View Poll Results: Ko dobija vecerasnji derbi izmedju Partizana i Crvene Zvezde

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Partizan

1 9.09%
  • Crvena Zvezda

2 18.18%
  • Nerijeseno

8 72.73%
Page 150 of 353 FirstFirst ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... LastLast
Results 3,726 to 3,750 of 8816

Thread: Srpska reprezentacija i klubovi - fudbal, kosarka, i sve ostalo:)

Thanks Thanks Given 
    690
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Lijte kishe...
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izvuce Partizan Anderleht.Kako ce onaj Lukaku da pospremi,sve je smijeno.
    Zvezda opet zalosna sinoc.Valjda ovaj Gasprom ucini bar toliko da ne prodaju vise od jednog igraca po sezoni,pa mozda za koju godinu i uspiju da prodju kakve kvalifikacije.
    A OFK ocekivano.Svakome je bilo jasno da je ono bila klasicna namjestaljka u prvom mecu.Galata je za 2 klasa ispred Partizana i Zvezde,a ne ispred OFK.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jeste, Galata je strasan tim kojem je trebala sudijska pomoc da prodju jedan Ofk Beograd. Ako si gledao, kod 2-1 za Galatasaraj, Ofk ih je napadao, drugi gol je visio u vazduhu i onda Svedjanin (gle cuda) dosudi nepostojeci penal za turke + crveni za igraca Ofk-a. I onda je bio kraj.

A ti si pretpostavljam navijac zvezde, tipicna ciganska prica kad su oni slabi, onda se potencira kako je srpski fudbal slab i kako ni Partizan nece nista napraviti

Thanks Thanks Given 
    690
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

U svakom slucaju igrace krajnje rastereceno buduci da liga sampiona nije nikakav imperativ ove sezone.
    Pa sto ko ponese.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja mislio milione duguju, kad ono samo 15 iljada eura
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto je ovo,niste 5 strana napisali od kad sam bio banovan

Vidim,kompleksi se i dalje ispoljavaju,al dobro navikli smo vise

Evo Karadzic oce,da mice Antica sa klupe.Doslo je do sukoba,mora da ce Mateus na klupu,ili neki drugi poslusni trener.Da igra Tomic,Jovanovic i njima slicni...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bjeloZ@ View Post

Evo Karadzic oce,da mice Antica sa klupe.Doslo je do sukoba,mora da ce Mateus na klupu,ili neki drugi poslusni trener.Da igra Tomic,Jovanovic i njima slicni...
    Retko antipatičan lik taj T.Karadžić,užasno bahato stvorenje koje nažalost sada ima apsolutnu vlast u karikaturnoj organizaciji poznatijoj pod skraćenicom FSS.prosto sramotan način na koji je oterao Đukića,sada će mu to verovatno proći i sa Antićem, i to sve zbog ličnog animoziteta.a ko iz aviona je jasno da takav čovek ne može nikom da bude simpatičan.
    Još je drzak da izjavi da ako se na večerašnjoj utakmici narod protiv njega bude bunio,da je to naručeno.
    Nažalost ne vidim načina na koji bi ova štetočina mogla biti odstranjena sa mesta koje sada drži.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by olympique de marseille View Post
    Retko antipatičan lik taj T.Karadžić,užasno bahato stvorenje koje nažalost sada ima apsolutnu vlast u karikaturnoj organizaciji poznatijoj pod skraćenicom FSS.prosto sramotan način na koji je oterao Đukića,sada će mu to verovatno proći i sa Antićem, i to sve zbog ličnog animoziteta.a ko iz aviona je jasno da takav čovek ne može nikom da bude simpatičan.
    Još je drzak da izjavi da ako se na večerašnjoj utakmici narod protiv njega bude bunio,da je to naručeno.
    Nažalost ne vidim načina na koji bi ova štetočina mogla biti odstranjena sa mesta koje sada drži.
    Ako otjera Antica,navicu ce veliki gnev na sebe,i to ima da mu bude kljucna greska.Jos ako dovede neku marionetu,na klupi,i zabiljeze se losi rezultati na pocetku kvalifikacija ,ima da leti on sa toga mjesta kako mu se nece.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako otjera Antica,navicu ce veliki gnev na sebe,i to ima da mu bude kljucna greska.Jos ako dovede neku marionetu,na klupi,i zabiljeze se losi rezultati na pocetku kvalifikacija ,ima da leti on sa toga mjesta kako mu se nece.
    Nažalost,neće biti tako(ako smeni Antića)Mislim, dovešće neku marionetu,navući će gnev javnosti,ali zbog toga smenjen biti neće.Iz saveza ga niko dirati neće,tu je gomila novinara-poslušnika koji će na sva zvona da amortizuju situaciju.Čovek(mada nazvati njega čovekom bi mogla biti uvreda za ljudski rod) je suviše moćan u savezu i oko njega da bi ga smena uzdrmala.
    Rešenje bi moglo da pretstavlja pojava nekog mlađeg čoveka iz fudbala "neukaljanog" imena koji bi uz pomoć vlasti(političara),skinuo Karadžića,otprilike kao što je Divac došao u Olimpijski komitet umesto Ćurkovića:burp:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

RTS: "Redari oduzimali transparente podrške Antiću"

Komentator RTS - a potvrdio da je lično video kako redari oduzimaju transparent podrške selektoru na kome nije bilo nijedne ružne reči.
    Navijači na stadionu u Humskoj su jasno stavili do znanja šta misle o planu IO FSS da Antić bude smenjen, odnosno da ne vodi više reprezentaciju Srbije.

Ali, ono što je mnoge zanimalo je gde su najavljeni transparenti podrške srpskom selektoru.

Kako je tokom prenosa meča rekao komentator nacionalne TV, Aleksandar Stojanović, takvi natpisi su oduzimani na ulasku na stadion.

Nije u pitanju neka poruka uvredljive sadržine, Stojanović je rekao da je dvojici momaka oduzet transprarent bez ijedne uvredljive reči.

Komentar nije potreban...

Komentar stvarno nije potreban!Tomislave Karadzicu ti si bruka zemlje Srbije!Aj da vidim,toga koji ima obraza da ga brani.S R A M O T A! ! !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neka dodje i Murinjo tu nema sta sa tom reprezentacijom , jer nemaju toliko kvaliteta koliko mislite...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemoj da si takav pesimista, ipak je u pitanju Srbija, nacija rodjena da sanja o velikim dometima. :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Palacio View Post
    neka dodje i Murinjo tu nema sta sa tom reprezentacijom , jer nemaju toliko kvaliteta koliko mislite...
    Ne znam ko misli da srbija ima tamo neki kvalitet.bar mi u srbiji znamo da je naša reprezentacija jedna ekipa solidnog evropskog proseka.i baš zbog toga je uloga trenera veoma bitna. a Radomir je ipak ovakvoj prosečnoj ekipi doneo kakav takav boljitak,i što je možda još i važnije dovoljan je autoritet da niko ne može da se meša u njegov izbor igrača.prilično sam siguran da će ako ga smene,odmah u reprezentaciju početi dovođenje poluraspadnutih igrača zvezde i partizana koje jeli treba uvaliti nekome u inostranstvo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

antic je jedna prevara samo takva, da je bilo tu pravog trenera srbija bi prosla grupu na svetsko, savez se ljuti jer ne zove njihove igrace nego svoje i tako u krug
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    antic je jedna prevara samo takva, da je bilo tu pravog trenera srbija bi prosla grupu na svetsko, savez se ljuti jer ne zove njihove igrace nego svoje i tako u krug
    antić je prevara samo za one koji su mislili da je on vrhunski svetski stručnjak,koji je trenirao sve najveće španske klubove.on je solidan trener i kao takav je verovatno najbolji srpski stručnjak u ovom trenutku i sasvim dovoljan ovakvoj srpskoj reprezentaciji.
    da li bi sa nekim drugim srbija prošla grupu, ne znam,ali znam da bi prošla grupu da kuzmanović nije glupavo igrao rukom protiv gane.
    svakako da gura određene igrače(obradović,petrović,milijaš)ali prva dvojica će nekim budućim selektorima biti od koristi(malo manje petrovića i to je to).jedini pravi promašaj je milijaš.
    radomir je pak u reprezentaciju na pravi način uveo jovanovića, vratio krasića, upravo su njih dvojica bili ponajbolji igrači u kvalifikacijama.pa solidni luković,ninković koji je sasvim dobro odigrao sp.bambi tošić.
    naravno da radomir nije savršen,ali je sasvim dobar za našu reprezentaciju,sasvim je jasno ko je bad guy u ovoj priči.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by olympique de marseille View Post
    antić je prevara samo za one koji su mislili da je on vrhunski svetski stručnjak,koji je trenirao sve najveće španske klubove.on je solidan trener i kao takav je verovatno najbolji srpski stručnjak u ovom trenutku i sasvim dovoljan ovakvoj srpskoj reprezentaciji.
    da li bi sa nekim drugim srbija prošla grupu, ne znam,ali znam da bi prošla grupu da kuzmanović nije glupavo igrao rukom protiv gane.
    svakako da gura određene igrače(obradović,petrović,milijaš)ali prva dvojica će nekim budućim selektorima biti od koristi(malo manje petrovića i to je to).jedini pravi promašaj je milijaš.
    radomir je pak u reprezentaciju na pravi način uveo jovanovića, vratio krasića, upravo su njih dvojica bili ponajbolji igrači u kvalifikacijama.pa solidni luković,ninković koji je sasvim dobro odigrao sp.bambi tošić.
    naravno da radomir nije savršen,ali je sasvim dobar za našu reprezentaciju,sasvim je jasno ko je bad guy u ovoj priči.
    prosla bi da je pantelic nije bio prav, pa prvu utakmicu spoljnom sutirao, 3 utakmicu nije usao u ofsajd i sl
    kad kazem gura, mislim na one igrace od koje ima koristi, znam da je bila prica da je gurao nekog igraca kome je menadzer njegov sin, cak je bilo polemike u srbijanskoj stampi, taj klinac je cak i usao jednu utakmicu, na tavko guranje sam mislio
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

A cim se on farba, ne moze sve bit kako treba

I u intervjuima sam ga nemali broj puta cuo da govori svoje ime umjesto ja, sto me uzasno nervira...

Jes da ovo nema veze s njegovim kvalitetom kao trenera, ali ipak se mora uzet u obzir

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    prosla bi da je pantelic nije bio prav, pa prvu utakmicu spoljnom sutirao, 3 utakmicu nije usao u ofsajd i sl
    kad kazem gura, mislim na one igrace od koje ima koristi, znam da je bila prica da je gurao nekog igraca kome je menadzer njegov sin, cak je bilo polemike u srbijanskoj stampi, taj klinac je cak i usao jednu utakmicu, na tavko guranje sam mislio
    mogli smo da prođemo grupu ali nismo,ali tvrditi da bi sa nekim drugim trenerom sigurno prošli neozbiljno je.

radi se o radoslavu petroviću iz partizana,kažu da mu je menadžer antićev sin.
    rekoh,u budućnosti malo manje njega i biće super.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Brent1986 View Post

I u intervjuima sam ga nemali broj puta cuo da govori svoje ime umjesto ja, sto me uzasno nervira...
    Da,to je naš Radomir.
    jeste pomalo iritantno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Palacio View Post
    Ovo je nevidjena glupost.Prvo sto je trener Murinjo,a drugo sto govoris o igracima iz najboljih svetskih liga. ManU,Inter,Liverpul,ManC,Celzi,Birbmingen,Sevilja, Borusija D,Zenit,CSKA itd,itd.Sa tim igracima,koji su standardni u pomenute klubove Murinjo,ne bi napravio nista?A vi ste ti koji potcjenjujete igrace,koje svakog vikenda gledate,na tv ekranima i uzivate u njihovim partijama.Stvarno je milina gledati svoje bivse igrace(tj,Crvene Zvezde) kada su kapiteni jednog ManU i Intera.Nemanja proslog vikenda podize pehar,kao kapiten Mancestera.To gledati je stvarno neprocjenjivo.

Najveci problem fudbala u Srbiji je,savez.Kada se bave nekim drugim stvarima,a ne terenom i igracima naravno da ce neupjeh doci.Svadja izmedju Karadzica i Antica nije od,prije mjesec dana kad se zavrsilo ucesce Srbije na SP,vec od ranije.Inace oboje su arogantne licnosti,cak je i Antic posle SP,pokazivao neke osobine koje ga nisu karakterisale ranije.Ali kada vidim,zamjene za njega,podrazavam ga u potpunosti,jer boljeg nazalost trenutno nemamo.Karadzic je vec posebna prica,i ne vrijedi ga komentarisati vise.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je nevidjena glupost.Prvo sto je trener Murinjo,a drugo sto govoris o igracima iz najboljih svetskih liga. ManU,Inter,Liverpul,ManC,Celzi,Birbmingen,Sevilja, Borusija D,Zenit,CSKA itd,itd.
    Vidi,nije glupost.Lepo izgledaju nabrojani klubovi,ali ipak imamo samo 2 vrhunska igrača Vidića i Baneta.Ostali se ipak ne mogu podvesti pod vrhunske, s tim što su napadači ispod svake kritike.To sve zajedno daje jednu solidnu reprezentaciju, koja je uz malo sreće dospela na sp,kao što nas je manjak iste prerano vratio kući.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa sad, ne znam kakav ti je kriterijum za ocjenjivanje igraca, ali ako pod vrhunskim igracima smatras samo Vidica i Ivanovica, onda malo koja reprezentacija ima vise od 2,3 vrhunska igraca. Sta je sa Kolarovom, Suboticem, Stankovicem, Krasicem, Jovanovicem?

Srbija ima jako dobru reprezentaciju, ne za osvajanje (posto ocigledno zbog pojedinih moram da crtam detaljno), ali za redovna ucesca na prvenstvima svakako. Napad je svakako najslabiji, i to ih odvaja od najjacih reprezentacija po imenima. Ali tu ima jos nesto, ekipu ne cine iskljucivo pojedinci, vazno je imati tim. Antic je donio neka poboljsanja sto se toga tice, ali je opet to nedovoljno, upravo zbog stanja u nasem fudbalu, koje se tesko moze promjeniti. Uvijek su veliki pritisci na selektora, odredjeni igraci su glavni u svemu, ucjenjuju strucni stab i to rusi atmosferu.

Sto se tice Antica, volio vih da ostane, iz prostog razloga sto sam siguran da nece doci bolji trener, iako ni Antic nije nista vise od prosjecnog trenera. Ipak ni on nema moju podrsku, s obzirom da je mnogo tvrdoglav i cini neke greske koje kostaju reprezentaciju. Prvenstveno mislim na igranje Milijasa, po meni utakmica protiv Gane je presudila, djelom i sto nismo imali srece, ali vise zato sto smo igrali sa igracem manje (Milijasom). Ima negdje podatak, on je pretrcao otrpilike 6 km na toj utakmici. I vidim da ga opet forsira. I jbt za prijateljsku utakmicu je pozvao 4 golmana, nijednog novog igraca, da proba nesto novo, da neki mladji malo osjete atmosferu (Ljajic), bas nista.

Tesko da ce srpskom fudbalu biti bolje, sve dok su lesinari oko njega, a tako ce uvijek biti, jer je fudbal sport u kojem se vrte ogromne pare.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK View Post
    Pa sad, ne znam kakav ti je kriterijum za ocjenjivanje igraca, ali ako pod vrhunskim igracima smatras samo Vidica i Ivanovica, onda malo koja reprezentacija ima vise od 2,3 vrhunska igraca. Sta je sa Kolarovom, Suboticem, Stankovicem, Krasicem, Jovanovicem?

Srbija ima jako dobru reprezentaciju, ne za osvajanje (posto ocigledno zbog pojedinih moram da crtam detaljno), ali za redovna ucesca na prvenstvima svakako. Napad je svakako najslabiji, i to ih odvaja od najjacih reprezentacija po imenima. Ali tu ima jos nesto, ekipu ne cine iskljucivo pojedinci, vazno je imati tim. Antic je donio neka poboljsanja sto se toga tice, ali je opet to nedovoljno, upravo zbog stanja u nasem fudbalu, koje se tesko moze promjeniti. Uvijek su veliki pritisci na selektora, odredjeni igraci su glavni u svemu, ucjenjuju strucni stab i to rusi atmosferu.

Sto se tice Antica, volio vih da ostane, iz prostog razloga sto sam siguran da nece doci bolji trener, iako ni Antic nije nista vise od prosjecnog trenera. Ipak ni on nema moju podrsku, s obzirom da je mnogo tvrdoglav i cini neke greske koje kostaju reprezentaciju. Prvenstveno mislim na igranje Milijasa, po meni utakmica protiv Gane je presudila, djelom i sto nismo imali srece, ali vise zato sto smo igrali sa igracem manje (Milijasom). Ima negdje podatak, on je pretrcao otrpilike 6 km na toj utakmici. I vidim da ga opet forsira. I jbt za prijateljsku utakmicu je pozvao 4 golmana, nijednog novog igraca, da proba nesto novo, da neki mladji malo osjete atmosferu (Ljajic), bas nista.

Tesko da ce srpskom fudbalu biti bolje, sve dok su lesinari oko njega, a tako ce uvijek biti, jer je fudbal sport u kojem se vrte ogromne pare.
    Napokon da se ja i ti slozimo,oko necega.Ali od kraja,pa do pocetka potpisujem ovaj post!

Page 150 of 353 FirstFirst ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)