Jesi izmjerio pritisak pumpe za gorivo?
Da pitam za opel corsa chevy 1.4 8v 60kw javlja mi se sljedeci problem ili se ja tripujem ne znam ni sam nekad auto vuce ka ludo a nekad ne moze mrdnut sipao sam u njega super98 a kazu da sam trebao bezolovni ***** li ga meni isti ****.
Auto je lezalo 2 mj i bile su zacepljene dizne pa je dodat i adativ za ciscenje u rezervoar i radilo je ok 7 dana a danas vidim da nema snage nimalo podjem da ga produvam rekoh i ovako 2 brzina nece preko 40 , 3 jedva 70 a 4 do 100 na jedvite jade muci li se muci. Parkiram se popije kafu odmorim at vremena jer sam popizdio bio uplaim da podjem doma i auto vuce znatno bolje ali ima neki delay u gasu znaci na 50 u 3 ga ubacim dam gas i kasni da povuce nekih sekund do dva pa primi gas.
Pitanje je sta moze biti uzrok i kod koga da ga povedem da pogleda ima mpi ili kako se vec zove 4 dizne valjda pa sam mislio poci kod nekog da ih ocisti nasteluje ler gas i rad motora koliko bi me to ispalo.
A prije 10 dana mozda manje sam promjenio ulje,sve filtere i kaiseve,svjecice nisam dirao suve ka barut a original boshcove kaze majstor da su bolje no ove sto se kod nas prodaju da ih ne diram.
Zaboravih reci da mi se cini da se ovaj problem javlja tek posto se uplai vent tj tek kad se zagrije na 98c kad se vent i pali s tim sto je termostat i termoprekidac ispravan i oladi auto normalno do 95c i onda se ugasi a posle toga mi se cini da slabije vuce.A kad ga tek uplaim i krenem na ladan motro sve normalno.
Last edited by mrzi me da pisem; 18-08-10 at 12:50.
Jesi izmjerio pritisak pumpe za gorivo?
TAKUMI
mogu li parking senzore instalirati na 40cm iznad zemlje?
ne mogu na onoj idealnoj 50-70cm
Ko kaze da ne mozes?
A6 druge generacije ima senzore na dnu branika.
TAKUMI
a sto znam..u upustvo kaze najbolje izmedju 50 i 70cm visine...a meni jedino na 40cm odgovara
i onaj izbaceni dio senzora..kao nastresnica..da okrenem ga dolje ili gore?
Pravo, 0 stepeni ali oni isto rade i ako ih okrenes malo ka gore.
TAKUMI
kako mislis pravo?
da ta ''nastresnica'' bude odozgor...iznad onog okruglog ''puceta'' u sredinu?
ala biram termine![]()
Okas je 2000 puta bolje auto od E39, i zato drzi i vecu cijenu.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
OkaN sto bi rekli Rvati...
Bijo si poziw koi se neodbija
smiju li se lijepiti senyori?
plastika na branik mi je debljine barem 3mm tako da ne može da ''škljocne'' senzor, tj uvati se za plastiku pa ne vidim kako bih to riješio bez da ih zalijepim?
fabia hvala ali ja ne nadjoh taj ventil za merenje pritiska nidje???
inace sad problema nema probao veceras i auto normalno vuce i radi sve ok moze li biti do kutije za filter vazduha da je pa da ne dobija dovoljno vazduha jer vidim da mi je majstor kad je skidao kutiju slomio one drzace i da niej zatvorne ima cm lufta a i onaj maf ili kako se vec zove vidi nije konektovan dobro???
sparco vidjeh ti u tendere 528 98. registrovan regularan (valjda) za 3300 hitno, ako ista valja uzimaj ga![]()
She is only here to annoy herself!
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Kladim se da nema jednu manu.
TAKUMI
Evo ja cu ti reci utiske o 525d posto posjedujem jednu. Mnogo je bolji od E klase i A6 ice, po meni mnogo bolji dizajn, jedan od klasicnih BMW-ovih, i po meni bolji dizajn nego E60. Povoznija je od konkurencije za klasu, sigurno najbolji izbor. E sad, sto se 525d konkretno tice, licno mi se svidja jer je dosta jak motor s obzirom da godiste i klasu, pogotovo u odnosu na konkurenciju. A ako ti ista znaci, iako je dizel, ima mnogo bolji zvuk nego cdi, a pogotovo od traktora v6 tdi.
Za opustenu voznju je extra, jer max obrtni moment razvija na oko 1900 obrtaja, i drzi ga na max skoro do 3, tako da nema potrebe za cestim saltanjem, cak i kad se malo ostrije vozi. Potrosnja je relativno niska, u grad racunaj oko 8 lit (u ns i bg je znala i po 9.5/10 da popije) na otvoreno 5/5.5. Sto se kvarova tice, potpis za sve sto ti je Fabia nabrojio. Za 8 mjeseci koliko je vozim, 3 podizaca su se pokvarila (srecom samo sajle, pa nije bilo potrebe za novim podizacem), LCM modul ( duga svijetla su se palila i gasila sama od sebe, cak i kad je auto bio ugasen), skoro komplet prednji trap, zacepljena 1 dizna (mada mislim da zaslugu za to ima ovaj mulj sto kod nas prodaju kao ekodizel), i milion nekih sitnica (lampice koje signaliziraju da stopovi ne rade i sl su se stalno palile iako je sve radilo, lampica od airbaga koja cas svijetli, cas ne su neke ).
Sve u svemu, solidna pouzdanost, samo sto te sitnice sa elektronikom znaju jako da zivciraju, i mislim da je to naj izbor za tu klasu. Benzinac je smooth, stvarno extra ide uz nju, i mozda je i bolji izbor trenutno, s obzirom na nizu nabavnu cijenu i cinjenicu da su dizeli presli brdo kilometara. Iako vozim dizel, glasam za i![]()
"Its not how hard you push along the way,its having something in you to finish."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks