View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 429 of 2254 FirstFirst ... 3293794194254264274284294304314324334394795299291429 ... LastLast
Results 10,701 to 10,725 of 56350

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Palacio View Post
    dobro aj nemojte mi se sad tu praviti kao da smo dobili Holandiju , jer zna se da je Dejo doveo Irsku kako bi mi dobili to zbog trenera Krajncara , jer je imao 3 poraza i moralo je stic do prve pobjede pa su doveli slabasne Irce , to znamo svi , nemojte mi uvelicati sad tu igru , jer nismo igrali dobro , kako sam ocekivao al ajd ,drago mi je sto smo dobili to zbog same atmosfere u reprezentaciji...
    Jos jedan od dezurnih kriticara, dejo je ugovorio mec, sa Irskom prije 2 poraza ili ti 2 odigrana meca......tako da sad podji do kuhinje i napij se ladne vode.....vruceti je u glavu!
    skoro 40 stepeni je...
    Jesi bio na stadion?
    Jesi navijao?
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dobro aj nemojte mi se sad tu praviti kao da smo dobili Holandiju , jer zna se da je Dejo doveo Irsku kako bi mi dobili to zbog trenera Krajncara , jer je imao 3 poraza i moralo je stic do prve pobjede pa su doveli slabasne Irce , to znamo svi , nemojte mi uvelicati sad tu igru , jer nismo igrali dobro , kako sam ocekivao al ajd ,drago mi je sto smo dobili to zbog same atmosfere u reprezentaciji...
    Jes', cim je vidio da smo izgubili 3 utakmice, zva' je Irce sa sjevera da nam podignu samopouzdanje i jos ponesto. Ne ide to tako, zato se ne glupiraj...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cujes ovoga,a mec vec bio ugovoren i prije meca sa Albanijom a mislim cak i prije utakmice s makeoncima....
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Jos jedan od dezurnih kriticara, dejo je ugovorio mec, sa Irskom prije 2 poraza ili ti 2 odigrana meca......tako da sad podji do kuhinje i napij se ladne vode.....vruceti je u glavu!
    skoro 40 stepeni je...
    Jesi bio na stadion?
    Jesi navijao?
    nisam kriticar samo sam realan, nisamo dobili neku velesilu dobro je rekao creep vec Irsku koja nije neka reprezentacija, cim im Djalovic daje golove a nasa igra nije bila bas dobra , jedino je po meni Zverotic igrao za desetku, Vucinic nula, i golman je bio dobar svaka mu cast , a ne brani nam Poleksic ta rijetka pojava ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Cujes ovoga,a mec vec bio ugovoren i prije meca sa Albanijom a mislim cak i prije utakmice s makeoncima....
    Makedonija, Albanija mislili su DEJO I KRAJCAR da ce dobiti Makedonce ali nista , pa zvali Albaniju jer su mislili e njih cemo odrati , pa ih je i Albanija brukala, i sad koga cemo aj Irce i tako dobili smo Irce hvala bogu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Makedonija, Albanija mislili su DEJO I KRAJCAR da ce dobiti Makedonce ali nista , pa zvali Albaniju jer su mislili e njih cemo odrati , pa ih je i Albanija brukala, i sad koga cemo aj Irce i tako dobili smo Irce hvala bogu...
    Vazi bate aj caos..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam kriticar samo sam realan, nisamo dobili neku velesilu dobro je rekao creep vec Irsku koja nije neka reprezentacija, cim im Djalovic daje golove a nasa igra nije bila bas dobra , jedino je po meni Zverotic igrao za desetku, Vucinic nula, i golman je bio dobar svaka mu cast , a ne brani nam Poleksic ta rijetka pojava ...
    Ne izbjegavaj dio posta, dejo doveo irce, i jesi bio na stadion, i jesi navijao...
    -Glupirate se, jer ta prica ova repka je bolja ova gora, nema veze.
    I ne znam sta ocekujete???
    Francuska je dozivjela debakl na SP. a tako mocna repka.U tim trenucima i CG bi je dobila.I sta onda?

Muka mi je od vas realnih kriticara!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jesi ti normalan. ???bez ljutnje????
    Ali te ovo iskrneo pitam????
    Nije doveo dejo irce posle albanije, vec je ugovoren mec sa ircima i prije ALBANIJE....albanci su iskreno na kraju upali jer jedna repka nije mogla tad da odigra mec!
    Ne lupaj!
    Jer me sekunda dijeli da te stavim na ignore....divna opcija.Dane citam gluosti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Palacio ,ne prdi ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Drug, ja prvi ne mogu ocima vidjet a usima slusat Grgura...no bi ga uh koliko mi je odvratan...
    Ali sta ocekujes od komentatora????
    Da kaze, jeste bravo navijaci, zvizdite kapitenu????
    Ajde zamisli se da si komentator na 5 sekundi, samo 5 sekundi, i vrati se da odgovoris.....i raci sta bi ti rekao kao komentator???
    A nije brate stvarno,nego je i on mogao precutat to a ne da mlati nesto,to je smijesno i jadno bilo......on oce da ispane pametan da edukuje naciju kako se odnosit prema kapitenu.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prije svega, nijesi realan.
    A evo i zasto...

1. "dobro aj nemojte mi se sad tu praviti kao da smo dobili Holandiju , jer zna se da je Dejo doveo Irsku kako bi mi dobili to zbog trenera Krajncara , jer je imao 3 poraza i moralo je stic do prve pobjede pa su doveli slabasne Irce , to znamo svi , "

Jesi li ti svjestan kakvu si glupost napisao?! Jos si navijac Crne Gore, bar bih rekao po ovome 'smo dobili'. Ovo sam do sad jedino mogao da cujem od ovih anti-Crnogoraca (necu da kazem Srba, jer je to uvreda za Srbe).

2. "nemojte mi uvelicati sad tu igru , jer nismo igrali dobro , kako sam ocekivao"

Kako si ocekivao da igramo?! Ovo me najvise zanima. Kako si ocekivao da igramo bez Jovetica, Drincica, Base, Damjanovica...???

3. "al ajd ,drago mi je sto smo dobili to zbog same atmosfere u reprezentaciji..."

Samo zbog toga?!

4. "cim im Djalovic daje golove"

Ovim si odgovorio na pitanja DzonijaS...

Aj molim te, napušti livadu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne izbjegavaj dio posta, dejo doveo irce, i jesi bio na stadion, i jesi navijao...
    -Glupirate se, jer ta prica ova repka je bolja ova gora, nema veze.
    I ne znam sta ocekujete???
    Francuska je dozivjela debakl na SP. a tako mocna repka.U tim trenucima i CG bi je dobila.I sta onda?

Muka mi je od vas realnih kriticara!
    nisam bio na stadion , navijao sam za CG, ali nemozete vi tek tako pricati kao ovo je dobro ovo je to smo smo cekali, svaka cast za pobjedu dobri ste bili itd, nema toga igra nije na nivou , nazalost Jovetic je povrijedjen, kapiten nije u nekoj formi i neozbiljan je usao u mec, gdje su akcije gdje je ta dobra igra? ja nisam vidjeo tu mnogo dobroga, ali ok svako ima svoje misljenje , nadam se da se necemo brukati na kvalifikacije, daj Boze da idemo dalje , ali tesko, dobro cemo im rec kad budu igrali 90 min u dobrom ritmu sa akcijama , dobrim pasovima, sansama, golovima e tad je dobro , a ne kao sinoc al ok...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Tako mi ovih realista...

Ekipe poput Sjeverne Irske su mašine, makar nemale ni jednog kvalitetnog pojedinca (a imaju ih nekoliko). Opet je to mnogo bolja i ozbiljnija reprezentacija od Makedonije i Albanije. Pa i još nekoliko repki sa kojima smo igrali, tipa Estonije, Bjelorusije, Madjarske, Azerbeidžana itd.

Koliko vidim, ovi pojedinci kojima je NI nekakva polu-amaterska ekipa su isti ovi koji ne prate fudbal van tri najjače lige, LŠ i SP. Ako vam se ne svidja kvalitet fudbala i ako vam nije "igra na nivou", zaobidjite jednostavno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koje crne vuvuzele???imam je kuci, ono nema veze sa vuvuzelama...ii je moja neprikosnovena...ono su trube na gas

to ti izgleda ovako...taj rad!!!!
    Vidim bilo se na utakmici ))

Nikšićani su ove koristili

Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    9,441
    Thanks Thanks Received 
    6,886
    Thanked in
    2,708 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Tako mi ovih realista...

Ekipe poput Sjeverne Irske su mašine, makar nemale ni jednog kvalitetnog pojedinca (a imaju ih nekoliko). Opet je to mnogo bolja i ozbiljnija reprezentacija od Makedonije i Albanije. Pa i još nekoliko repki sa kojima smo igrali, tipa Estonije, Bjelorusije, Madjarske, Azerbeidžana itd.

Koliko vidim, ovi pojedinci kojima je NI nekakva polu-amaterska ekipa su isti ovi koji ne prate fudbal van tri najjače lige, LŠ i SP. Ako vam se ne svidja kvalitet fudbala i ako vam nije "igra na nivou", zaobidjite jednostavno...
    svako malo bih ti davao rep no ne moze

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    svako malo bih ti davao rep no ne moze
    Da znas... Najobjektivniji i najpismeniji covjek na ovom nasem malom forumu.
    Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!

Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jesi ti normalan. ???bez ljutnje????
    Ali te ovo iskrneo pitam????

Ne lupaj!

Jer me sekunda dijeli da te stavim na ignore....divna opcija.Dane citam gluosti.

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Tako mi ovih realista...

Pa i nije bas mnogo bolja no aj sad, volis irce, Seltik i te fore...
    sjeti se kako smo igrali protiv Albanije u pg, znala je Albanija netako davno da pobjedi Rusiju 3:1, pa i Grcku (tada Evropskog prvaka) u par navrata namucila Holandiju cak i u gostima (2:1 izgubili) protiv portugala sa igracem manje u gostima nerjeseno itd...
    Prati malo rezultate balkanskih repki a ne samo Celtic, Iverness i Irce

Potom da ne spominjem Azerbejdzan, G. Gurbanova i kompaniju

Sto se Crne gore tice, okreni obrni, rezultat od 2:0 protiv solidne evropske reprezentacije je vise nego dobar, posebno ako uzmemo u obzir da smo igrali bez ponajboljeg igraca, bez kojeg napad je prakticno mrtav, i uz par dobrih pojedinaca koji su nedostajali, trebamo bit vise nego zadovoljni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

EURO 2012
    http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2012_qualifying

PRVI SESIR
    1 ) Spain 39'964
    2 ) Germany 38'294
    3 ) Netherlands 37'821
    4 ) Italy 35'838
    5 ) England 34'819
    6 ) Croatia 33'677
    7 ) Portugal 33'226
    8 ) France 32'551
    9 ) Russia 32'477

DRUGI SESIR
    10 ) Greece 31'268
    11 ) Czech Republic 30'871
    12 ) Sweden 30'695
    13 ) Switzerland 30'395
    14 ) Serbia 29'811
    15 ) Turkey 29'447
    16 ) Denmark 29'222
    17 ) Slovakia 28'228
    18 ) Romania 28'145

TRECI SESIR
    20 ) Israel 28'052
    21 ) Bulgaria 27'198
    22 ) Finland 26'827
    24 ) Norway 26'210
    25 ) Republic of Ireland 25'971
    26 ) Scotland 25'646
    27 ) Northern Ireland 24'518
    28 ) Austria 24'381
    29 ) Bosnia-Herzegovina 24'365

CETVRTI SESIR
    30 ) Slovenia 24'221
    31 ) Latvia 23'303
    32 ) Hungary 23'048
    33 ) Lithuania 22'071
    34 ) Belarus 21'515
    35 ) Belgium 21'426
    36 ) Wales 21'274
    37 ) F.Y.R. Macedonia 19'409
    38 ) Cyprus 18'791

PETI SESIR
    39 ) Montenegro 18'751
    40 ) Albania 18'319
    41 ) Estonia 17'792
    42 ) Georgia 15'819
    43 ) Moldova 15'734
    44 ) Iceland 15'404
    45 ) Armenia 15'164
    46 ) Kazakhstan 14'730
    47 ) Liechtenstein 13'581

SESTI SESIR
    48 ) Azerbaijan 13'500
    49 ) Luxembourg 11'872
    50 ) Malta 11'517
    51 ) Faroe Islands 10'620
    52 ) Andorra 9'197
    53 ) San Marino 7'783

..............................
    Prelosa je ova Sj. Irska, zato je skupa sa Luksemburgom, Maltom, Andorom u zadnjem sesiru

Nisu nista specijalno - to stoji, osrednja ekipa koja je svojim rezultatima u nekoliko zadnjih kvalifikacija zasluzila mjesto u 3 sesiru, sa nekim "priznatijim" reprezentacijama, a neki "priznatije" su i ispod njih
    Last edited by Vukasin Micunovic; 12-08-10 at 16:35.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

O što se učinje... Ne valja kad gubimo, ne valja kad dobijamo. Ima pojedinaca koji jedva čekaju da iskritikuju kao da smo mi Brazil ni manje ni više pa da igramo dopadljivo i da dobijamo. Pa đe vi živite? I poslije ćemo da hvalimo Sloveniju koja igra na rezultat. O, Italijo! Što se tiče zviždanja kapitenu moram reći da je Vučinić igrač koji u našoj reprezentaciji ubjedljivo odskače kvalitetom. Vučinić je za nas ono što je za Ukrajinu nekad bio Ševčenko s tom razlikom što Ukrajinci nijesu zviždali Ševčenku. Mirko se borio, vraćao, ponekad je postupao nerezonski ali prijateljska je, majka mu stara. I plus 1000 stepeni. Njemu bi se više isplatilo da igra skroz naprijed pa da ljudi kažu da je dobar ali odsječen previše jer nemamo igrača koji povezuje sredinu i napad. Mirko se žrtvuje i pokušava da prebrodi taj jaz kao što je to radio Eto za Inter ali ni to ne valja. Ovome narodu ništa ne valja. I sad se veliča Đalović (sa pravom) a samo prelistajte komentare u zadnjih mjesec dana kad je on bio u pitanju. Ali ni to ovome narodu nije strano. Zaboravljamo što smo pričali juče, danas druga priča, pa još 5-6 puta pa sve u fade-out. Ja ću pohvalit Đalovića zbog ljubljenja grba i to je ono što mi se kod njega najviše sviđa a to je patriotizam. Savić mi obećava zbog držanja na terenu i čini mi se da je momak koji se ne boji izazova (makar je to moj utisak).
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Creep View Post
    Pa i nije bas mnogo bolja no aj sad, volis irce, Seltik i te fore...
    sjeti se kako smo igrali protiv Albanije u pg, znala je Albanija netako davno da pobjedi Rusiju 3:1, pa i Grcku (tada Evropskog prvaka) u par navrata namucila Holandiju cak i u gostima (2:1 izgubili) protiv portugala sa igracem manje u gostima nerjeseno itd...
    Prati malo rezultate balkanskih repki a ne samo Celtic, Iverness i Irce

Potom da ne spominjem Azerbejdzan, G. Gurbanova i kompaniju

Sto se Crne gore tice, okreni obrni, rezultat od 2:0 protiv solidne evropske reprezentacije je vise nego dobar, posebno ako uzmemo u obzir da smo igrali bez ponajboljeg igraca, bez kojeg napad je prakticno mrtav, i uz par dobrih pojedinaca koji su nedostajali, trebamo bit vise nego zadovoljni.
    ne ne ovi misle da su bolji od ALBANIJE, kako da ne , ni CG ni IRSKA , niste bolji od ALBANIJE , zasto niste realni?
    dobili 2-0 dobro je , daj boze i ubuduce da bude dobro kao sad i dobro ce biti , jos samo malo igra da se popravi , i sa malo vize ozbiljnosti ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

palacio ne zebaj i ti brate, u sustini jesu-jesmo bolji od albanije ali jedino sa jovetom, bez njega, san marino moze bit zaeban protivnik

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Creep View Post
    palacio ne zebaj i ti brate, u sustini jesu-jesmo bolji od albanije ali jedino sa jovetom, bez njega, san marino moze bit zaeban protivnik
    okle bolji brate ne zezaj zivotati , u pg su nas brukali ALBANCI , za koje smo rekli da nemaju pojma o fudbalu , pa su nas lijepo slatko dobili

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a sto ne prozboriste dvije o dijeljenju navijaca i transferu s sjevera na jug?

sramota za zvizduke kapitenu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

po***** vam se na vuvuzele i one trube raspale!!!!!!!!!!!!!!!!!!

za engleze ce da se kolju za kartu za sjever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a sto ne prozboriste dvije o dijeljenju navijaca i transferu s sjevera na jug?
    navijalo se za razliku od nekih proslih meceva

po***** vam se na vuvuzele i one trube raspale!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    i ja isto, ne znam ni sto nam ih dadose... i dalje mi usi zuje
    AJMO CRNA GORO !!!

Page 429 of 2254 FirstFirst ... 3293794194254264274284294304314324334394795299291429 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)