osijek-lokomotiva 2 4.50
tim barse nocas
Mińo, Alves, Milito, Sergi Gómez, Abidal, Oriol Romeu, Keita, Dos Santos, Maxwell, Bojan, Ibrahimovic.
Odigram Celzi,Rangers,Ajax,PSV,Partizan,Anderleht,Basel i Young Boys 1+1 i baci me zadnji posrov za 92 e sa 5e..Zadnje sam ih dodao,i eto..
Htjedoh napisat, no me bo muka, da se proba sevilja kod 0:1 rez. Vidio sam ko ce im uc sa klupe (Kanute i Negredo), pa sam znao da tu mora doc do frke... Negredo asistirao Kanuteu za 2:1. Nego je ovamo Messi (mislio sam da nece bit)...
nista danas ne dobih ,vratih 25e koje sam stavio na anu jer mi je kvota 1,tako da imam za sjutra da igram
Đe ste? Dobra vi je ova fora sa pocetkom razbijanja kladionice, u 15:00h. Moj tiket za danas, posto ja odavno nemam zivaca listat kvote. RF 1.85 i Kim C. 1.65 i dodadoh dva, cisto da kvota bude veca, ali ne stojim iza njih - Šahtjor i Benfika.
Moze li Lion danas do pobjede ?
ima li ko od ovih nasih tv stzanica da se moze gledat engleska liga
Aj sa srecom
Ne vidjeh to juce
A cuh da su trebali da prenose meceve Zvezde
ne znam
e sam sad oci otvorio
i ja malo prije a zub me boli tako jako da je to nevjerovatno,ali moram odigrat neke tikete,
prvi mi je ovaj sto je odigra signore
mislim da ce atlas prenositi isto kao fox tv mecheve zvezde samo kada su domacini![]()
Murray - Federer 1 1,90
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks