MORA DA IMA jos po nedje neki kvar stvarno! ajde sjetite se![]()
MORA DA IMA jos po nedje neki kvar stvarno! ajde sjetite se![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
komsija mi je prodao 156cu 1.9 2003. cini mi se za 6.800, jos uvijek ne mogu da vjerujem![]()
She is only here to annoy herself!
Muski je prodao
ps. Sad mi je kum bio na putovanje po evropi sa njegovim 156 1.9jtd , za predjenih 4000km prosjecna potrosnja mu je bila 5.8l sto je stvarno presmijesno malo , voznja po auto putevima 100-140km/h . i naravno za tih 15 dana i 4000+km bez ijedne greskice ili problema
Vidjeh juce jednu sivu Giuliettu po gradu, bez tablica. Onda sam svratio u Extreme intimo da zamijenim gacice, bile su prljave od ejakulata.![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Planira se za 2014, na platformi novog Cherokee-a koji ce izaci 2013 godine.
Svidja mi se i dizajn i motorizacija. Mislim da je SUV prvi korak ka popularizaciji brenda, mozda ga pravi Alfisti nece mnogo voleti, ali ce to pomoci da brend izadje iz krize
hahahahah
http://www.autoblog.it/galleria/alfa-romeo-kamal/3
ovo mi naravno potpuno smijeshno izgleda, kao i svaki SUV...ali da, "zdravorazuman" korak....
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Dobar je ovaj kamal nema šta![]()
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
pa Alfa i jeste sminka auto a SUV je sminka tip vozila tako da..ide![]()
She is only here to annoy herself!
hahahah lik prodaje obucu za ljude i auta![]()
Čuh da lik vozi BMWa na AC Schnitzer felge! -I treba! Vala nek zaradi milion! Milo mi je kad mu može bit... Nije greota uzet od mušterija koje su kompleksaši...
CARRE točak "šljaštavi" na koji se pale maloljetne klinke jer se u auta razumiju kao marice u krivi k*rac...
Kineske replike telefona koje duplo manje koštaju u nabavci no onamo te se prodaju, i koje su s opcijama - kao telefon od 30E...
Air Maxerice grdne, Kineske... Koje, ajde mogu razumjet jer se NAŽALOST kod nas svudje prodaju kao "original"...
Last edited by cvxcomputers; 12-08-10 at 16:21.
Seljacki, do kraja.
TAKUMI
dobro je ovo ispalo...
slike na kola?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
A ne pitaj, ludi 'talijani....Skinuo sam prednje tockove, zastitnu plastiku oko tockova, masku naprijed, branik prednji i tek onda mozhesh da skinesh farove...no nije bitno to kad se ima volje
masu masu smirglanja da bi se skinuo reflektivni sloj (koji u ovom dijelu fara nema ulogu reflektovanja nego samo u onom dijelu fara iza ovoga...) pa onda prajmer, pa smirglanje, pa prajmer, pa josh blazhe smirglanje, pa prajmer pa krpa, pa mat crni sprej, pa blago smirlganje, pa opet sprej pa krpa, pa sprej pa krpa hahahahhaStakla se iznutra operu, i poliraju, onda silikonom vrate pa se i napolje blago smirglanje poliranje i trasparentni sprej
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks