Page 99 of 722 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109149199599 ... LastLast
Results 2,451 to 2,475 of 18035

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Rvasanin View Post
    Najjaci mi je onaj carinik bio prosle godine (cini mi se da je bilo prosle), koji je njemcu, koji je dosao sa familijom, dok mu je ovaj davao pasose izbacio "Hi, Hitler". Coek ga pogledao, u sebi iskulirao, carinik mu udario pecat i vratio pasose uz "Bye Hitler" ovaj popizdio, okrenuo se, vratio za Njemacku, napisao pismo ambasadi, ova proslijedila MIP-u, oni Upravi carina i coek dobio otkaz. Uglavnom, u tom pismu je naveo da nikad vise nece proc kroz CG, a ne da dodje na ljetovanje i svima koje zna ce da isprica sto se dogodilo. Pa zar nije to divno???
    Ne mogu vjerovat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo mi je pricala drugarica koja radi u MIP-u. Sprdnja!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    par kladionica, i napokon obezbijediti lezaljke i suncobrane za g. Harija i ostale CG turiste... .... Sta moze biti bolje i elitnije od toga?
    Sta će drugo na odmoru nego lezaljka i suncobran, a pogotovo poslije kosevine i kad se uberu drva za zimu. Ove godine me jos i okrenulo i dje god dodjem kisa udari pa i na suncobrane ustedio. Na Biogradsko cak i ponjavu davali za pokrivanje i rekli da elitnijeg gosta nijesu odavno imali ali tako je to kad kanadjanin dodje medju svoje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nikad vise kola na srb tablice nijesam vidio nego ove godine.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Nikad vise kola na srb tablice nijesam vidio nego ove godine.
    Ma kako? Kad na b92 kažu da svi odoše u Grčku, Egipat, Tunis, Tursku i Bugarsku, a da u CG ne bi ni mrtvi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam niti me zanima. Ja bi volio da ih nikad vise moje oci ne vide.

If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Svi vi volite Crnu Goru jun, jul i avgust, a kad se vratite kuci u septembar, jebete nam i oca i majku!!!A u maj, svi cete za Grcku!" Pedja Suskavcevic

Thanks Thanks Given 
    3,188
    Thanks Thanks Received 
    3,227
    Thanked in
    1,562 Posts

Najjaci mi je onaj carinik bio prosle godine (cini mi se da je bilo prosle), koji je njemcu, koji je dosao sa familijom, dok mu je ovaj davao pasose izbacio "Hi, Hitler". Coek ga pogledao, u sebi iskulirao, carinik mu udario pecat i vratio pasose uz "Bye Hitler" ovaj popizdio, okrenuo se, vratio za Njemacku, napisao pismo ambasadi, ova proslijedila MIP-u, oni Upravi carina i coek dobio otkaz. Uglavnom, u tom pismu je naveo da nikad vise nece proc kroz CG, a ne da dodje na ljetovanje i svima koje zna ce da isprica sto se dogodilo. Pa zar nije to divno???
    kad čovjek ne razumije naš "humor"...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"Svi vi volite Crnu Goru jun, jul i avgust, a kad se vratite kuci u septembar, jebete nam i oca i majku!!!A u maj, svi cete za Grcku!" Pedja Suskavcevic
    Svaka čast, svaka čast
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Sta će drugo na odmoru nego lezaljka i suncobran, a pogotovo poslije kosevine i kad se uberu drva za zimu. Ove godine me jos i okrenulo i dje god dodjem kisa udari pa i na suncobrane ustedio. Na Biogradsko cak i ponjavu davali za pokrivanje i rekli da elitnijeg gosta nijesu odavno imali ali tako je to kad kanadjanin dodje medju svoje

Oce li neko rec o cemu se radi?Za vrijeme izbora ste isto pominjali Kanadjane svako malo,a niko da kaze o cemu se radi.Nije posteno,poludjeste nas

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Majo, koliko sam cuo, kolasinski vodovod je angazovao drevnu zajednicu ljudozdera sa Sinjavine koji konzumiraju turiste preko 85 kg, jasuci na bezglavom konju u cije je sapi ugradjen filter za suncokretovo ulje. Kad ljudozder usmrti turistu, voda koja cini dobar dio organizma zrtve preciscava se u konjskim sapima, posebnim poliuretanskim cijevima se odvodi u vodovod, a odatle se distribuira gradjanima Kolasina. Tako da - ne, Kolasin nema problem sa vodom, ali priznajem da postoji ogromna civilizacijska disproporcija izmedju njega i vase metropole (negdje u Njemackoj?)...

Molim Vas, upozorite Vase kolege i prijatelje da budu na oprezu kad dolaze u nasu primitivnu varos zednih ljudozdera.

________
    Toliko patnje u vasim recenicama, a kolasinci se zale da nemaju u naseljima po 30 i vise godina vodu? Vjerujem da je ovo bio Vash omaz boci vode bez koje mnogi Kolasinci ne idu ni u toalet niti u pijacu.
    Sta cete, jarduma i kisjelog mljeka imaju ali vode ne..
    Vec je pocela prica da kruzi da je to zbog podizanja holesterola itd... Da Kolasinci duze "traju"..
    "Moje" metropole su vise zapadno, ali ni Njemacka "metropola" nije za bacit. Vodu imaju...neke dovode vode i sa razdaljina od 400 km i vise, ali Kolasinski bazeni za vodu iscure prije nego sto se napune a kamoli da dostignu dovoljan pritisak... Kapitalni projekti/sarene laze, do nedavno na svim drzavnim medijima za gradjane koji placaju komunalne obaveze i porez.
    Josh nisam chula da se igdje vodovod od starta gradi probusen i da nikad ne profunkcionise. U Kolasinu je i to moguce.

No, srecom, privatni kapital projekti u Kolasinu odlichno funkcionisu.. Vode se podaju. Kolasinci mogu od jarduma prezivjeti, a kako Uprava Kolasina zna, za narod se boca vode za "higijenu" vazda nadje.. Snalazljiv narod i anatomski jaki u ruke, mogu nositi.
    Srecom vazda nekog postenog gosta koji donese vodu - zdravicu za napacenog Kolasinskog domacina.

A otkud komaracija na to smrzavanje? Tamo ni pogani komarac ne moze izdrzati.

Da pohvalim Pluzine .. pristojno malo mjesto i jako ugodan, jedan ali vrijedan restoran... Personal za primjer i nema komaraca. Izbjeci PG vrucine, prosetati do Mratinja...Uzivati Pivom.. Manastir "zeljan" za restauraciju i konzervaciju..Sve u svemu, preporucujem.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Majo, nemoj na silu. Moze to mnogo bolje.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Gospodine Jal, hocete reci da Vi znate za Kolasince neke manje "nasilnichke" metode higijene od boce?
    Ne uzrujavajte se, Kolasin i boce njihovih mjestana su vjecne...Niko vam to nece promijeniti ni s milom. niti sa silom... To je garantovano i za 22. vijek.
    Samo Vi pevajte..Kolasin je davno pao... ali samo pao, na bocu vode..

Hvala Lepo

p.s. Kakvo je stanje sa Kolasinskim "gradskim" putevima? I dalje "grotla"?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Da pohvalim Pluzine .. pristojno malo mjesto i jako ugodan, jedan ali vrijedan restoran... Personal za primjer i nema komaraca. Izbjeci PG vrucine, prosetati do Mratinja...Uzivati Pivom.. Manastir "zeljan" za restauraciju i konzervaciju..Sve u svemu, preporucujem.

Hvala Lepo
    Nema komaraca, ali nema ni prave pastrmke u tom restoranu vec ona tovljena sto je za Pivu sramota. Osoblje jeste ljubazno, a drugi put bolje pitaj kako se lijepo provesti po pasivnim krajevima daleko od elitnog turizma.
    Ima jedan gospodin koji turiste camcem vozi preko jezera u pećinu i tamo u specijalnom restoranom sprema ribu i rostilj, a za piće slobodno ne treba leda.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Nema komaraca, ali nema ni prave pastrmke u tom restoranu vec ona tovljena sto je za Pivu sramota. Osoblje jeste ljubazno, a drugi put bolje pitaj kako se lijepo provesti po pasivnim krajevima daleko od elitnog turizma.
    Ima jedan gospodin koji turiste camcem vozi preko jezera u pećinu i tamo u specijalnom restoranom sprema ribu i rostilj, a za piće slobodno ne treba leda.
    E pa mogli ste pohvaliti bar juce, i znala bih bolje izabrat'.
    Ali, nije receno da necu ispraviti greshku...

Hvala Lepo

p.s. Imate li josh neku preporuku za dnevni izlet jer ja obidjoh sve sto je upisano na mapama...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sve mape vode do Kolasina ali tamo se ne moze u stiklicama jer koliko vidjoK nema sanitetske sluzbe

a ima i vode na pretek

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Sve mape vode do Kolasina ali tamo se ne moze u stiklicama jer koliko vidjoK nema sanitetske sluzbe

a ima i vode na pretek

Hvala puno. Otici cu, ali putevi su im i kroz grad kao na snimanju filma o bombardovanju Njemacke, pa me to malo odvlaci od ideje, a plasim se da ne budem opet jedan od svedoka neprijatnih situacija maltretiranja starijih osoba.. Zao mi je zbog takvih nehumanih i nepravednih odnosa, a sudski kao svedok ne mogu pomoci... Eto, lakse i put da izbalansiram, ali ovo drugo mi se smucilo, pa me taj dio CG nesto ne privlaci.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

E pa mogli ste pohvaliti bar juce, i znala bih bolje izabrat'.
    Ali, nije receno da necu ispraviti greshku...

Hvala Lepo

p.s. Imate li josh neku preporuku za dnevni izlet jer ja obidjoh sve sto je upisano na mapama...
    Evo jedna preporuka, ako dolazite u HN, nikako nemojte zaobici Orjen. Onaj pogled i mir se nicim platiti ne mogu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Evo jedna preporuka, ako dolazite u HN, nikako nemojte zaobici Orjen. Onaj pogled i mir se nicim platiti ne mogu.
    Nekad davno neizbježno svratište. Kako to sad izgleda? Nisam bio 20 godina.

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Sad me ljutis
    Dubrovacki planinarski dom na Vrbanj je vazda pun.
    Dodji, vidi, pobijedi. Predivno je, vidjeces.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Sad me ljutis
    Dubrovacki planinarski dom na Vrbanj je vazda pun.
    Dodji, vidi, pobijedi. Predivno je, vidjeces.
    Pričekat ću zimu. Nije mi tako napeto ljeti

Thanks Thanks Given 
    2,815
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Pričekat ću zimu. Nije mi tako napeto ljeti
    Ako treba kakva pomoc ili tebi ili Maji javite se, jer je sestra prije odlaska u Andoru visila na Orjen i clan je planinarskog drustva, pa mozda da vas uputi ili da neke brojeve.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Hvala na predlogu.

Da, i zanima me da li ima neko mjesto za nas "komformiste" .. restoran ili slichno?

Hvala Lepo

p.s. Da pored Pluzina i utisaka iz Pive pohvalim nesto sto ne mogu da preskochim jer je zaista za najpozitivnije primjere koji chine vrijednu kariku za utiske o CG....
    Personal i opskrbljenost trgovackih lanaca Voli i Albona..
    Zaista predstavljaju primjer koji se rijetko moze sresti u Evropi. USA/CAlifornia stil organizacije rada na najbolji moguci nacin.

I u ovom smislu nezaobilazni kvalitet personala Carine restorana i svega sto je u sklopu njihovog djelovanja sa klijentima (slasticare itd)... Iskreni komplimenti menadzmentu tih Co.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo bih se pridružila i pohvalila gore navedene Co. Redovito ih posjećujem, jer jednostavno odskaču od ostalih!!!!
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gospodine Jal, hocete reci da Vi znate za Kolasince neke manje "nasilnichke" metode higijene od boce?
    Ne uzrujavajte se, Kolasin i boce njihovih mjestana su vjecne...Niko vam to nece promijeniti ni s milom. niti sa silom... To je garantovano i za 22. vijek.
    Samo Vi pevajte..Kolasin je davno pao... ali samo pao, na bocu vode..

Hvala Lepo

p.s. Kakvo je stanje sa Kolasinskim "gradskim" putevima? I dalje "grotla"?
    Majo, da ne spamujemo temu. Prihvatam sve sto ste rekli.

_______

Page 99 of 722 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109149199599 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)