Ovo mi je pricala drugarica koja radi u MIP-u. Sprdnja!
Ovo mi je pricala drugarica koja radi u MIP-u. Sprdnja!
Sta će drugo na odmoru nego lezaljka i suncobran, a pogotovo poslije kosevine i kad se uberu drva za zimu. Ove godine me jos i okrenulo i dje god dodjem kisa udari pa i na suncobrane ustedio.Na Biogradsko cak i ponjavu davali za pokrivanje i rekli da elitnijeg gosta nijesu odavno imali ali tako je to kad kanadjanin dodje medju svoje
![]()
Nikad vise kola na srb tablice nijesam vidio nego ove godine.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ne znam niti me zanima. Ja bi volio da ih nikad vise moje oci ne vide.
![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
"Svi vi volite Crnu Goru jun, jul i avgust, a kad se vratite kuci u septembar, jebete nam i oca i majku!!!A u maj, svi cete za Grcku!" Pedja Suskavcevic
Toliko patnje u vasim recenicama, a kolasinci se zale da nemaju u naseljima po 30 i vise godina vodu? Vjerujem da je ovo bio Vash omaz boci vode bez koje mnogi Kolasinci ne idu ni u toalet niti u pijacu.
Sta cete, jarduma i kisjelog mljeka imaju ali vode ne..
Vec je pocela prica da kruzi da je to zbog podizanja holesterola itd... Da Kolasinci duze "traju"..
"Moje" metropole su vise zapadno, ali ni Njemacka "metropola" nije za bacit. Vodu imaju...neke dovode vode i sa razdaljina od 400 km i vise, ali Kolasinski bazeni za vodu iscure prije nego sto se napune a kamoli da dostignu dovoljan pritisak... Kapitalni projekti/sarene laze, do nedavno na svim drzavnim medijima za gradjane koji placaju komunalne obaveze i porez.![]()
Josh nisam chula da se igdje vodovod od starta gradi probusen i da nikad ne profunkcionise.U Kolasinu je i to moguce.
No, srecom, privatni kapital projekti u Kolasinu odlichno funkcionisu.. Vode se podaju. Kolasinci mogu od jarduma prezivjeti, a kako Uprava Kolasina zna, za narod se boca vode za "higijenu" vazda nadje.. Snalazljiv narod i anatomski jaki u ruke, mogu nositi.
Srecom vazda nekog postenog gosta koji donese vodu - zdravicu za napacenog Kolasinskog domacina.
A otkud komaracija na to smrzavanje?Tamo ni pogani komarac ne moze izdrzati.
Da pohvalim Pluzine .. pristojno malo mjesto i jako ugodan, jedan ali vrijedan restoran... Personal za primjer i nema komaraca.Izbjeci PG vrucine, prosetati do Mratinja...Uzivati Pivom.. Manastir "zeljan" za restauraciju i konzervaciju..Sve u svemu, preporucujem.
Hvala Lepo
Majo, nemoj na silu. Moze to mnogo bolje.
Hvala Lepo
p.s. Kakvo je stanje sa Kolasinskim "gradskim" putevima?I dalje "grotla"?
Nema komaraca, ali nema ni prave pastrmke u tom restoranu vec ona tovljena sto je za Pivu sramota. Osoblje jeste ljubazno, a drugi put bolje pitaj kako se lijepo provesti po pasivnim krajevima daleko od elitnog turizma.
Ima jedan gospodin koji turiste camcem vozi preko jezera u pećinu i tamo u specijalnom restoranom sprema ribu i rostilj, a za piće slobodno ne treba leda.
Sve mape vode do Kolasina ali tamo se ne moze u stiklicama jer koliko vidjoK nema sanitetske sluzbe
a ima i vode na pretek![]()
Hvala puno.Otici cu, ali putevi su im i kroz grad kao na snimanju filma o bombardovanju Njemacke, pa me to malo odvlaci od ideje, a plasim se da ne budem opet jedan od svedoka neprijatnih situacija maltretiranja starijih osoba.. Zao mi je zbog takvih nehumanih i nepravednih odnosa, a sudski kao svedok ne mogu pomoci... Eto, lakse i put da izbalansiram, ali ovo drugo mi se smucilo, pa me taj dio CG nesto ne privlaci.
Hvala Lepo
Hvala na predlogu.
Da, i zanima me da li ima neko mjesto za nas "komformiste" .. restoran ili slichno?
Hvala Lepo
p.s. Da pored Pluzina i utisaka iz Pive pohvalim nesto sto ne mogu da preskochim jer je zaista za najpozitivnije primjere koji chine vrijednu kariku za utiske o CG....
Personal i opskrbljenost trgovackih lanaca Voli i Albona..
Zaista predstavljaju primjer koji se rijetko moze sresti u Evropi. USA/CAlifornia stil organizacije rada na najbolji moguci nacin.
I u ovom smislu nezaobilazni kvalitet personala Carine restorana i svega sto je u sklopu njihovog djelovanja sa klijentima (slasticare itd)... Iskreni komplimenti menadzmentu tih Co.
Samo bih se pridružila i pohvalila gore navedene Co. Redovito ih posjećujem, jer jednostavno odskaču od ostalih!!!!![]()
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks