Originally Posted by
Анкх
Еволуција ми је камен у стомаку. Тачно је да жива бића имају сличности међу собом, то нико не негира, као ни чињеницу да се наши гени у 98% поклапају са генима мајумуна, али се у великој мери поклапају и са генима свиње, иначе не би могли да пресађију свињско срце људима како то раде у једној болници у Америци, тако да... Ако су људи и животиње од крви и меса, то не значи да су од истог "родитеља", јер како то да је од једне амебе настала камилица и бубашваба и да сам настао ја?
Молим те за научни линк о чиљеници за брод, волео бих да то проверим. Али, немој заборавити да је у Нојево време, стварање живих бића по Библији било тек пре око 1600 година. Не мођеш поћи од данашњег броја врста, јер не знамо да ли је онда постојао магарац и сличне мешавине, како код животиња, тако и код инсеката, то исто мораш узети у обзир.
Vidis li sta nije u redu sa ovim postom? Kazes da ti evolucija nije jasna a onda se pozivas na nastanak novih vrsta. A sto se barke tice, zar neko stvarno treba da povjreuje da su sve zivotinje na svijetu zivjele u neposrednoj blizini barke. Kako je uspio da strpa na primjer kengure i koale koji zive iskljucivo u Australiji za koju se u to vrijeme nije ni znalo? Opet kazem, ustvari tvrdim da je stari zavjet pisan od strane ljudi koji nisu poznavali svijet ni priblizno u onoj mjeri u kojoj ga mi danas poznajemo.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Bookmarks