njih shvatam, imaju snijega pa mozhe da koristi, ali da to neko na primorje radi....wtf...
njih shvatam, imaju snijega pa mozhe da koristi, ali da to neko na primorje radi....wtf...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Jel sivi i jel na strane?
TAKUMI
pogledajte
this is pointless
kad nema para za custom tablice
Njak Njak Njak
Njak Njak Njak
E sad, pitanje, koje je ovo auto?
TAKUMI
Jok, nije Benz...
TAKUMI
Svidja mi se njegovo resenje, digao je izduve put gore, tako da kad bi dao gas od ove ljute masine toliko bi izduvni gasovi brzo izlazili iz cijevi da bi to natjeralo zadnji kraj auta da ide nize, mnogo efikasnije od spojlera, to treba da praktikuju sva sportska auta
Njak Njak Njak
To je isto kao blown diffuser ili F duct.
TAKUMI
Kao klasicni dtm izduv samo je ovaj malo oversized :P
da nije civic?
BMW 528i prije no je odvareno sve ovo sto je ovaj stavio i zavarena farika i stavljene kocnice od M5 na koje ne mogu da stanu 15" felne ali ipak su stale ?![]()
Ja mislim da je ipak Alfa 156 sa jednim farom prije nego sto je crkao 1.8 TS i stavljen dizlo kojem se cuju ventili pri kretanju sa malim gasom.
TAKUMI
e da znas ko vozi ovaj bmw. 3 puta do sada me imao ubiti na zabjelo kolima, zadnji put sam bio skuterom, i stao ispred njega, otvorio mu vrata i pitao ga JESI LI NORMALAN?
covjek je ostao samo ZABEZEKNUT
za 5 dana me 3 put imao udariti, pravila saobracaja ne zna pod jedan, pod dva ne umije da vozi, i pod tri mislim da je uvjek pijan![]()
Pod 1, pod 2 i pod 3 zajedno: frajer ima diplomatske i *****use za sve.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks