Page 201 of 373 FirstFirst ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... LastLast
Results 5,001 to 5,025 of 9308

Thread: Automobilizam!

Thanks Thanks Given 
    285
    Thanks Thanks Received 
    575
    Thanked in
    291 Posts

Brza voznja je, po nekoj mojoj definiciji, ona brzina kojom u tom trenutku ugrozavas sebe i druge. Tako da to moze bit i 50km/h ako je kroz njegosevu gdje je usko, dje moze u svakom trenutku iskocit pjesak, i onda bit dovoljne i tih 50km/h da ga usmrtis.

slikam slike povoljno

pendulica Guest

znam sve to i u pravu si sto im saljes takvu poruku,ja sam isto izgubio druga imao je 23god. netreba nesto previse prekoracivat sa brzinom samo pametno da znas da mozes iskontrolisat auto.

Thanks Thanks Given 
    285
    Thanks Thanks Received 
    575
    Thanked in
    291 Posts

Moze se prekoracit dok god time ne ugrozavas ni sebe i druge (naravno, ako je taj svjestan kad ugrozava druge). Realno, u CG ne postoji magistralni put ili bilo kakav drugi put kojim se mozes kretati 150+ a da ne ugrozavas nikog.

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

O cemu vi pricate?

Kakva crna brzina?

Ja sam sinoc vozio pored stocne pijace (gdje je ogranicenje 80) sa gasom do daske, auto nije mogao vise...

....prvom (jer sam pretekao neki autobus pa ga ostavih da se vrti do blokade)...

i eto me, tu sam, ziv i zdrav.

Kratko i jasno, brzina ne ubija, ubija jedino neplanirani kontakt sa preprekom tako da vam prica ne pije vodu.

Idem vozit Bemvejca prvom do blokade.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    285
    Thanks Thanks Received 
    575
    Thanked in
    291 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post

Kratko i jasno, brzina ne ubija, ubija jedino neplanirani kontakt sa preprekom tako da vam prica ne pije vodu.

Brzina ne ubija?

Mislio sam da si bolji vozac

Ta prepreka bi se mogla izbjec uvijek, AKO vozis polako i normalno.. BRZINA je kriva sto se odredjena prepreka ne moze izbjec.

Idi segaj bmnj (do blokade... prvom!)

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ne mogu vjerovat da si mislio da sam ozbiljan.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

This is the spirit:

http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kroni...-246-km-h.html

Snimi PETARDU i druge kako mu se sklanjaju s puta
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by stevann View Post
    Matija jel? Znam mu brata, moram poc da izjavim saucesce.. eee kako pogibe mlad momak
    ja tek sad chujem za ovo. A vidjeh ga juche cini mi se.
    uzas..
    Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Može li neko od vas "kontrolisanih trkača" da mi da definiciju vožnje malo brže? Koliko je to preko ograničenja?

Eto čisto reda radi, mislim da policija nije definisala +30kmh kao granicu za oduzimanje vozachke.

Pa me zanima koliko je to malo brže? Ostavite debila koji kuca SMS poruke dok vozi 50 na sat, ili 20 ispod ograničenja.

Momci momci, dobro Vam je Balša rekao, kad Vam strada neko drag u saobraćaju onda ćete postat svjesni gluposti koje pravite. A to je baš bzvzv.

Izgubio sam na žalost dosta društva u saobraćaj, baš jednu dobru drugaricu sa Cetinja ni krivu ni dužnu. Nije nikad 60kmh prešla.

Davno smo apsolvirali da nemamo km puta za ovakve brzine.
    ma radi se čak o Prosječnoj BRZINI, nego se edituju postovi, dozivamo se pameti. Eve ša vele:

Odgovorno tvrdim da vozač koji npr vozi CT-PGnekim novijim sportskim autom PROSJEČNOM BRZINOM ~130km/h relacijom CT-PG je manji rizik za saobraćaj nego neko s Golfom II slabih kočnica 70km/h..
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cvxcomputers View Post
    Vraćamo se na ovu priču dolje...
    Pa... :mrgreen: Ako ja griješim, ne moraju drugi da prate moj LOŠ PRIMJER. Koliko je veći rizik za saobraćaj neki tutu$an koji RIZIČNO PRETIČE na mjestima dje se ne vidi? Koliko je opasniji pjani i nadrogirani vozač od čovjeka koji vozi malo brže, ali AKTIVNO PRATEĆI put...
    Uporedi nekoga s novijim sportskim autom dje vozi 130km/h... I nekoga s kakvom kramom dje vozi i kuca SMS poruku, pa nek se kreće duplo manjom brzinom (poštujući ograničenje)?! :shock: Odgovorno tvrdim da je vozač br.1. manji rizik)

SVAKA TI JE NA MJESTO.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Prosjek od 130 km/h od PG-CT jeste rizican jer uvijek moze naic neko s druge strane ko hvata isti prosjek..da se vozis sam po putu ne bi bilo rizika.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

a tebi je rezonovanje ko malom djetetu ponekad...
    kad ces to imat put samo za sebe?
    A ako cemo pravo, onaj asfalt je daleko od dobrog. Posebno kad od ct produzis za bd.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

A dje ima da se skine taj NFS ?

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

This is the spirit:

Ovdje nema ni blizu 246 km/h osim ako nisu usporili snimak, a 246 mu je izgleda vec blokada (pretp. da je precizni audi pokazao oko 270 na kazaljci, ide a ne trosi).

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    a tebi je rezonovanje ko malom djetetu ponekad...
    A ti me kapiras kao senilni djed, naravno da ga neces imati

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Ovdje nema ni blizu 246 km/h osim ako nisu usporili snimak, a 246 mu je izgleda vec blokada (pretp. da je precizni audi pokazao oko 270 na kazaljci, ide a ne trosi).

TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    2 Posts

A shto ce svima ta prica glupa...zashto kupujete auta po 200,300,400 KS i prichate o 10nkama sekundi, lezanju, max brzini itd ?
    Mislim ako stvarno vozite tako onda je to kao da kupish kucu od 300 kvadrata i nikad ne izadjesh iz jedne sobe koja ima 30 kvadrata i onda naruchish kurvu od 500€, ona odje u tu istu sobu od 30 kvadrata i onda pricash s njom cijelu noc i ona te na kraju pita koji ti je ***** covjeche hahahaha

Nego evo, valjda ce uskoro staza za rally da se pravi u CG
    "ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Quote Originally Posted by Balsa View Post
    Svakako bi bolje bilo da i sam smiris voznju da ne bi tvoje drustvo na tvom primjeru ucilo kako NE treba voziti. (prejako sam ovo rekao, ali cilj mi je krajnje dobronamjeran pa nemoj sto zamjeriti)
    Nisi prejako, kad se o ovakvim stvarima radi... Treba ozbiljno iskritikovat... Nije kilo krtole, no život u pitanju. Hvala ti ka bratu
    Quote Originally Posted by pendulica View Post
    momak je u pravu. znaci ako vozi malo brze,nemora da znaci da divlja nego zna gdje i kada da malo stisne ,a ima i djece koja se dofate auta i misle da sve znaju i tako dolazi do udesa :S. , ja u saobracaju se najvise plasim zena za volanom .grozno. a to dali brzo vozi ako pametno vozi nema brigre.
    Pazi, ako normalno vozim... Vidim s druge strane kolonu - usporavam MAX, jer može neki kreten da iskače i počne preticanje jer me ne vidi... Ako je nepregledna krvina - opet isti scenario (KOČENJE prije nje)... Koliko puta sam Mom ušao u krivinu u kojoj me je čekao odron... Naravno, sve se izbjeglo...
    Kroz grad opet... Dje su raskrsnice ili prepreke tipa kontejner, zidić, šleper skraj puta (pa pješak iza toga može da iskoči)... I tu se koči na 30-40km/h eto, preventivno...
    Tri sekunda kočenja, ili nečiji život? - Izvaži što je bolji izbor

This is the spirit:

Code: Drug Dealer!

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    ma radi se čak o Prosječnoj BRZINI, nego se edituju postovi, dozivamo se pameti. Eve ša vele:
    Prosječna... Da, medjutim, ciljao sam na tu brzinu nedje kad nije gužva, jer mi je sa zakašnjenjem došlo iz guzice u glavu da MOŽDA treba rizično preticat ponedje - ta brzina da se održi... Ipak, napisah SPORTSKI AUTO... Ako nije neka kolona, za sekund-dva si pretekao vozilo Znam koja je meni prosječna kad majku vozim u PG...
    Prosjek od 130 km/h od PG-CT jeste rizican jer uvijek moze naic neko s druge strane ko hvata isti prosjek..da se vozis sam po putu ne bi bilo rizika.
    Mada, realno... Ti s M5 svaku krivinu možeš uhvatit 130+... Jedino možda na 2 mjesta nekoliko km/h dolje (mada može i 130, samo da znaš e neće nikoga bit)
    Quote Originally Posted by stefan123 View Post
    A shto ce svima ta prica glupa...zashto kupujete auta po 200,300,400 KS i prichate o 10nkama sekundi, lezanju, max brzini itd ?
    Mislim ako stvarno vozite tako onda je to kao da kupish kucu od 300 kvadrata i nikad ne izadjesh iz jedne sobe koja ima 30 kvadrata i onda naruchish kurvu od 500€, ona odje u tu istu sobu od 30 kvadrata i onda pricash s njom cijelu noc i ona te na kraju pita koji ti je ***** covjeche hahahaha

Evo ja neću da pričam...
    Auto postoji da bi se VOZILO, ne da bi se PRIČALO o njemu (sem kad govoriš što si sve juče odradio u servis - Vozači Alfa Romea prim. prev) :-P
    Last edited by cvxcomputers; 13-08-10 at 13:53.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by stefan123 View Post

zasto se uzimaju auta od 200,300,400 ks?
    Zato sto neko moze. I neko voli.
    Zasto bi neko uzeo Iceberg pamucnu majIcu od 180 eura kad ima skoro ista takva samo bez kul printa iceberg za 20 eura ili manje ? jer voli i moze mu se.
    Eto bogatashi i kod nas i vani kupuju enza, veyrona, amg-e, eMove, rs4, rs6, rs5, evo X itd.
    Mislis da su njima svi putevi kao f1 staza ? nope

samo 'znanje' da pod guzicom imash nesto mocno je dovoljno.
    a i da se ne lazemo, jos ako je to MOCNIJE od drugih, i skuplje, svi srecni i veseli

Ja sad da imam npr rs4 ili daleko-bilo RS6 mtm ... opet bi se guzio kroz grad na vr' gasa a stiskao ga svako malo da me zelja mine. Prva druga, poso kuca

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bogataši koji "bogatstvo" nisu stekli na način kako se danas stiče u Crnoj Gori, ili koji nisu prodali neko imanje Rusima i kupili auto od 100.000 eura a žive u štali, voze auta primjerena mjestu. Tako ja nikad ne bih vozio audija limuzinu kroz Podgoricu da bi viđeli ostali ljudi da imam auto, vozio bih, lupam - polo tfsi 1.2 koji će malo da mi troši i koji je auto za grad, a audija bih koristio kad putujem.
    Isto kao što ljudi koji su došlo do para voze Audi Q7, Mercedes GL i sl. kroz centar, a pogledaj npr. neki grad u Italiji, tipa romu, voze se mala auta, fiat punto i sl. Naravno, i tamo ima onih kojima je auto neodvojivi dio ličnosti pa se diče s njim, ali mnogo manje, jer se kod nas ljudi danas samo autima i parama predstavljaju.
    I svoje bih auto zamijenio za kakvog konja, jer su putevi kroz Crnu Goru takvi da jedva pređeš 10.000 km a da ne moraš mijenjat neki dio zbog rupa i sl, a ne tek da se voze auta oko 300 ks i slično...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

a zasto bi kroz grad vozio malog pola plasticnog a imas para za audija/bmw/merc koji ce da ti bukvalno ladi muda, masira ledja i mozda cak ima dodatna oprema neka da ti malo stanji obrve jer su ti nagrdjene :/
    Zasto bi AKO IMAS PARA gledao koliko ce auto da ti trosi ili ne?

Ja bih i do te Italije, chak sam jednom bio u onu drzavu dje imaju kraljicu neku. I onamo dje predsjednik jebe bivsu manekenku. Pa ne vidjeh bogatashe da voze fiat punto hahah.

NHF, ali ti nisi bas prava osoba da o tome pricas. Nisi entuzijasta za automobile. Entuzijasta si za planine, jezera, Oljce i tako te wild nature montenegro kanjon nevidio stvari

i ne generalizuj stvari, ja nisam prodao plac rusima :P. Imam jedan plac u zetu ali od njega bih mozda mogao da kupim golfa peticu. Ne vozim auto da bi drugi gledali nego da ja uzivam u njemu. Sredjujem ga da bude 'unikatan', da se razlikuje od slicnih audija

Thanks Thanks Given 
    2,331
    Thanks Thanks Received 
    5,873
    Thanked in
    2,046 Posts

Ne znam za vas ali ja pretrnem kad mi u krivinu iz suprotnog pravca naleti neki letač iskrivljene glave, naravno obavezno je bar pola metra u moju traku.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    NHF, ali ti nisi bas prava osoba da o tome pricas. Nisi entuzijasta za automobile. Entuzijasta si za planine, jezera, Oljce i tako te wild nature montenegro kanjon nevidio stvari
    Hahahahah zbilja CPU zasto se ti penjes na Durmitor kad imas Goricu?

pendulica Guest

a owa prica nema kraja kad bi izletio neizletio kad bi ono ,owo. ao
    Last edited by pendulica; 13-08-10 at 16:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hahahahah zbilja CPU zasto se ti penjes na Durmitor kad imas Goricu?
    Strastveni sam lovac na divlje mrmote, na Gorici ih nema

Page 201 of 373 FirstFirst ... 101151191197198199200201202203204205211251301 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Bookmarks

Bookmarks