igrali su koliko im je bilo potrebno. naravno, jos treba vremena da se ekipa uigra + 2, 3 pojacanje i eto tima
E ako su tako morali da se vade protiv Šemroka, crno im se piše.
Fina avantura za Šemrok u svakom slučaju, šteta za momke što ne postigoše gol.
igrali su koliko im je bilo potrebno. naravno, jos treba vremena da se ekipa uigra + 2, 3 pojacanje i eto tima
Klasičan odgovor na odogovor.
(ali imaš +1 za taj comeback :P)
Navijaci Brondbija
sa sajta varvara
Kako odigra celtic tebra moj sto voli sve britansko?no hard feelings.
Nista novo od Capitana. Jos samo da Del Neri shvati da moraju zajedno da igraju i on i Diego. Ne mozemo nikako samo s jednim majstorom na terenu.
Ja sam za tradicionalni stil fudbala koji je Juventus uvijek igrao, ali ipak su uvijek tu bila 2-3 majstora i ostalo trkaci.
A što da ti pričam. Otjerali komplet tim koji je uzeo tri titule za redom iz kluba (uz blagoslov navijača, jer valjda momci koji su igrali protiv najjačih ekipa u LŠ "nisu taj nivo"), potrošili masu para za neke strance koji bi trebali bit "taj nivo", i sad se trude da ne izgledaju smiješno na terenu.
"Mančester Siti" politika drugu sezonu za redom, sa istim posljedicama vjerovatno.
steta, onaj Brondbi nije bio nikakav bauk, ali kad imas Adamovica u timu, kako se nadat icemu. propustili smo sansu kod kuce, iako su momci ocigledno korektno odigrali i na strani.
taj strašni Olimpijakos ispade, prc.
Madervel brani cast Skotske.
i naravno... 'raspast se može Auštrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma Hajduk će ostat.'
Obavi se žrijeb za zadnje kolo kvalifikacija LŠ Partizan izvuče Andrlehta još se igraju dva zvučna derbija Dinamo Kijev-Ajaks i Werder-Sampdorija
Evo svih parova:
Champions Route
Sparta Prague v MSK Zilina
Basel v FC Sheriff
Rosenborg v Copenhagen
Salzburg v Hapoel Tel-Aviv
Partizan v Anderlecht
League Path
Young Boys v Spurs
Braga v Sevilla
Bremen v Sampdoria
Zenit v Auxerre
Dynamo Kyiv v Ajax
Evo prilike da vidimo na djelu 'novog Drogbu'![]()
Raise my hammer,take my aim
Partizana zapade najjaci. steta. tesko mogu sad napravit nesto
Dobra stvar je sto je prvi mec u HramuIdemo dalje!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks