ja se i dalje divim svima koji su toliko glupi da me pozivaju u grupe tipa vidi ko ti gleda profil ili sad novija: "pogledaj ko te spominje na chatu" i misle da to mogu da vide ako pozovu sve svoje prijatelje u grupu, svasta
AJMO CRNA GORO !!!
Aoooooooooo
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Ja nadjoh cija je 33WTF, al nije onaj slatki owner.![]()
![]()
![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
to je mozda samo za ove sto imaju touchscreen
xaxaxaxa![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Ćatić Refik najbolji video koji sam ikad gledao
Zinaida Botic Ma ti si definitivno najzgodniji muskarac na planeti..he,he
Edin Belay Agic i ja lajkam dobar video..... heh sa zoljom je EXTRAa za zmiju treba imati muda ...
Itd, itd - fail.
I am so post-rock I shit sad birds.
Last edited by Fabia_Elegance!; 15-08-10 at 17:44.
TAKUMI
tto je inače lazni profil![]()
xaxaxa ladno je ovo na fb izbacila![]()
AJMO CRNA GORO !!!
But why???
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
http://www.facebook.com/photo.php?pi...&ref=fbx_album
*ebe mu se
vidite i komentar sto je napisaoxaxaxaxaxa
AJMO CRNA GORO !!!
Idealna zena, ona koju sanjam , postoji samo u mojoj glavi, a opet bilo je vise onih koje su bile idealne, a vise nisu . Zato je prava ljubav uvijek ona koju nismo dozivjeli. Kazu da ce covjek imati vjecnu ljubav onda kad zavoli sebe samoga.... Zato sam ja zaljubljen u svoje poetizovanje, u sklad rime,kada se nizu i kristalisu strofe, kada flertujem sa samim sobom , zagledan u bjelinu cistog papira, ono kada mi dodje da napisem pjesmu i kada me obuzme jace, strastvenije i snaznije nego i jedna zena u zivotu. ( Da li razumijes moje rijeci Nado ? )
FELIPE DID YOU UNDERSTAND THE MESSAGE?!
She is only here to annoy herself!
koliko su svi ovi shto ste naveli puni komplexa,ruzni,smijesni i sta sve ne....zamislite na shta vi nekome lichite kad se bavite poslovima u tudja dvorista...i pogledajte na shta troshite vrijeme...na trazenje idiota na fb? odlichan i profitabilan posao! svaka chast, nema shta....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks