ovdje ima par likova koji se ponasaju ka da samo oni mogu da vole reprezentaciju i ka da je samo rijec njihova sveta. aj ne prdite da ve zamolim.
bio sma na zapad. gledao sma utakmicu i ja i svi ljudi oko mene su komentarisali da je ono bila sprdnja od igra.
sprdnja.
ne , nijesmo brazil. ne ocekuje niko da moramo svakoga dobit ali protiv onakvog protivnika odigrat onako lose-e zbog toga brinem. nema igre.NEMA.
istina je da nema ni igraca extra klase mimo vucinica i jovetica ali se meni ne svidja to sto reprezentacija poslije 3 godine nema igru.
sto se tice mirka... kapiten je, pa sto? je li treba u prkno da ga ljubimo i kad odigra lose? kad se vucara ka baba po terenu? kad igra ka' preko one rabote? ja cu mu uvijek zvizdat.
i jos nesto - ja nikome ovdje necu dokazivat koga i koliko sto volim niti zelim to da radim ali ovi koji se busaju znanjem i nekim patriotizmom bi mogli malo da skalaju jer su sebi previse dali oduska pa nas sve uce pameti. mene ce medo i ostali likovi da uce kako treba navijat...puf. aj prijatno "navijacka" druzino .
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ako je samo u pitanju podjela pg nk dobro je.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ma ja sam se razocarao u sve zive, i u Varvare, i podjele i svakoga....boli me uvo, ici cu sa ekipom od 10-tak momaka druziti se i bice nam ok!
:)
A da nemamo svega po dvoje ne bi bili crnogorci.
Bijo si poziw koi se neodbija
Opushti se brate moj, ko ti je idje rekao da ne volish crnu goru i da ne navijash dovoljno...
Jednostavno nijesu u pravu za sjevernu irsku shto potvrdjuju i chinjenice...
Tachno tako, bijah na faking more pa ne mogah doci ovaj put, al me rachunajte na svakoj ostaloj utakmici...
P.S. Ako mozhe na pm razlog za ove podjele...![]()
#fakenews
Kako ce klanica nastat protiv Engleske kad sceli ne sceli moramo bit zajedno![]()
Nema podjela nikakvih. Jednostavno NECU da dolazim na sjever da mi ljudi u dresove Buducnosti vode navijanje kad igra reprezentacija. Dovidjenja,prijatno .
mogli bi napravit jos jednu tribinu za sve nezadovoljne ultrase
a sad ozb to jes malo seljacki treba poradit na toj komunikaciji ionako nas je malo dje cemo vise da se dijelimo ostace 1 coek i on ce sebe podijelit na 4 dijela
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
ne lazi!!!! niko do sad u dres buducnosti nije vodio navijanje, pitaj niksicane koji su do sad dolazili na sjever
da ima likova koji dolaze u obiljezja buducnosti ima, al nema to sto da te cudi, jer sjeverna tribina je tribina navijaca buducnosti, ja ne bi posao u nk i nosio dres buducnosti na tribinu dje su vojvode a igra crna gora al isto tako ne bi zamjerio ni jednom vojvodi sto nosi dres sutjeske, jer je to njihova tribina, a slazem se da na utakmicama reprezentacije treba da se dolazi bez obiljezja kluba, al kad bi nam to bio jedini problem ja bi bio najsrecniji, najveci problem je sto ljudi dolaze samo na velike utakmice, na ove ostale ne bi digli guzicu i dovukli je do stadiona, e to je sramno
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
pa kad se prije 2 god pricalo sa kotoranima, novljanima, baranima i vojvode tadasnje su bile kontaktirane al su rekle da nece da pricaju niti da se dogovaraju sa varvarima ?!?!?!
i kad je pocelo navijanje na sjever lijepo je sa razglasa poruceno da kad je cg u pitanju nema podjela ovaj je sa primorja, ovaj iz pg, ovaj iz nk, ovaj sa sjevera, nema klubova i sl
licno mislim da treba da smo svi na sjever dok ne dostignemo taj nivo da sjever bude uvijek pun, pa polako da se i jug popunjava, jer ako niste zaboravili, na jug je kavez za gostujuce navijace, srecom necje niko doc u tom broju osim mozda engleza, a svako ko je makar malo proveo vremena na stadion zna na sta lici navijanje 2 navijacke skupine sa jedne iste tribine![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
on uvijek tako igra, takav mu je stil igre, nema on zivota da odigra 90 min u oba pravca, tako igra i u romi s razlikom sto se u ovoj utakmici (pogotovo u drugom poluvremenu) vracao pozadi da povuce loptu (sto u romi ne radi), zvizduci su bili nepotrebni
onaj pekovic je najnervozniji reprezentativac ubjedljivo, koja histerija svaku utakmicu oce nekog da bije![]()
...
slazem se da nismo igrali bas dobro....sredine nema....nema ko da organizuje akciju kroz sredinu da povuce loptu pa mora vucinic da se vrace......
nije bitno jel vucinic kapiten ili ne!!!!zvizdi mu se jer je sutnuo sa 35m???????ne zalaze se?????a ko se vrace po lopte na centar....a kako on ulazi u sanse za gol????statirajuci?????sve da je igrao malo opustenije ovo je prijateljska utakmica dje treba drugi da se dokazuju.....jel mu zamjerate kako je odigrao kvalifikacije????na prijateljsku ne znam protiv koga sa sjevera ga podjebavaju sto je pustio brkove!!!!!!!alooooooooooo svog igraca podjebavas!!!!!!!!!!koji su to KOMPLEKSI!!!!!!!!!!!!!!!
Vazda imamo neke pojedince kojima ne mozes dokazat..evo Didi je licno kritikovao jednog na sjever, ali uzalud, sta da mu radi...
ne mozes protiv debila generalno, i nervoznih ljudi punih kompleksa!!
:)
ovako, tu utakmicu je igrao preko one rabote, nije htio da potrci i u prvo poluvrijeme je cg napadala put sjeverne tribine, i u jednom napadu da je mirko potrcao stigao bi jednu loptu i dao go, drug moj se razdrao, mirko dako potrcis danas, znas li sto mu je mirko odgovorio "jeba.cu ti majku" jel to ponasanje, prvenstveno, jednog profesionalca, da slusa publiku??? ponasanje kapitena, da psuje navijace dok je utakmica u toku (za osudu je i kad nije utakmica u toku da psuje navijace, pa ne znam sto da su mu vikali), i onda je pocela zajebncija na racun brkova, radasine, jesi ti iz Queen-a i sl i sl
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
mirko vucinic je odlican igrac ali seljacina samo takva sto potvrduje i rijeci koje je uputio ovom momku.
dzonis, tote... o kakvim kompleksima pricate djeco?
ponavljam , Mirko Vucinic , kapiten fudbalske reprezentacije Crne Gore je odlican igrac ali kad dodje u reprezentaciju igra kao baba i ponasa se kao klosarcina sto ustvari i jeste. sto nesto ovako ne kaze navijacu rome?
jeste sad zadovoljni dzonis i tote?...kompleksasi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
navedi utakmice koje je igrao ko baba?da nije neku u kvalifikacije?normalno je da prijeteljske igra malo laganije....drugi treba da grizu da se nametnu....
@didi mislim da je bilo vise zajebancije za vucinica pa da je tek onda odreagovao i da je to bilo poslije onog pisanja po novinama kako glumi povredu(nisam siguran ispravite ako grijesim)....ako je to rekao stvarno nije uredu i trebalo bi mu uzet traku ali samo se na vucinica vrsi neki pritisak....sto je i normalno jer ne najbolji i najvise se ocekuje al sto je previse previse je......
e sad ne znam jel bilo posle te "povrede" al mislim da je bilo prije, i na kraju krajeeva izmislio je povredu, nije igra utakmicu za cg al je igra 3 4 dana posle za romu
i jeste to je rekao, ja sam bio zaprepascen, i onda je pocela zajebancija,
sto se ne vrsi na jovetica, na simona, na bilo koga od igraca no samo na mirka, vjerovatno zbog njegovog ponasanja, ako je kapiten neka se ponasa kapitenski, pa tu istu utakmicu loptu dava nije nikom, a svaka je isla na njega,
zato sam se sad u srijedu iznanadio na one duple pasove da oce da da loptu i sl
sto se tice glave neka se svi ugledaju na jovetica, sa obje noge je na zemlju a kakav je igrac, svaka mu cast, on bi mi kapiten bio
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks