ma dobro, ovo su novija auta, imaju euro3, valjda ne bi bilo problema. Nego sta mislite za taj Volvo S60?
ma dobro, ovo su novija auta, imaju euro3, valjda ne bi bilo problema. Nego sta mislite za taj Volvo S60?
2 majstora mi dijagnoziraju nekakvu geometriju turbine. Moze li neko da me prosvijetli o cemu se radi i koliko kosta to?
Bijo si poziw koi se neodbija
TAKUMI
Umije li mi rec ko koja sluzba je zaduzena za postavljanje saobracajnih znaka kroz grad?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
koja god da je i po magistrali failuju samo tako..stave znak 70 deset metara prije raskrsnice a poslije raskrsnice vazi ogranicenje 80
She is only here to annoy herself!
Zabrana parkiranja me zanima konkretno.
bas sam citao clanak o tome prije neki mjesec kako ih kradu i prodaju za scrap a cini mi se da je tad izjavio "nadlezni" da su za jednu noc skinuli oko 80 znakova a jedan kosta 200-300 eura u zavisnosti od velicine,na dijelu izmedju kolasina i pg....kolko se mogu sjetit.
WHEN RELIGION RULED THE WORLD,THEY CALLED IT THE DARK AGES
Hahahhaa a ko to otkupljuje znak za 200 € coce?
Biste bronzane su po 200 € te ih kradu po parkova komunalci.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
mozda vrijedi 20, ako i toliko![]()
She is only here to annoy herself!
Taman 20 € ce mu dat neko. E cudo jedno.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Vele da se riba przi na njih umjesto tiganja samo tako...
jes muro, ona seljachina jaksic, isti onaj koji je htio da zabrani proizvodnju mandarina u CG dok je bio u primorku ili dje li vec![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
to ka u skolu nesto kad slomis..stolica 150 eura.. ahahha
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ovaj pita za turbinu vi pricate o znakovima pored puta kojih nema hahahaha
IMam jednu zackoljicu u autu na audoga pocelo je da mi se pojavljuje istovremeno zuta lampica od abs-a i espa neki put se pojave kad vozim neki put ne ali istovremeno se obje pale ,gore 2,3,4 sec i onda same prestanu i tako s vremena na vrijeme a juce kad sam ga pakirao stojale su stalno,dok nisam ugasio auto,kad sam upalio auto nije ih bilo.E sad moze li bit zbog toga sto sam prepumpao pneumatike mada ne vjerujem?A inace Abs i ESp funkcionisu besprekorno
Moze biti vise stvari...isti problem mi je imao brat na passata, desavalo mu se isto to 5-6 puta u pola godine, a bila je skroz banalna stvar u pitanju.Dzek na ABS jedinici se napunio prasine i prekidali se kontakti; skinuli,ocistili,isprskali kontakt sprejom i rijeseno. Mada ne mora da znaci da je kod tebe isti problem. Cim ti se upale lampice prikljuci auto na dijagnozu da ocitas gresku,jer se ona brise posle odredjenog broja paljenja. Moguce da ti je do nekog senzora ABS-a, ili ne daj Boze ABS jedinice ;-)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks