znam sve to i u pravu si sto im saljes takvu poruku,ja sam isto izgubio druga imao je 23god. netreba nesto previse prekoracivat sa brzinom samo pametno da znas da mozes iskontrolisat auto.![]()
Brza voznja je, po nekoj mojoj definiciji, ona brzina kojom u tom trenutku ugrozavas sebe i druge. Tako da to moze bit i 50km/h ako je kroz njegosevu gdje je usko, dje moze u svakom trenutku iskocit pjesak, i onda bit dovoljne i tih 50km/h da ga usmrtis.
znam sve to i u pravu si sto im saljes takvu poruku,ja sam isto izgubio druga imao je 23god. netreba nesto previse prekoracivat sa brzinom samo pametno da znas da mozes iskontrolisat auto.![]()
Moze se prekoracit dok god time ne ugrozavas ni sebe i druge (naravno, ako je taj svjestan kad ugrozava druge). Realno, u CG ne postoji magistralni put ili bilo kakav drugi put kojim se mozes kretati 150+ a da ne ugrozavas nikog.
O cemu vi pricate?
Kakva crna brzina?
Ja sam sinoc vozio pored stocne pijace (gdje je ogranicenje 80) sa gasom do daske, auto nije mogao vise...
....prvom (jer sam pretekao neki autobus pa ga ostavih da se vrti do blokade)...
i eto me, tu sam, ziv i zdrav.
Kratko i jasno, brzina ne ubija, ubija jedino neplanirani kontakt sa preprekom tako da vam prica ne pije vodu.
Idem vozit Bemvejca prvom do blokade.
TAKUMI
Ne mogu vjerovat da si mislio da sam ozbiljan.
TAKUMI
This is the spirit:
http://dnevnik.hr/vijesti/crna-kroni...-246-km-h.html
Snimi PETARDU i druge kako mu se sklanjaju s puta![]()
TAKUMI
ma radi se čak o Prosječnoj BRZINI, nego se edituju postovi, dozivamo se pameti. Eve ša vele:
Odgovorno tvrdim da vozač koji npr vozi CT-PGnekim novijim sportskim autom PROSJEČNOM BRZINOM ~130km/h relacijom CT-PG je manji rizik za saobraćaj nego neko s Golfom II slabih kočnica 70km/h..
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Prosjek od 130 km/h od PG-CT jeste rizican jer uvijek moze naic neko s druge strane ko hvata isti prosjek..da se vozis sam po putu ne bi bilo rizika.
She is only here to annoy herself!
a tebi je rezonovanje ko malom djetetu ponekad...
kad ces to imat put samo za sebe?
A ako cemo pravo, onaj asfalt je daleko od dobrog. Posebno kad od ct produzis za bd.
Originally Posted by my name is ...
A dje ima da se skine taj NFS ?
A shto ce svima ta prica glupa...zashto kupujete auta po 200,300,400 KS i prichate o 10nkama sekundi, lezanju, max brzini itd ?
Mislim ako stvarno vozite tako onda je to kao da kupish kucu od 300 kvadrata i nikad ne izadjesh iz jedne sobe koja ima 30 kvadrata i onda naruchish kurvu od 500€, ona odje u tu istu sobu od 30 kvadrata i onda pricash s njom cijelu noc i ona te na kraju pita koji ti je ***** covjeche hahahaha
Nego evo, valjda ce uskoro staza za rally da se pravi u CG![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Nisi prejako, kad se o ovakvim stvarima radi... Treba ozbiljno iskritikovat... Nije kilo krtole, no život u pitanju. Hvala ti ka bratu
![]()
Pazi, ako normalno vozim... Vidim s druge strane kolonu - usporavam MAX, jer može neki kreten da iskače i počne preticanje jer me ne vidi... Ako je nepregledna krvina - opet isti scenario (KOČENJE prije nje)... Koliko puta sam Mom ušao u krivinu u kojoj me je čekao odron... Naravno, sve se izbjeglo...
Kroz grad opet... Dje su raskrsnice ili prepreke tipa kontejner, zidić, šleper skraj puta (pa pješak iza toga može da iskoči)... I tu se koči na 30-40km/h eto, preventivno...
Tri sekunda kočenja, ili nečiji život? - Izvaži što je bolji izbor
Code: Drug Dealer!
Prosječna... Da, medjutim, ciljao sam na tu brzinu nedje kad nije gužva, jer mi je sa zakašnjenjem došlo iz guzice u glavu da MOŽDA treba rizično preticat ponedje - ta brzina da se održi... Ipak, napisah SPORTSKI AUTO... Ako nije neka kolona, za sekund-dva si pretekao voziloZnam koja je meni prosječna kad majku vozim u PG...
![]()
Mada, realno... Ti s M5 svaku krivinu možeš uhvatit 130+... Jedino možda na 2 mjesta nekoliko km/h dolje (mada može i 130, samo da znaš e neće nikoga bit)
Evo ja neću da pričam...
Auto postoji da bi se VOZILO, ne da bi se PRIČALO o njemu (sem kad govoriš što si sve juče odradio u servis - Vozači Alfa Romea prim. prev) :-P
Last edited by cvxcomputers; 13-08-10 at 13:53.
zasto se uzimaju auta od 200,300,400 ks?
Zato sto neko moze. I neko voli.
Zasto bi neko uzeo Iceberg pamucnu majIcu od 180 eura kad ima skoro ista takva samo bez kul printa iceberg za 20 eura ili manje ? jer voli i moze mu se.
Eto bogatashi i kod nas i vani kupuju enza, veyrona, amg-e, eMove, rs4, rs6, rs5, evo X itd.
Mislis da su njima svi putevi kao f1 staza ? nope
samo 'znanje' da pod guzicom imash nesto mocno je dovoljno.
a i da se ne lazemo, jos ako je to MOCNIJE od drugih, i skuplje, svi srecni i veseli
Ja sad da imam npr rs4 ili daleko-bilo RS6 mtm ... opet bi se guzio kroz grad na vr' gasa a stiskao ga svako malo da me zelja mine. Prva druga, poso kuca![]()
Bogataši koji "bogatstvo" nisu stekli na način kako se danas stiče u Crnoj Gori, ili koji nisu prodali neko imanje Rusima i kupili auto od 100.000 eura a žive u štali, voze auta primjerena mjestu. Tako ja nikad ne bih vozio audija limuzinu kroz Podgoricu da bi viđeli ostali ljudi da imam auto, vozio bih, lupam - polo tfsi 1.2 koji će malo da mi troši i koji je auto za grad, a audija bih koristio kad putujem.
Isto kao što ljudi koji su došlo do para voze Audi Q7, Mercedes GL i sl. kroz centar, a pogledaj npr. neki grad u Italiji, tipa romu, voze se mala auta, fiat punto i sl. Naravno, i tamo ima onih kojima je auto neodvojivi dio ličnosti pa se diče s njim, ali mnogo manje, jer se kod nas ljudi danas samo autima i parama predstavljaju.
I svoje bih auto zamijenio za kakvog konja, jer su putevi kroz Crnu Goru takvi da jedva pređeš 10.000 km a da ne moraš mijenjat neki dio zbog rupa i sl, a ne tek da se voze auta oko 300 ks i slično...
a zasto bi kroz grad vozio malog pola plasticnog a imas para za audija/bmw/merc koji ce da ti bukvalno ladi muda, masira ledja i mozda cak ima dodatna oprema neka da ti malo stanji obrve jer su ti nagrdjene :/
Zasto bi AKO IMAS PARA gledao koliko ce auto da ti trosi ili ne?
Ja bih i do te Italije, chak sam jednom bio u onu drzavu dje imaju kraljicu neku. I onamo dje predsjednik jebe bivsu manekenku. Pa ne vidjeh bogatashe da voze fiat punto hahah.
NHF, ali ti nisi bas prava osoba da o tome pricas. Nisi entuzijasta za automobile. Entuzijasta si za planine, jezera, Oljce i tako te wild nature montenegro kanjon nevidio stvari
i ne generalizuj stvari, ja nisam prodao plac rusima :P. Imam jedan plac u zetu ali od njega bih mozda mogao da kupim golfa peticu. Ne vozim auto da bi drugi gledali nego da ja uzivam u njemu. Sredjujem ga da bude 'unikatan', da se razlikuje od slicnih audija
![]()
Ne znam za vas ali ja pretrnem kad mi u krivinu iz suprotnog pravca naleti neki letač iskrivljene glave, naravno obavezno je bar pola metra u moju traku.
a owa prica nema kraja kad bi izletio neizletio kad bi ono ,owo. ao![]()
Last edited by pendulica; 13-08-10 at 16:06.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks