vidjeh i ja tu avetinju jutros.
Vidio malo prije patosiranog Passata 4 ispred Krune, crni krov, NA POD...
TAKUMI
vidjeh i ja tu avetinju jutros.
jes malo vise spusten, ali osim toga, extra je on meni
Njak Njak Njak
bitno je da su djelovi jeftini i da se moze prodat dobro...kretenizam
She is only here to annoy herself!
Ako ga je spustio na normalna nacin, sa aftermarket djelovima a ne kidanjem ovo je full OK! Ja obozavam spustena kola, u pod.
Felme su ciganisanje, naravno.
Maska bez znaka je dobar potez, terba bi farove da ispolira, stavi ksenone, ofarba ove plastike u boju auta, i to je to. Tocak 18" od Fejtona bi mu lega ka as na 10.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
a ispod haube vjerovatno neki nejaki TDI da sve to zaciniA maxe
(nečitko)
rece mi drug, da je jedan njegov drug kupio (ne odje, no uvezao), onaj passat restajling ovoga - 2.8 V6 190ks. Mislim da je to jedini takav passat u citavoj CG
Meni je lijep pasat, mada su felme mogle bit ljepse (mada je to stvar ukusa).
Bas je fino spusten, samo se ovo ne moze vozit kod nas
Znam ovoga momka,ne cijeni puno ovaj auto...7500...
Ima xenone..
rispekt za to 'sto je drugaciji' sa patosiranjem ali znam da on ne moze kroz podgoricu da prodje par ulica i naselja, a ne van grada da se zaputi.
a tek ako $ednu dvoje,troje unutra, moraju da izlaze na lezece :P
Originally Posted by my name is ...
ima 18 kvadrata stakala samo na jednoj strani vrata..da ga spusti ispod ulice (sto je valjda nemo gu ce :P) opet djeluje visoko,passat je to..
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Ma tjuniranje porodicnih automobila (mislim na cetvorovratne limuzine) je bilo i ostalo SELO 2500 metara nadmorske visine.
TAKUMI
Molim ?!
Ma kakav idiot moras bit da tjuniras jebeni Passat dizel koji je ful porodicna limuzina zajedno sa Accordom, Camryjem....ajde idi tjuniraj Avensisa 1.6.
TAKUMI
gle i ja vozim porodični auto..jeste da sam bez familije ali mogu da tripujem stavim ono za bebe pozadi i nekog kera da vozim a naprijed mogu i nekakvu lutku sa perikom mjesto žene, taman da manje priča![]()
Da, M5 je auto za brze porodice, on je fabricki tjuniran, sa ukusom.
Ovo je selo:
Ali zato je ovo drkanje:
![]()
TAKUMI
ovaj drugi m5 je skoro pa fabricki...spojler,velike felme i mozda jos po neke sitnice...ali je dobar,bas.....
Ma selo felme, selo spoiler, selo bankine...
TAKUMI
ali nije preceran ka ovaj prvi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks