View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 297 of 942 FirstFirst ... 197247287293294295296297298299300301307347397797 ... LastLast
Results 7,401 to 7,425 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    pero porobic i definitivno ne ide u budvu, bice glavni za mladje kategorije u jadranu. tucak ostaje trener, pero se bavi samo klincima [i naravno, ostaje selektor]

btw, hrvatska ocekivano dobila cg u cetvrtfinalu 16:4 [samo sto tolika razlika bash i nije ocekivana, ali poraz jeste]
    Ne bih volio da sam na mjesto Tucaka... Tesko ce on na kraj izac sa Perom, kad mu ovaj pocne svoju politiku da vodi, i da se pita za ono za sto ne treba da se pita.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    btw, hrvatska ocekivano dobila cg u cetvrtfinalu 16:4 [samo sto tolika razlika bash i nije ocekivana, ali poraz jeste]
    Gubili smo 13:1 u zadnjoj cetvrtini.. Da je prijateljska pa mnogo jada a ne cetvrtfinale.. Sramota!

big giant head Guest

cg zavrsila osma na EP za juniore, izgubili u mecu za 7. od spanije 5:3.

finale je grcka - italija, za trece srbija - hrvatska.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako su Mađari ovako loši? Porazi od Crne Gore i Rumunjske, te neriješeno s Španjolskom na pripremnom turniru. Možda ostanemo bez jedne velesile, pa će vaterpolo ozbiljno igrat samo 3 države: Srbija, Crna Gora i Hrvatska. Pa ne će biti neizvjesnosti oko medalja.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by August Dominus View Post
    Kako su Mađari ovako loši? Porazi od Crne Gore i Rumunjske, te neriješeno s Španjolskom na pripremnom turniru. Možda ostanemo bez jedne velesile, pa će vaterpolo ozbiljno igrat samo 3 države: Srbija, Crna Gora i Hrvatska. Pa ne će biti neizvjesnosti oko medalja.
    ccccccccccccccccccccccccccccc

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    stvarno velika razlika...

kaže mi sutić da ovaj kova iz mornara nije uopće loš - pričalo se da će možda u juga doć. da može sve igrat, da je snažan i da igra dobru obranu, kad te stisne da nije lako s njim.
    a i da ima dobar i šut.
    U pravu je. Kova je odličan igrač. Nije od onih koji će sami riješiti utakmicu ali je zato sa druge strane jedan od rijetkih igrača koji je toliko dobro univerzalan da može odigrati jednako dobro na bilo kojoj poziciji. Odličan i čvrst u obrani a isto tako zna biti opasan u napadu i šta je još jako važno momak uvijek daje 100% od sebe u svakoj utakmici te zbilja igra sa srcem i uvijek se bori do zadnjeg atoma snage. On nije nešto pretjerano eksponiran ali je po meni igrač za kojeg bi svaka ekipa našla mjesto.

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    96
    Thanked in
    57 Posts

meni i dalje ne ide u glavu koji ce nam qurac Sefik...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by darijan View Post
    meni i dalje ne ide u glavu koji ce nam qurac Sefik...
    Napisah ja odje skoro

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja baš pratim ovu situaciju oko Šefika, jer bi dobro ispizdio da on podje na evropsko, što će se vjerovatno i desit.
    Dakle, kad je dobio državljanstvo dobro se sjećam da je Porobić tad rekao da imamo dva kvalitetna golmana i da bi bio problem ako se neko povrijedi. I da je to sad riješeno sa Šefikom. I tad mi je to bilo sumnjivo, ali rekoh, ako bude tako ok.
    Znači prije nekoliko dana Đurković u Vijestima najavljuje Da će Šefik da debituje. I Porobić kaže da je Šefik odlično radio kao i Radić i Šćepanović i da će bit na muke koga da odredi za Zagreb. Sramota!!!
    I onda opet juče, prekjuče (nebitno) ovaj debituje i Porobić kaže kako mu pravi problem što ne može da prijavi više od 13 igrača za Zagreb i kako je na mukama koje golmane da povede.
    Već vidim za nekoliko dana kad se objavi spisak biće priča: Odlučio sam se za njega zbog njegovog velikog iskustva i siguran sam da će nam u Zagrebu biti od velike pomoći.
    Nadam se da griješim, ali ako ovo bude onda BRUKA I SRAMOTA!!!
    Postojaće Crna Gora...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CABJ View Post
    Ja baš pratim ovu situaciju oko Šefika, jer bi dobro ispizdio da on podje na evropsko, što će se vjerovatno i desit.
    Dakle, kad je dobio državljanstvo dobro se sjećam da je Porobić tad rekao da imamo dva kvalitetna golmana i da bi bio problem ako se neko povrijedi. I da je to sad riješeno sa Šefikom. I tad mi je to bilo sumnjivo, ali rekoh, ako bude tako ok.
    Znači prije nekoliko dana Đurković u Vijestima najavljuje Da će Šefik da debituje. I Porobić kaže da je Šefik odlično radio kao i Radić i Šćepanović i da će bit na muke koga da odredi za Zagreb. Sramota!!!
    I onda opet juče, prekjuče (nebitno) ovaj debituje i Porobić kaže kako mu pravi problem što ne može da prijavi više od 13 igrača za Zagreb i kako je na mukama koje golmane da povede.
    Već vidim za nekoliko dana kad se objavi spisak biće priča: Odlučio sam se za njega zbog njegovog velikog iskustva i siguran sam da će nam u Zagrebu biti od velike pomoći.
    Nadam se da griješim, ali ako ovo bude onda BRUKA I SRAMOTA!!!
    Meni se cini da ce Radic da izvisi, iako je bolji i od Sefika i od Scepanovica trenutno. Ako se to desi, to ce biti potvrda da kriterij po kome se zovu igraci za reprezenatciju nije forma i kvalitet igraca, nego nesto drugo, nama navijacima nejasno.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Mene samo zanima je li Sefik uplatio po miliona za drzavljanstvo
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako se vec racuna na Sefika, realno je da se on i Radic bore za mjesto 1. golmana, tj.Scepo ostaje kuci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

je li istina da je crna gora dobila španjolce u baskiji 11:4 bez zlokovića i gojkovića?

bošković je u hr novinama relo da je crna gora najopasniji protivnik i da je po imenima korak ispred drugih favorita
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    9,439
    Thanks Thanks Received 
    6,883
    Thanked in
    2,707 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    je li istina da je crna gora dobila španjolce u baskiji 11:4 bez zlokovića i gojkovića?

bošković je u hr novinama relo da je crna gora najopasniji protivnik i da je po imenima korak ispred drugih favorita
    jeste istina je pa sjutradan madjare 9:8

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

veliki intervju s đuhom. podjeljen je u 2 dijela. prvi dio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Meni se cini da ce Radic da izvisi, iako je bolji i od Sefika i od Scepanovica trenutno. Ako se to desi, to ce biti potvrda da kriterij po kome se zovu igraci za reprezenatciju nije forma i kvalitet igraca, nego nesto drugo, nama navijacima nejasno.
    A ja znam da nece 100%

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    A ja znam da nece 100%
    Misliš li da će izvisit Šćepanović? Ja bih poludio da podje Šefik!!!
    Postojaće Crna Gora...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

scepanovic ce izvisit 100 posto, pa radic je bio prvi golman na SL u Nisu sad i odlicno je branio...
    AJMO CRNA GORO !!!

big giant head Guest

sva trojica su imali zescih oscilacija u sezoni, ali mislim da sefik svakako nije bolji ni od radica ni od scepanovica. da je to onaj stari sefik, ne bi imao nista protiv.

big giant head Guest

zivko gocic otisao u latinu. steta, nadao sam se da ce u jadran. mislim da je on jedan od potcjenjenijih igraca danas, vrlo zahvalan a malo pominjan. vjerovatno nije ni preskup

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da podsjetim samo(sa hrvatskog portala)

"Vrlo prgavi Šapić u jednom je trenutku prema kazivanjima svjedoka rekao kako 'svi imaju njega slušati’. I pridodao - 'Uostalom, ima li ovdje tko jači?’. Odgovor nije dobio u riječima već u snažnom nokautu korpulentnog vratara Denisa Šefika. Od siline udarca Šapić je pao niz stepenice, slomio fibulu, tanju potkoljeničnu kost desne noge, i to kod gležnja na čak tri mjesta."

Kako mi je bio mio poslije ovoga...a tek sad kad je dobio nase drzhavljanstvo.

Meni je namrtvo milo shto je izrazio zelju da igra,i da se to realizovalo.Siguran sam da ce branit srcem,pogotovo protiv Srba!Volim ja i Shcepanovica i Radića...ali rijec je o naboljem golmanu(od kad ja gledam vaterpolo).Nije u staroj formi ali siguran sam da ce uz nasu paklenu odbranu,dobro pasti na golu...katanac na go!
    AJMO CRNA GORO!
    Last edited by Insua; 18-08-10 at 18:33.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

– Onih 13 koji će nastupiti možemo odrediti i dan prije početka prvenstva. To ne znači da će se to baš tada i dogoditi, ali još ćemo trenirati u punom sastavu. Nezgodno je što je Len promijenio svoju prvu odluku, pa se može prijaviti samo 13 igrača, ali to je napravljeno zbog pritiska Fine koja očigledno želi pokazati mišiće – smatra Ratko Rudić, koji je spomenuo i nelogičnost u Fininim odlukama.
    Naime, finale Svjetske lige za vaterpolistice igrano je sa 15 igračica, a i to je natjecanje, baš kao i EP, izlučno za Svjetsko prvenstvo. Samim time, odluka da Fina neće priznati sudionike SP-a bude li u Zagrebu prijavljeno više od 13 igrača po momčadi nije u skladu s praksom te organizacije. No, protiv te odluke sada se ne može napraviti ništa, pa je pred Rudićem zadaća da izabere 13 najpripremljenijih za Zagreb.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zašto u vaterpolu ne postoje izbori za najboljeg igrača godine/svih vremena, najboljeg vratara, idealne sedmorice godine/svih vremena i sl. Moglo bi bit...

* igrač godine: Sandro Sukno (HRV)
    * najbolji igrač svih vremena: Aleksandar Šapić (SRB)
    * vratar godine: (ne znam)
    * najbolji vratar svih vremena: (ne znam)
    * idealna sedmorica godine: Radić (CG), Tchigir (NJE); (potencijalno) Garcia (ŠPA), Filipović (SRB), Sukno (HRV), Savić (NJE), Udovičić (SRB), Biros (MAĐ), Bošković (HRV), N. Janović (CG), Bailey (SAD)
    * iealna sedmorica svih vremena: (ne znam)
    Last edited by August Dominus; 19-08-10 at 14:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Insua View Post
    da podsjetim samo(sa hrvatskog portala)

"Vrlo prgavi Šapić u jednom je trenutku prema kazivanjima svjedoka rekao kako 'svi imaju njega slušati’. I pridodao - 'Uostalom, ima li ovdje tko jači?’. Odgovor nije dobio u riječima već u snažnom nokautu korpulentnog vratara Denisa Šefika. Od siline udarca Šapić je pao niz stepenice, slomio fibulu, tanju potkoljeničnu kost desne noge, i to kod gležnja na čak tri mjesta."

Kako mi je bio mio poslije ovoga...a tek sad kad je dobio nase drzhavljanstvo.

Meni je namrtvo milo shto je izrazio zelju da igra,i da se to realizovalo.Siguran sam da ce branit srcem,pogotovo protiv Srba!Volim ja i Shcepanovica i Radića...ali rijec je o naboljem golmanu(od kad ja gledam vaterpolo).Nije u staroj formi ali siguran sam da ce uz nasu paklenu odbranu,dobro pasti na golu...katanac na go!
    AJMO CRNA GORO!
    Ipak ce branit GUZICOM...

Thanks Thanks Given 
    9,762
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Quote Originally Posted by August Dominus View Post
    Zašto u vaterpolu ne postoje izbori za najboljeg igrača godine/svih vremena, najboljeg vratara, idealne sedmorice godine/svih vremena i sl. Moglo bi bit...

* igrač godine: Sandro Sukno (HRV)
    * najbolji igrač svih vremena: Aleksandar Šapić (SRB)
    * vratar godine: (ne znam)
    * najbolji vratar svih vremena: (ne znam)
    * idealna sedmorica godine: Radić (CG), Tchigir (NJE); (potencijalno) Garcia (ŠPA), Filipović (SRB), Sukno (HRV), Savić (NJE), Udovičić (SRB), Biros (MAĐ), Bošković (HRV), N. Janović (CG), Bailey (SAD)
    * iealna sedmorica svih vremena: (ne znam)
    Vidi se da imash 14 god...
    #fakenews

Page 297 of 942 FirstFirst ... 197247287293294295296297298299300301307347397797 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)