Lechia- Ruch 1 - oko 2.20
izjebo me jucer lyon za 2000 kn
ima li dje link za chelsea mu
http://www.ustream.tv/channel-popup/sk-00100100-2626
odlican mec za sad
kako prelece ivanovic vidica i odbrani van der sar, ajmo MU
Prenose na Sport Klub Chelsea-Manchester
Ajmo Fredrikstad!
deksi
Kopenhagen GG uvatio 2-2
Az Alkmar GG uvatio 1-1
Young Boys GG uvatio 1-2![]()
E sad Tromsdalen 4+ ( 0-2 trenutno)
Brine 4+ (0-2 isto )
Asiriska 1
sa 2e za 60e znam da nema sanse al jbg eto zamaloooo
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....
imam tikret sledece sadrzine
AIK - Bromapjokarna 1 2.1 FT 2-1
Honka - Jaro 1 1.8 FT 3-1
Chelsea - ManUtd 2 2.8 FT 1-3
Hacken - Geteborg 2 2.55 FT 1-5
Haugesund - Valerenga 1 2.8 FT 2-0
Halmstad - Elfsborg X 3.2 1-3 FT
ulog: 1.5 kvota 241.82
mog.dobitak :362.7
Elfsborg ima igraca manje od 40min kada je i napravio penal i ovaj moj srecvko ga promasi posle 2 min prime jos jedan i ajd pozdrav, steta radi ovih ostalih kvota
Last edited by kaemSe; 08-08-10 at 18:54.
Super. Dodje mi Strřmmen. Idemo dalje...
E o'ako. Markos Bagdatis je sinoc izvrnuo clanak, pa ako ne bude sto islo kako treba, valjda ce predati. Mislim da kvote da dobije 2:0 (6.00 - ladbrokes) i 2:1 (6.5-bet365) Nisu nimalo lose. Da dobije 2:1 Nalbandijan (4.00 - Ladbrokes) je opet odlicna kvota. Pokrivanje ove 3 mogucnosti itekako donoci novac. Bez nekog taktiziranja, ja bih odigrao 2:0 na Bagdatisa. Ulog 3.06/7.65
Raduj se misu,docekao si los dan,znao sam da ces prvi da se javis da likujes.Ne brini,to je samo 0.5% mog ukupnog novca.
Bersot-Serkl Briz 1(1.90) 10/10 ako ovo prodje izvadio sam se ako ne,sjutra dupliranje uloga.
deksi
Koji si ti faktor?! Ja igrao na Strommen. U cemu je problem? Oni koji me malo bolje poznaju, znaju da govorim istinu. A ne pada mi na pamet da ti uploudujem dokaz. Za razliku od tebe, ja sam malo bolji covjek. Imao sam milion puta sansu u zivotu da prodajem maglu. Nisam jos ni centa uzeo od toga. Da ne pricam sto nikad nisam uzeo pare ni za "realan proizvod", ukoliko je to ustvari predstavljalo pomoc nekom. Ocigledno nismo na istim talasnim duzinama...
Cuvaj se onoga koji za sebe kaze da je dobar.
deksi
Ne,ulog 10/10 je kod mene 2% banke.Ok sam momak,ti ne mozes znati kakav sam jer me ne poznajes.
deksi
E, da. To govore ili prava djubrad, ili veoma kvalitetni ljudi. Sredina jedva da postoji. Onaj koji je cio zivot proveo TRUDECI se da bukvalno mrava ne zgazi, SIGURNO moze sebi da priusti da to nabija na nos drugim ljudima, jer ce mozda time potstaci i druge ljude da se POTRUDE da budu jos bolji. Ista ta osoba nema ama bas nikakvu potrebu da dobije neko priznanje od drugih, jer ima izuzetno visoke standarde. Ako dobijes priznanje od relativno losijeg covjeka, onda te za to priznanje boli "nesto", jel' da? ... Ovo ti je i ne bas visoka psihologija.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks