Opet se generalizuju neke stvari.
Dosta bogatasha se jeste napunilo preko noci, sto od duvana, sto od nekretnina, prodaje akcija pa i prodaje zemlje rusima.
Najvece pacijenti su iz Bd i Petrovca koji zive u stanu od 30 kvadrata, prodaju plac npr 500.000 i odma daju 100.000 za npr ml63 amg ili nesto slicno.
Ali imas DOSTA LJUDI koji su n-ta generacija bogatasha u familiji i oni mogu sebe da chaste sta oce. Onda imas tatine sinove, koje naravno ne krivim - ako imaju tvoji da ti kupe, zasto bi ti odabrao reno megan pored c-klase amg ?
Ja znam sta bih ja izabrao

A i znam bezbroj ljudi koji ne mogu novcanik da zatvore pa su veoma kulturni vozachi.
Losih vozacha imash u svim 'stalezima'.
Ali nesto ne vidim precesto u hronikama CG da je stradao vozach nekog malo boljeg auta.
Stradaju tehnicki neispravna auta sa mentalno neispravnim vozachima
Statisticki gledano, najvishe udesa izazivaju :
1.Golf 2
2.Golf 3
3.bmw e36
Prosetaj kroz grad i pogledaj ko najvishe krshi propise sto 'bacanjem pod rucnu', sto preticanjem kroz naselje, sto trkanjem sami sa sobom... opet se vracemo na 2ku i 3ki gti i bmw e36.
Ovi novopecheni parashi nemaju kad od parkiranja ispred trendija, carina i slicno. I neka ih. Manje briga za nas ostale uchesnike u saobracaju.
@Cvx, ja opravdanja za svoj kiks nemam.
TO je bio jedini put da sam vozio kao kreten i eto kako se zavrshilo. Ja sa tim autom,a i sa 2 prosla nikad prijavu jednu nisam imao. Sms sigurno nisam kucao dok sam ulecao u krivinu hahahah.
ZNaci ponavljam, prvi i poslednji put da sam vozio tako. Meni se josh nije desilo da jurcam od do mora i nazad kao sto radi 90% momaka, ukljucujuci npr caselogica i tebe.
Meni je od PG do BD sa kliom trebalo 45 minuta a sa audijem skoro sat vremena. Stisnem ga i ja malo uz tri trake ali rizik svedem na minimum.
Bookmarks