Page 134 of 288 FirstFirst ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... LastLast
Results 3,326 to 3,350 of 7188

Thread: Pitajte...

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by Balsa View Post
    VW dizeli su institucija za ostale. Imaju manje i vise kvarljive, ali 1.9tdi se pokazao najboljim.

Pa Toyota Avensis 2.0 D4D mog druga (majka njegova ga je kupila novog u Efel i ona ga vozi) je presao oko 50.000km, i to veci dio otvorenog puta, i sad su mu radili GENERALNU na motor (novi klipovi, karike, ventili itd...) i to o trosku fabrike jer je u garanciji, i to su mu rekli da je to NORMALNA stvar za taj motor i da je dobro sto se desilo dok je u garanciji jer bi ga to kostalo preko 1.000 eur....

Prije dva dana je drugu stao ReŠault Scenic 1.9dci. Nece da upali. Odslepali ga u aliance i konstatovali su kvarove i dali predracun od preko 2.400 eur. Auto je presao manje od 150.000km. Ne znam koliko tacno.
    Pricha ti je "idejno" pecka do kosti! Mislim na ovakvo postavljanje stvari i izvodjenje opshtih zakljuchaka iz pojedinih primjera! (Uz svo duzno i neduzno, poshtovanje)

A ovo, vw dizeli institucija u bilo kom smislu, hmm.. Samo sam se sjetio onog shto mi je isprichao kolega i prijatelj iz BG, za auto "po kome je klasa dobila ime.."

Firma mu je kupila novi (tada potonji) golf, 2.0tdi, iz salona, koshtao je oko 25-6k koliko se sjecam. (Kod dotichne firme, sluzbeni auto se duzi, i samo ga vozi onaj kome je dat. Drugim rijechima, auto nije bio whore, a i da jeste, mnogo jada.)

Do 4500 km bio je nebrojeno puta u servisu, sitnice, ali kad date 25k za auto, onda svakako ne zelite da visite po servisu svako malo. Ali sve je to bezznachajno pri onome shto mu se desilo na 4.500km dok se vracao sa posla kuci vozeci 40 na sat, i onako umoran primjetio u retrovizorima dim, i pomislio kakve kante voze ovi ljudi ovih dana.. Sec kasnije ukapirao je da on dimi, i morao je da stane isti chas, zvao servis/dilera, doshli, shlepali ga do servisa, a onda je imao shto da chuje.. Od shefa servisa koji se preznojavao dok je pokushavao da objasni kako se i zashto nov auto, star oko mjesec i neshto, raspao sa shtetom od oko 5-6k eura! (Zaboravio sam shta mi je sve rekao da je bilo, od turbine pa ceraj dalje..mogu ga pitat, nije problem, mada to shto je auspuh lichio na dimnjak lokomotive na ugalj, dovoljno govori). Uglavnom, kompletan raspad sistema, do mjere da djelova u servis (BG) nisu imali, nego su, da ne bi chovjek prichao sprdnju okolo i po novina, svog chovjeka poslali, isti tren, chini mi se za Madjarsku, da donese djelove koje nijesu imali. A i rekao mi je da je htio da im trazi nov auto bez blama, da je dao gotove pare za njega, ali kako je bio kupljen na lizing, eto nije..

(Uzgred nije nikakav vw hater, naprotiv, chak, (vodjen logikom kojoj sam se smijao), reche, da bi ga ponovo uzeo (peticu bash), i to iz razloga kako misli da je potroshio svu mogucu nenafaku, te da bi svaki taj/takav auto bio bulletproof u njegovim rukama! )

Poenta, te legende o VW, bah, auto kao i drugi, nishta posebno. Chak, koliko vidim po foruma' u USA, tamo nisu uopshte impresionirani VW-ovom, i njegovom "nekvarljivoshcu"..
    Nego, sva moja poenta, auto ka' auto (i tdi naravno), nishta posebno, ali ni najmanje!
    Last edited by NexusVI; 06-08-10 at 17:58.
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

case, ova prva honda sto si postavio, sto je ovo ? smijeshno tuzno
    kao fica ili tako nesto :P
    Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by aCid_cOokiE View Post
    case, ova prva honda sto si postavio, sto je ovo ? smijeshno tuzno
    kao fica ili tako nesto :P
    4-1 kopija, i cijevi radjene rucno. Vjeruj mi, nije smijesno tuzno.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    4 Posts

chisto urlanje...ovako ce se svaki auto chat sa 4-1...
    Quote Originally Posted by my name is ...
    izvini oli mi rec kako da neciji post stavim u signature ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da, do granice. Ali kad se njemu U VOZNJI upali vtec hahahahah au! Brutala. Cuo sam jednu ovakvu u BG. Ima sam u sahtu upanut otvorenu kolko me smela hahahah

PaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    Pricha ti je "idejno" pecka do kosti! Mislim na ovakvo postavljanje stvari i izvodjenje opshtih zakljuchaka iz pojedinih primjera! (Uz svo duzno i neduzno, poshtovanje)
    Pa upravo si se i ti ponio pojedinacnim primjerom Generalno japanski motori jesu kvalitetniji u smislu preciznije izrade ali nase lose gorivo definitivno bolje podnose tdijevi i slicni
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Odlicno docarano

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    51 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Pa upravo si se i ti ponio pojedinacnim primjerom Generalno japanski motori jesu kvalitetniji u smislu preciznije izrade ali nase lose gorivo definitivno bolje podnose tdijevi i slicni
    Istina, s tom razlikom, shto ja nisam nikog, niti dizao, niti spushtao, vec samo rekao, they r all the same, ili jako slichni.. (svima im se dogadjaju ista sranja).
    E sad stvar je nafake ili providjenja, na kakav ce chovjek primjerak da naleti..
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Some says da Corolla Sport koju je tom prilikom vozio covjek u kasnom srednjem dobu vata samo 130 km/h na reper!

Some takodje says da je to zato jer je vozac, khm.

Radnik iz Efela, potvrdi.

<3 :*

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post

A ovo, vw dizeli institucija u bilo kom smislu, hmm.. Samo sam se sjetio onog shto mi je isprichao kolega i prijatelj iz BG, za auto "po kome je klasa dobila ime.."

Firma mu je kupila novi (tada potonji) golf, 2.0tdi, iz salona, koshtao je oko 25-6k koliko se sjecam. (Kod dotichne firme, sluzbeni auto se duzi, i samo ga vozi onaj kome je dat. Drugim rijechima, auto nije bio whore, a i da jeste, mnogo jada.)

Do 4500 km bio je nebrojeno puta u servisu, sitnice, ali kad date 25k za auto, onda svakako ne zelite da visite po servisu svako malo. Ali sve je to bezznachajno pri onome shto mu se desilo na 4.500km dok se vracao sa posla kuci vozeci 40 na sat, i onako umoran primjetio u retrovizorima dim, i pomislio kakve kante voze ovi ljudi ovih dana.. Sec kasnije ukapirao je da on dimi, i morao je da stane isti chas, zvao servis/dilera, doshli, shlepali ga do servisa, a onda je imao shto da chuje.. Od shefa servisa koji se preznojavao dok je pokushavao da objasni kako se i zashto nov auto, star oko mjesec i neshto, raspao sa shtetom od oko 5-6k eura! (Zaboravio sam shta mi je sve rekao da je bilo, od turbine pa ceraj dalje..mogu ga pitat, nije problem, mada to shto je auspuh lichio na dimnjak lokomotive na ugalj, dovoljno govori). Uglavnom, kompletan raspad sistema, do mjere da djelova u servis (BG) nisu imali, nego su, da ne bi chovjek prichao sprdnju okolo i po novina, svog chovjeka poslali, isti tren, chini mi se za Madjarsku, da donese djelove koje nijesu imali. A i rekao mi je da je htio da im trazi nov auto bez blama, da je dao gotove pare za njega, ali kako je bio kupljen na lizing, eto nije..

(Uzgred nije nikakav vw hater, naprotiv, chak, (vodjen logikom kojoj sam se smijao), reche, da bi ga ponovo uzeo (peticu bash), i to iz razloga kako misli da je potroshio svu mogucu nenafaku, te da bi svaki taj/takav auto bio bulletproof u njegovim rukama! )

Poenta, te legende o VW, bah, auto kao i drugi, nishta posebno. Chak, koliko vidim po foruma' u USA, tamo nisu uopshte impresionirani VW-ovom, i njegovom "nekvarljivoshcu"..
    Nego, sva moja poenta, auto ka' auto (i tdi naravno), nishta posebno, ali ni najmanje!
    Prvo, nijesam donio zakljucke iz dva slucaja, nego su oba VRLO svjeza. Primjera ima koliko hoces.

Drugo, rekao ti je vec NSX, istu stvar radis za koju mene kritikujes u negativnom smislu.

Trece, da me imalo znas, shvatio bi da je ovaj post jedna velika paljevina, jer cijeli podforum automobilizam CaseLogic i jos par ljudi pretpase UMOTVORINAMA i glupostima o kojima su mozda culi od kolegine babe. Svi zivi ovdje sve znaju. Ne samo ovdje, nego u cijelu CG. Svi se u SVE razumiju.

Cetvrto, ne vadi iz konteksta. Napisao sam da se 1.9tdi pokazao odlicno ali da su imali i losijih dizela. 2.0tdi je jedan od losijih sto se izdrzljivosti tice.

U zdravlje
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Da, do granice. Ali kad se njemu U VOZNJI upali vtec hahahahah au! Brutala. Cuo sam jednu ovakvu u BG. Ima sam u sahtu upanut otvorenu kolko me smela hahahah

Kod mene nema Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa.

Kod mene ide

1. brzina PA!
    2. brzina PAA!
    3. brzina PAAAAAA!

Kad cujem da neko ovako razvlaci auto uvijek se sjetim onih trkackih jugo auta Razvlace drugom po minut i nikako do 100 da dodju
    BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Balsa zahvaljujem sto me tako divno istices. Bas sam ocaran, mogu ti reci.

Takodje sam ocaran sa time sto si se povukao iz moje i tvoje prepiske, jer si naravno, u njoj propao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Balsa zahvaljujem sto me tako divno istices. Bas sam ocaran, mogu ti reci.

Takodje sam ocaran sa time sto si se povukao iz moje i tvoje prepiske, jer si naravno, u njoj propao.

Pa naravno. Ja se ne razumijem u auta i stijene pored puta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kod mene nema Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa.

Kod mene ide

1. brzina PA!
    2. brzina PAA!
    3. brzina PAAAAAA!

Kad cujem da neko ovako razvlaci auto uvijek se sjetim onih trkackih jugo auta Razvlace drugom po minut i nikako do 100 da dodju
    :lolblue:

Ne mogu vjerovat. Bukvalno. EPIC FAIL. LIFETIME FAIL.

NSX, objasni covjeku sto je vtec.

1. Paaaaaaaaa (odnosi se na period od 5.400 rpm)

2. AAAAAAAAAAA (odnosi se na period posle 5.400 rpm, pa do blokade, tj. 8,200 rpm)

Ciao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa naravno. Ja se ne razumijem u auta i stijene pored puta
    E ja se razumijem u stijene, ljubio sam ih nekolka puta. Pitaj ako te zanima nesto o njima.

Mene bi zanimalo nesto o kvarovima turbina, mozda mi ti mozes pomoci u tome..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

:lolblue:

Ne mogu vjerovat. Bukvalno. EPIC FAIL. LIFETIME FAIL.

NSX, objasni covjeku sto je vtec.

1. Paaaaaaaaa (odnosi se na period od 5.400 rpm)

2. AAAAAAAAAAA (odnosi se na period posle 5.400 rpm, pa do blokade, tj. 8,200 rpm)

Ciao.
    Ajde procitaj jos jednom moj post. Ajde sad jos jednom.

Znam, tesko ga je skapirati...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da si ti taj koji ne kapira. Da bi dobio snagu kod nekog ovakvog motora, moras ga cerati do blokade. Zato se "razvlace".

p.s. Ne vadi se na to da je bila sala, to ti bas nije nivo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidji pricu, a niko josh ne spomenu kako su Alfe smece od kola....
    Necu da ucestvujem

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ahahahah zapostavljen si

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

totalno, i ocu to javno da kazem!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by brzi_pas View Post
    Vidji pricu, a niko josh ne spomenu kako su Alfe smece od kola....
    Necu da ucestvujem
    Nije Alfa smece.

Alfa je tesko smece.

Propala mi fora, opet.

Nego, kad ces zavrsavat tu GTV da se pojurimo? Trile ce nas pratit..Bice par kilometara iza, ali opet, pratice..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

GTV je tu, no dok zavrshish hondu, opet ce joj polovna turbina otic

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

HA! Fabia, dokumentuj ovo.

Priznao je da ce turbina crci do kraja mjeseca, tj da Alfa radi mjesec dana.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

C'u priznao, Alfa inace radi i bez turbine, eto, cisto da znash, a ti ako ti se zuri, imam ja josh nekih interesatnih u klasi i to zamisli, Lancia, vele da je to josh gore od Alfe, al pozuri dok traju turbine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koja je Lancia u pitanju? Mozemo, mozemo, samo da se radi nesto.

p.s. Nemoj kakve 400 konja cip dovodit.

Page 134 of 288 FirstFirst ... 3484124130131132133134135136137138144184234 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Bookmarks