moram izdrazat claun,igras li mareja na visko ulog @bracomn
moram izdrazat claun,igras li mareja na visko ulog @bracomn
Rad - Cukaricki 1 @1,85 dodje mi na mail ovo
benfika-1-1 1.70 ili h1 to cu da igram
liverpul-3+ ili 1
ovaj rad predlazu 1
i jos nesto cu odigrat 1+1
Ja ubodoh jedan na rodjendan almeiras Flamengo Atl
Mg Santos Kolo K
Brasiliense 1+1 Kruz A 1+1
Unam 1+1...kv 56.7 dobra ova igra 1+1 ja sinoc prvi put odigrao i dodje lagano
Sto bi se moglo odigrat za danas?
Liverpool 1+1,Genk 1 i jos 2 da se nadju![]()
Evo se pojavia slavljenik, napokon)))))))))) Aj za pocetak mici ovo "location" jer si nam forum poremetio... Nije mi dovoljan 19" monitor.
ahahahahahahahaha, evo sad ću
https://forum.cdm.me/showthread.php?...21#post1778821 E da. Fino poupadate ođe i cestitate ljudima. Da ne bude da nas nema. Ima nas i najpametniji smo clanovi foruma. jedini mi zaradjujemo ne radeci nista![]()
Hahah da casti i kladionica za rodjendan
Ima nekoh jacih uplata na Hamarbi 1 pa probajte
Mislim da sad pocinje pa probajte uzivo
u meridian ladno spustili rad na 1.65
e ovako sad-francuska u kosarku u pitanju je prijateljski mec H1 je postavljeno na 36 ,ja je odigrah h2 ne moze sad dobit francuze 37 da jebe oca
takodje ima dobrih kvota za kvalifikacije za ls,izdvojio bih sledece
zenit-okser-1-1.70
y.boys-totenam-2-1.85
salcburg-hapoel tel aviv-1-1.85
Znao sam da ces se uhvatit za "zasto bi guslao do finala". Ja igram cesto taj sport i znam da je mozda u pitanju najtezi sport sto se psihe tice. Nije isto guslati do finala i guslati u finalu. Dovoljno je da ti nedje u 25 min meca klikne "a osvojio sam dosta ovoga, nije greda ako izgubim" i ciao... A jesi li cuo za ono kad kazu da "igra protivnika ne odgovara"... Mariju ne da ne odgovara igra RF-a, nego oplemeniti i gace kad se susretne s njim. A ja radije gledam meceve koje igraju Dani Kellerer, Verdasko, Gulbis, Monako, Nalbandijan... Em ima dosta emocija i cesto ludackih poteza, em ne zavrasavaju 70% poena servisom (Gulbis ima i taj segment odlican).
Tacno... I ja kazem 2:0 za RF-a nocas. 3.25 kvota. Uprite!!!
E da, Mari nije ni seta uzeo RF-u u finalima do sad. A inace igra fenomenalan tenis. Ono njegovo prebacivanje preko mreze, po sredini na pola terena, rijetko ko moze da odbrani.
Evo "Weeds" na Atlasu. Cudi me to. Zar se ne igra neki derbi u Engleskoj?
Gledao sam rf bas jadno djeluje..tako da sam sa zadovoljstvom igrao na AM![]()
Ironican si bio, ali neko ko izbaci Berdriha (za informaciju bracomn-a, ja sam na W igrao na pobjedu Berdriha protiv RF-a, kvota 5.25 bila. I ovdje ostavio predlog) i NDj-ja, ne moze bit jadan. Jes' da je Berdrih bio povrijedjen, ali mislim da vrijedi racunati pobjedu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks