onda takvi ljudi podju u grad, popiju, eventualno se vate slamcice i onda im pane napamet da po prvi put predju 3 'iljade obrtaja s svojim super-tehnoloskim cudom od 400KS koje ti nece mnogo pomoc ako napravish greshku...a kako oni pojma nemaju shta da urade u odredjenim situacijama vrlo se cesto deshava shto se deshava, nazhalost vrlo mladim ljudima....ali neka, treba bit mocan, bar mjesec dana....

Ja sam zadovoljan ovako, ne bih moj obicni siroti zhivot mjenja za 100 tih premocnih zhivota..

Superkoka :P
    Last edited by stefan123; 13-08-10 at 17:34.
    "ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ovo je preslo u socijalnu raspravu

ali svidja mi se

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by stefan123 View Post
    Ima jedan problem u tome svemu Trile, shto takvi ljudi nikad nisu imali dodir s svijetom, to su seljaci, poljoprivrednici kojima se posrecilo da zive dje zhive u sadasnje vrijeme aktivno kad im se mozhe da se nakradaju i da im nikad dosta nije...dostina takvih ne zna pertle da zavezhe a da vozi auto a kamoli auto do 400ks...

I onda takvi ljudi podju u grad, popiju, eventualno se vate slamcice i onda im pane napamet da po prvi put predju 3 'iljade obrtaja s svojim super-tehnoloskim cudom od 400KS koje ti nece mnogo pomoc ako napravish greshku...a kako oni pojma nemaju shta da urade u odredjenim situacijama vrlo se cesto deshava shto se deshava, nazhalost vrlo mladim ljudima....ali neka, treba bit mocan, bar mjesec dana....

Ja sam zadovoljan ovako, ne bih moj obicni siroti zhivot mjenja za 100 tih premocnih zhivota..

vjeruj da je u rukama takvih 400 konja sa ESPom i ABSom mnogo sigurnije nego 130 konja iz kockice 320i koja kosta 1000 eura..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pendulica View Post

owo je dobar nivo voznje
    Ao zasto si to stavljao ?! Nemoj Vasilije pokusavat :P
    Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ClauN`vs`RaideR View Post
    nista sad

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by raso_pg///m3_power View Post
    nista sad
    Nema ga,bice poso vec
    Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....

Thanks Thanks Given 
    2,043
    Thanks Thanks Received 
    6,283
    Thanked in
    2,922 Posts

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

inace bolji udes (ringespil) od ovoga tesko mozete imat pri brzini od 100 tako da su ovi srecni

volvo does not want you to get bored when you crash (radio on)

edit:
    Kako slupati dodge viper
    Last edited by Gorostas; 13-08-10 at 18:52.
    Njak Njak Njak

pendulica Guest

e neka si ga rekao. .
    exactly

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Ciljaš na ovo?
    0:59

Quote Originally Posted by raso_pg///m3_power View Post
    nista sad
    Nema ga,bice poso vec
    Zakasnili ste jedno pola godine

:devil:
    Last edited by cvxcomputers; 13-08-10 at 20:17.

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Bottom line is the driver escaped the country after he killed an older couple... The guy was a complete asshole.. and as for " we would all do this if we had the money" stated by clk27us.. some of us fantasize about it.... But endangering lives would stop most of us.Sad thing is this dick who had the accident probably has forgotten the whole thing in his own feeble mind. I might not be a millionare but i'm not a killer

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

zasto postavljas sad ovakve klipove? da pokazes kako imas 'svijest' ili sta ?
    ovaj iz gumballa je vozio slicno kao ti pa eto kako je zavrsio
    Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    zasto postavljas sad ovakve klipove? da pokazes kako imas 'svijest' ili sta ?
    ovaj iz gumballa je vozio slicno kao ti pa eto kako je zavrsio
    Sad razmisli... ... Kako bih se ja osjećao da mi to govori neki momak koji je npr bio alkoholisan, imao ćelave gume, kucao sms poruku dok brzo vozi drugove...

Video se kači, čisto da se znaju posljedice. Jer treba na vrijeme glavom mislit... Dovoljan je 1 sekund, da se nekome čitav život izmijeni...
    Hoće li neko napaljeno dijete od 17 godina koje još ni vozačku nema čitat ovaj forum? -Hoće, i pošto mu je banja u glavu, uhvatiće ga trip "ako su oni mogli, mogu i ja".... (mnogo loše i pogrešno)...

Samo da naglasim:
    Postoje 3 vrste vozača...
    Oni koji ne znaju da voze, oni koji MISLE da znaju da voze i oni koji ZNAJU da voze...

Ovi srednji su najopasniji...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

Opet se generalizuju neke stvari.
    Dosta bogatasha se jeste napunilo preko noci, sto od duvana, sto od nekretnina, prodaje akcija pa i prodaje zemlje rusima.
    Najvece pacijenti su iz Bd i Petrovca koji zive u stanu od 30 kvadrata, prodaju plac npr 500.000 i odma daju 100.000 za npr ml63 amg ili nesto slicno.
    Ali imas DOSTA LJUDI koji su n-ta generacija bogatasha u familiji i oni mogu sebe da chaste sta oce. Onda imas tatine sinove, koje naravno ne krivim - ako imaju tvoji da ti kupe, zasto bi ti odabrao reno megan pored c-klase amg ?
    Ja znam sta bih ja izabrao
    A i znam bezbroj ljudi koji ne mogu novcanik da zatvore pa su veoma kulturni vozachi.
    Losih vozacha imash u svim 'stalezima'.

Ali nesto ne vidim precesto u hronikama CG da je stradao vozach nekog malo boljeg auta.Stradaju tehnicki neispravna auta sa mentalno neispravnim vozachima

Statisticki gledano, najvishe udesa izazivaju :
    1.Golf 2
    2.Golf 3
    3.bmw e36

Prosetaj kroz grad i pogledaj ko najvishe krshi propise sto 'bacanjem pod rucnu', sto preticanjem kroz naselje, sto trkanjem sami sa sobom... opet se vracemo na 2ku i 3ki gti i bmw e36.

Ovi novopecheni parashi nemaju kad od parkiranja ispred trendija, carina i slicno. I neka ih. Manje briga za nas ostale uchesnike u saobracaju.

@Cvx, ja opravdanja za svoj kiks nemam.
    TO je bio jedini put da sam vozio kao kreten i eto kako se zavrshilo. Ja sa tim autom,a i sa 2 prosla nikad prijavu jednu nisam imao. Sms sigurno nisam kucao dok sam ulecao u krivinu hahahah.
    ZNaci ponavljam, prvi i poslednji put da sam vozio tako. Meni se josh nije desilo da jurcam od do mora i nazad kao sto radi 90% momaka, ukljucujuci npr caselogica i tebe.
    Meni je od PG do BD sa kliom trebalo 45 minuta a sa audijem skoro sat vremena. Stisnem ga i ja malo uz tri trake ali rizik svedem na minimum.
    Last edited by aCid_cOokiE; 13-08-10 at 20:44.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako sam uvatio 200 danas kroz Mrcevo polje, sve je smijesno.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

hahahaha znaci tebe sam pretekao tu oko 260? sa meganom si bio?
    sto ne svirnesh? kucas poruke pa ne vidish a xexexe

pendulica Guest

Quote Originally Posted by cvxcomputers View Post
    Sad razmisli... ... Kako bih se ja osjećao da mi to govori neki momak koji je npr bio alkoholisan, imao ćelave gume, kucao sms poruku dok brzo vozi drugove...

Video se kači, čisto da se znaju posljedice. Jer treba na vrijeme glavom mislit... Dovoljan je 1 sekund, da se nekome čitav život izmijeni...
    Hoće li neko napaljeno dijete od 17 godina koje još ni vozačku nema čitat ovaj forum? -Hoće, i pošto mu je banja u glavu, uhvatiće ga trip "ako su oni mogli, mogu i ja".... (mnogo loše i pogrešno)...

Samo da naglasim:
    Oni koji ne znaju da voze, oni koji MISLE da znaju da voze i oni koji ZNAJU da voze...

svaka cast za podjelu

Thanks Thanks Given 
    2,043
    Thanks Thanks Received 
    6,283
    Thanked in
    2,922 Posts

Opet se generalizuju neke stvari.
    Dosta bogatasha se jeste napunilo preko noci, sto od duvana, sto od nekretnina, prodaje akcija pa i prodaje zemlje rusima.
    Najvece pacijenti su iz Bd i Petrovca koji zive u stanu od 30 kvadrata, prodaju plac npr 500.000 i odma daju 100.000 za npr ml63 amg ili nesto slicno.
    Ali imas DOSTA LJUDI koji su n-ta generacija bogatasha u familiji i oni mogu sebe da chaste sta oce. Onda imas tatine sinove, koje naravno ne krivim - ako imaju tvoji da ti kupe, zasto bi ti odabrao reno megan pored c-klase amg ?
    Ja znam sta bih ja izabrao
    A i znam bezbroj ljudi koji ne mogu novcanik da zatvore pa su veoma kulturni vozachi.
    Losih vozacha imash u svim 'stalezima'.

Ali nesto ne vidim precesto u hronikama CG da je stradao vozach nekog malo boljeg auta.Stradaju tehnicki neispravna auta sa mentalno neispravnim vozachima

Statisticki gledano, najvishe udesa izazivaju :
    1.Golf 2
    2.Golf 3
    3.bmw e36

Prosetaj kroz grad i pogledaj ko najvishe krshi propise sto 'bacanjem pod rucnu', sto preticanjem kroz naselje, sto trkanjem sami sa sobom... opet se vracemo na 2ku i 3ki gti i bmw e36.

Ovi novopecheni parashi nemaju kad od parkiranja ispred trendija, carina i slicno. I neka ih. Manje briga za nas ostale uchesnike u saobracaju.

@Cvx, ja opravdanja za svoj kiks nemam.
    TO je bio jedini put da sam vozio kao kreten i eto kako se zavrshilo. Ja sa tim autom,a i sa 2 prosla nikad prijavu jednu nisam imao. Sms sigurno nisam kucao dok sam ulecao u krivinu hahahah.
    ZNaci ponavljam, prvi i poslednji put da sam vozio tako. Meni se josh nije desilo da jurcam od do mora i nazad kao sto radi 90% momaka, ukljucujuci npr caselogica i tebe.
    Meni je od PG do BD sa kliom trebalo 45 minuta a sa audijem skoro sat vremena. Stisnem ga i ja malo uz tri trake ali rizik svedem na minimum.
    Bilo je i smrtnih slučajeva u udesima koji su izazvali vlasnici skupih vozila, no, u tim udesima često vlasnici skupih vozila ostanu živi jer reaguju svi mogući sistemi zaštite da sada ne vadim članke iz crne hronike.

No, opet, u pojedinim slučajevima zakoni fizike su neoborivi.

Dok sam ,,zarađivao hljeb'' vozeći kamion (par godina) kao najsporiji učesnik u saobraćaju (pogotovo pod teretom) nagledao sam se svakakvih scena i uglavnom se udesi dešavaju zbog nedostatka strpljenja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahaha znaci tebe sam pretekao tu oko 260? sa meganom si bio?
    sto ne svirnesh? kucas poruke pa ne vidish a xexexe
    Sa RS-om, da.

Sla sam Fabiji poruke "Gle ove plastike skripe".
    ihihihih
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by cvxcomputers View Post

Samo da naglasim:

A znas koji je problem kod ove podjele?
    Sto svi misle da su u ovu trecu vrstu

Page 202 of 373 FirstFirst ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks