case, ova prva honda sto si postavio, sto je ovo ? smijeshno tuzno![]()
kao fica ili tako nesto :P
Pricha ti je "idejno" pecka do kosti! Mislim na ovakvo postavljanje stvari i izvodjenje opshtih zakljuchaka iz pojedinih primjera! (Uz svo duzno i neduzno, poshtovanje)
A ovo, vw dizeli institucija u bilo kom smislu, hmm.. Samo sam se sjetio onog shto mi je isprichao kolega i prijatelj iz BG, za auto "po kome je klasa dobila ime.."
Firma mu je kupila novi (tada potonji) golf, 2.0tdi, iz salona, koshtao je oko 25-6k koliko se sjecam. (Kod dotichne firme, sluzbeni auto se duzi, i samo ga vozi onaj kome je dat. Drugim rijechima, auto nije bio whore, a i da jeste, mnogo jada.)
Do 4500 km bio je nebrojeno puta u servisu, sitnice, ali kad date 25k za auto, onda svakako ne zelite da visite po servisu svako malo. Ali sve je to bezznachajno pri onome shto mu se desilo na 4.500km dok se vracao sa posla kuci vozeci 40 na sat, i onako umoran primjetio u retrovizorima dim, i pomislio kakve kante voze ovi ljudi ovih dana.. Sec kasnije ukapirao je da on dimi, i morao je da stane isti chas, zvao servis/dilera, doshli, shlepali ga do servisa, a onda je imao shto da chuje.. Od shefa servisa koji se preznojavao dok je pokushavao da objasni kako se i zashto nov auto, star oko mjesec i neshto, raspao sa shtetom od oko 5-6k eura! (Zaboravio sam shta mi je sve rekao da je bilo, od turbine pa ceraj dalje..mogu ga pitat, nije problem, mada to shto je auspuh lichio na dimnjak lokomotive na ugalj, dovoljno govori). Uglavnom, kompletan raspad sistema, do mjere da djelova u servis (BG) nisu imali, nego su, da ne bi chovjek prichao sprdnju okolo i po novina, svog chovjeka poslali, isti tren, chini mi se za Madjarsku, da donese djelove koje nijesu imali. A i rekao mi je da je htio da im trazi nov auto bez blama, da je dao gotove pare za njega, ali kako je bio kupljen na lizing, eto nije..
(Uzgred nije nikakav vw hater, naprotiv, chak, (vodjen logikom kojoj sam se smijao), reche, da bi ga ponovo uzeo (peticu bash), i to iz razloga kako misli da je potroshio svu mogucu nenafaku, te da bi svaki taj/takav auto bio bulletproof u njegovim rukama!)
Poenta, te legende o VW, bah, auto kao i drugi, nishta posebno. Chak, koliko vidim po foruma' u USA, tamo nisu uopshte impresionirani VW-ovom, i njegovom "nekvarljivoshcu"..
Nego, sva moja poenta, auto ka' auto (i tdi naravno), nishta posebno, ali ni najmanje!
Last edited by NexusVI; 06-08-10 at 17:58.
><
case, ova prva honda sto si postavio, sto je ovo ? smijeshno tuzno![]()
kao fica ili tako nesto :P
Originally Posted by my name is ...
chisto urlanje...ovako ce se svaki auto chat sa 4-1...
Originally Posted by my name is ...
Da, do granice. Ali kad se njemu U VOZNJI upali vtec hahahahah au! Brutala. Cuo sam jednu ovakvu u BG. Ima sam u sahtu upanut otvorenu kolko me smela hahahah
PaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Some says da Corolla Sport koju je tom prilikom vozio covjek u kasnom srednjem dobu vata samo 130 km/h na reper!
Some takodje says da je to zato jer je vozac, khm.
Radnik iz Efela, potvrdi.
<3 :*
Prvo, nijesam donio zakljucke iz dva slucaja, nego su oba VRLO svjeza. Primjera ima koliko hoces.
Drugo, rekao ti je vec NSX, istu stvar radis za koju mene kritikujes u negativnom smislu.
Trece, da me imalo znas, shvatio bi da je ovaj post jedna velika paljevina, jer cijeli podforum automobilizam CaseLogic i jos par ljudi pretpase UMOTVORINAMA i glupostima o kojima su mozda culi od kolegine babe. Svi zivi ovdje sve znaju. Ne samo ovdje, nego u cijelu CG. Svi se u SVE razumiju.
Cetvrto, ne vadi iz konteksta. Napisao sam da se 1.9tdi pokazao odlicno ali da su imali i losijih dizela. 2.0tdi je jedan od losijih sto se izdrzljivosti tice.
U zdravlje![]()
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Balsa zahvaljujem sto me tako divno istices.Bas sam ocaran, mogu ti reci.
Takodje sam ocaran sa time sto si se povukao iz moje i tvoje prepiske, jer si naravno, u njoj propao.
![]()
Mislim da si ti taj koji ne kapira. Da bi dobio snagu kod nekog ovakvog motora, moras ga cerati do blokade. Zato se "razvlace".
p.s. Ne vadi se na to da je bila sala, to ti bas nije nivo.![]()
Vidji pricu, a niko josh ne spomenu kako su Alfe smece od kola....
Necu da ucestvujem![]()
ahahahah zapostavljen si![]()
She is only here to annoy herself!
totalno, i ocu to javno da kazem!
![]()
GTV je tu, no dok zavrshish hondu, opet ce joj polovna turbina otic![]()
HA! Fabia, dokumentuj ovo.
Priznao je da ce turbina crci do kraja mjeseca, tj da Alfa radi mjesec dana.
![]()
C'u priznao, Alfa inace radi i bez turbine, eto, cisto da znash, a ti ako ti se zuri, imam ja josh nekih interesatnih u klasi i to zamisli, Lancia, vele da je to josh gore od Alfe, al pozuri dok traju turbine![]()
Koja je Lancia u pitanju? Mozemo, mozemo, samo da se radi nesto.
p.s. Nemoj kakve 400 konja cip dovodit.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks