Kaznio te Bog sto si mi se smijao danas ha ha.
deksi
Nista,sad uplati singl da izvadis pare sto ih sad neko miluje ha ha.
deksi
Salim se klaun,desava se,meni se to desavalo isto.
deksi
Odd grenland
suspendovan: Morten fevang
povredjen: John anders bjorkoy
lillestrom
suspendovan: Magnusson
povredjen: Khaled mouelhi,marius johnsen i stian ringstad
lillestrom je bez pobede 8 utakmica u nizu i njihova odbrana je katastrofalna. Ni za ovaj susret situacija nije bolja prvi golman magnusson je suspendovan jako bitan izostanak. Odd grenland nema centralnog defanzivca faveng-a ovo je dovoljan razlog za golove pored pobede domacina
www.footballtips.me
Valeranga 2 izgleda da i danas ima pomoc igraca iz A tima.
Anderson K, Almagro, Gulbis (valjda se oporavio vise). Bila nestvarno visoka kvota na Haneskua, 1.65. Znaju li oni to nesto sto ja ne znam?!
Pi, pi, pi, pi,..., ip! Koji ce mi čodlo da igram zenu u tenisu. Padam 6. put za redom na mec Rezai. Na nju, protiv nje, ne mogu pa ne mogu je uhvatit. Strahovski prosao, Hanesku, Anderson K dobio prvi set i kvota 1.2 da me baci... Ajmo ODD, bar da ne pjesacim sjutra do posla.
zna li ko kako se racuna kvota u book kad se preda mec u 2 setu ??
na konacan ishod 1
mislis kvota mi se racuna kao 1 ??
da ˝˝˝˝˝˝˝˝˝˝
hvala ti......![]()
To mi je rekla zaposlena nedje. Ne mora da je tacno. A u svim kladionicama je tako, sem Meridijanu, gdje se racuna ko je prosao. Tebe vjerovatno interesira samo prekinut mec. sacekaj da se zavrsi. Valjda je u nasim kladama pravilo, na prelaz medju kolima, da se saceka do 12:00 narednog dana. Tebi je Toronto u pitanju. Ako se ne odigra nocas, kvota ti je jedan.
Odigrace se to neboj se![]()
zao mi je sto ne odigrah singl na haneskua protiv raonica,a da je raonic teniser ne znaju mu ni ovi doma a ovi ladno 1.60
evo za moj 2000ti post jedan singl za sjutra
Carling Cup 20:45
Aldershot - Watford 2, @2.10
Who let the dogs out
prati se obavezno
Netherlands without any world cup players like van d. vaart, persie, sneijder,bommel etc.
Netherlands will play a b or c team with young and inexperience players.
Netherland Lineup :
Tor: Michel Vorm (FC Utrecht), Piet Velthuizen (Vitesse)
Verteidigung: Vurnon Anita (Ajax), Jeffrey Bruma (Chelsea), Urby Emanuelson (Ajax), Glenn Loovens (Celtic), Erik Pieters (PSV), Hedwiges Maduro (Valencia), Ron Vlaar (Feyenoord), Dirk Marcellis (AZ)
Mittelfeld: Wout Brama (FC Twente), Leroy Fer (Feyenoord), Theo Janssen (FC Twente), Siem de Jong (Ajax)
Sturm: Roy Beerens (SC Heerenveen), Jeremain Lens (PSV), Ricky van Wolfswinkel (FC Utrecht)
Ukraine will play with best players like Aliyev,Shevchenko, Voronin,Tymoschuk etc.
Ukraine Lineup :
Tor: Andrei Pyatov (Shakhtar Donetsk), Andrei Dikan (Terek Grozny/RUS)
Verteidigung: Dmitry Chygrynsky, Yaroslav Rakitsky, Vasily Kobin (alle Shakhtar Donetsk), Taras Mykhalik (Dynamo Kiev), Artem Fedetsky (Karpaty Lviv), Yevgeny Cheberyachko (Dnepropetrovsk), Alexander Romanchuk (Metalist Kharkiv)
Mittelfeld: Anatoly Tymoshchuk (Bayern/GER), Alexander Aliev (Lokomotiv Moscow/RUS), Yevgeny Konoplyanka (Dnepropetrovsk), Denis Oleinik (Metalist Kharkiv), Alexander Yakovenko (Westerlo/BEL)
Sturm: Artem Milevsky, Andrei Shevchenko (both Dynamo Kiev), Andrei Voronin (Dynamo Moscow/RUS), Yevgeny Seleznov (Dnepropetrovsk)
Odd are to high to miss it
Odd are dropping so hurry up.
Game : Ukraine vs. Netherlands
Pick: Homewin Ukraine
Odd : 2,4
Bookie : Interwetten
Stake : 8/10
You can also take handicaps with small stake
Pick : HC 0-1 Ukraine Win
Odd : 4,6
Bookie : Interwetten
Stake : 3/10
Good luck at all.
Thats my first bet and i hope that me make much money and eat the bookie![]()
sto mislite italija - obala slonovace?
ima li sastava? to bi trebalo 1 da dodje... oko 2 kvota
There are currently 78 users browsing this thread. (0 members and 78 guests)
Bookmarks