nema na cemu,ja sam mislio da ce bit golova mada sam i ja znao da se moze razmisljat o 1x,signore sad pocinje us open tako da bi mogao neke moje ideje da pretvorite u dobar novac
nema na cemu,ja sam mislio da ce bit golova mada sam i ja znao da se moze razmisljat o 1x,signore sad pocinje us open tako da bi mogao neke moje ideje da pretvorite u dobar novac
Sta ce ti US open kad ovaj Toronto je fantastican. Ubise se od brejkova a ja ne igram online. Koja se lova mogla uzet na Nokicu danas. Pa tu je bilo 7-8 brejkova u 2 seta.
I tad ga krenulo... Teatralan lik, mnogo. Niko ko se stvarno iznervira, ne moze stalno da se vraca u mec, kao sto Nokica radi. Ali to donosi lovu.
izjednacise smradovi spanski u zadnji minut
Who let the dogs out
dobila je ANA,kud ce bolja kombinacija,omiljena teniserka em sto dobije em ti donese pare
dako dobije ovaj urugvaj
eo ga iz penala..
uvatih 1 tiket jedva..
hrvatskau21, svedska, tunis, rusija i urugvaj kvota 10...
ako zavrsi ovako..
Pogodih 7 utakmica juče i prekjuče i sinoć Alžir izgubi 0:2 i ja 30 e![]()
alzir je bilo 1:2 al nema veze kad si pao svejedno![]()
Who let the dogs out
Nalbandian - Soderling 1 1,90
Djokovic - Hanescu 1 1,20
momci sto cemo za danas ?nema nesto fudbala jedino se tenis moze probat
jedan prelaz cisto da se ne sjedi skrstenih ruku
Jonkoping - Norkoping 1/2, @28
:-P
Who let the dogs out
kvota iz 1 u1 je 28 ???
razume li se ko u hokej, naleteo sam na ovo:
Hokej Analiza
16:00h Nitra-Zlin 1 @ 2.45
Nakon dosta vremena jedan veliki poklon kladionica. Ja sam taj tip jutros još u Stanleybeta uplatio po 2.45 dok su većina kladionica taj poklon izbacila ima se još neka u kojoj se da odigrati na pobjedu domaćina kao Hattrick po tečaju 2.10. Radi se naime da je Zlin poslao na ovu hokejašku prijateljsku utakmicu B ekipu jer sat vremena poslije prva ekipa igra važniji Tipsport kup protiv Vitkovica. Jako velika greška kladionica nadam se da će te naplatiti to.
Hessen Kassel - Weiden H1 2.45
6/10
Igram "rekreativno", ulažem euro, kvota je bila 30e, često dobijam na takve iznose.
Ja odigrah za danas
AC Oulu - Mypa X-2
Gremio - Goias - 1
Santos - Avai - 1
Nalbandian - Soderling - 1
Nadal - Anderson - < 19,5 gemova
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks