14 avgust 2010 godine, dan kada startuje nova sezona engleske premier lige, T-com porucuje svojim pretplatnicima: ko oce englesku ligu neka mijenja kablovskog operatera
sale iliti patrice koga treba da molim i kumim tj na koja vrata da cukam da pitam za sport klub dako ga metnu u ponudu vala bi se isplatilo telekomu siguran sam
ili mozda ste ga uveli vec ali cekate do sjutra da nas iznenadite moze i to bit
Mene je idol da budem trener
14 avgust 2010 godine, dan kada startuje nova sezona engleske premier lige, T-com porucuje svojim pretplatnicima: ko oce englesku ligu neka mijenja kablovskog operatera
Last edited by citizen; 14-08-10 at 10:35.
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
ovo je dobro ehehehe, nego ne mozes ni promijenit a da te ne oderu![]()
dva i dva su tri
Tottenham - Manchester City danas a sjutra Liverpool - Arsenal. zar ne moze na RTS da se gleda?
evo nova kletva: dabogda vi uveli extra tv
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Sluzba za korisnike http://www.t-com.me/Privatni.aspx?akcija=570
S p o r t k l u b ! ! !
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
sport klub! pa makar i u nekom dodatnom paketu!
Dodajte radio Antenu M na neki kanal...
E to obavezno.
sport klub, mozemo ga ocekivat na proljece kad pocnu da isticu vazeci ugovori, to ce im biti kao adut neki, ali ...
zna li ko zasto ne mogu da snimam emisije, takodje mi ni nema opcija "snimljene emisije" ??
"Covijek ima dva uva i jedna usta - da bi govorio upola manje nego sto slusa"
Ako ne rijesis restartom STB-a, pozovi 1500 i bice sredjeno![]()
Sprema li se kakav HD paket skoro,zna li neko?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Ja mislim da se Mancester Junajted gleda i u Tadzikistan, Ugandu, Mongoliju, Benin, samo T-com ne da nama da ga gledamo...zamisli tu tragediju BBM koji se raspada u svakom pogledu ima para za sport klubove a T-com ponos Njemacke nema para da otkupi sportklub za saku jada, za jedan manji grad u Njemackoj...
i nemate sto slat mejlove i zvat 1500 odgovor ce vam bit proslijedicemo predlog nadleznoj sluzbi
Sto ces, kriza...
T-com do TokiJa..Tacno cu zazdit ovaj modem i reciever,i sve pa neka ne budem moga gledat ni nas prvi program..
![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
a bruka da nema sportkluba na extra tv,no ovaj atlas... oni su nashli da "prenose" premier ligu,pih koji cigani.
Tuga....pih
Sjajno, sjajno najgledanija i najbolja svjetska liga ne mozhe da se prati sem preko neta... Svaka chast, samo tako nastavite...
#fakenews
Pusti to, daako nam uvedu ovaj radio antena M, to se trazi. I da poprave kvalitet slike Sun Tv.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks