postoji li neka serija slicna profajleru, dje se duzi vremesnki period lovi neki serijski ubica, ili dje potraga za izvrsiocem nekog ubistva traje duze, slicno tvin piksu?
PB je mogao komotno da zavrsi posle prve sezone. i kasnije je bila zabavna, ali ni priblizno dobra kao u prvoj. inace, kako sam negdje procitao, prvobitno je bilo planirano da PB bude mini-serija od samo nekoliko epizoda
postoji li neka serija slicna profajleru, dje se duzi vremesnki period lovi neki serijski ubica, ili dje potraga za izvrsiocem nekog ubistva traje duze, slicno tvin piksu?
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Sherlock je fenomenalan. Obavezno gledati!
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
A koji su ovako SF klasici po tebi?
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Farscape je definitivno najbolja sf serija (po mom skromnom misljenju). Steta sto su je ukinuli posle cetvrte sezone i onda napravili onaj sramni film koji pokusavam da zaboravim.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
gleda li iko the gates? doima se sve bolje kako epizode idu. jedino malo iritira teenage dio priche. iznenadjujuce dobra, sve u svemu. kome nisu dosadili vampiri, vukodlaci i ostalo neka ovjeri.
s druge strane, persons unknown je vrlo moguce najgluplja serija ikad. znaci, obavezno da se gleda![]()
Sad se daje na HBO on demand serija Bored to Death. Odgledao sam chitavu sezonu. Mogu reci da mi je bash prijala pricha. Sve epizode su povezane.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Js sam isto bio mnogo mladji kad sam je prvi put gledao na IN. Bio sam u peti osnovne i sjecam se da mi se Chiana namrtvo svidjala
Ali sam obnovio gradivo prosle godine i moram rec i dalje je najbolji SF. Znaci nije do uzrasta. Jednostavno je jedna od rijetkih SF serija za koju niko ne moze da kaza da je za geekove. Previse je cool
Firefly???
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Last edited by VanjaTheMan; 14-08-10 at 22:36.
Ali ozbiljno, vec u prvih 5 epizoda imas momenat kada Kara ulazi u oboreni Cylon raider i pocne ga vozikati naokolo svemirom koprcajuci se i ritajuci sojim zgodnim nogicama .. Ko moze mirno da posmatra onako nesto??
Usiljeni humor uvezan za likom dr Baltara i njegov rast popularnosti pored abnormalnog kretenisanja.. Zastrajuce pojednostavljeno i naivno obradjen karakter Tom Zareka... Opet previse amerikanizovano predstavljanje politicke borbe vezano za izbor potpredsjednika... pffff... "Dirljivi" otac-sin momenti izmedju Adame i juniora..
da nije bilo Leoben klona zazalio bih i za trudom ulozenim i u prvu sezonu, ali eto.. O ukusima se valja raspravljati ali uzalud![]()
Da li neko gleda BBC seriju "the deep" .. Stigli su do 3/5 epizode. Glume James Nesbitt, Goran Višnjić... i slatkica Vera Filatova :mrgreen:
uzeh da gledam i warehouse 13. nista specijalno, slicno eureki, ali solidan time-waster.
takodje, preporucio bih mini seriju pillars of the earth, ko voli istorijske price, i komediju party down. meni daleko bolja od svih ovih sablonskih sitcoma tipa 30 rock, big bang theory isl. glavni kreatori su rob thomas [koji je radio veronicu mars] i paul rudd, izmedju ostalih, a s obzirom na glumce koji se pojavljuju, na momente djeluje kao veronica mars reunion. kristen bell, alona tal, plus lizzie caplan kao female lead![]()
Beautiful, beautiful Alona...
Ja cu ovih dana mozda V da gledam, cisto razbibriga... I Sharpe.
Just to slip the skin...
je li ko gledao seriju malcolm in the middle?vidjeh ta tu glumi walt iz breaking bad-a,pa me interesuje valja li serija,posto mi je na spisku za download
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Rubicon - Poceo da je gledam (iyasla jutros 5. epizoda). Odgledao sam dvije do sad, ne doima se loše. Tag line mi je vrhunski, zbog njega sam i poceo da je gedam.
Not Every Conspiracy is a Theory.
U seriji glumi glumac što je bio glavni lik u prvoj polovini HBO-ove mini serije Pacific (ko nije gledao, a voli WWII, najtoplije preporuke)
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks