jes da nije mjesto za to, ali samo za one koji su gledali Inception![]()
jes da nije mjesto za to, ali samo za one koji su gledali Inception![]()
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Ona komedija Get him ili tako nesto... katastrofa.
Inception, FANTASTICAN FILM!
kako mogu vidjeti koji su sve filmovi bili u ster u zadnjih pola godine?
Who let the dogs out
the fourth kind sam gledao sinoc u ster, nije los... radjeno je tobos po instinitoj prici al oni snimci za koje kazu da su istiniti nijesam bas nesto ubijedjen...
AJMO CRNA GORO !!!
Salt - nemojte ga gledati jer je tesko smece. Odavno ovako los film ne odgledah.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
dalo se zakljuciti po traileru (koji je prepricao cio film)Who is Salt? Salt is trash!
(nečitko)
Htio sam da gledam Get him to the greek ali su makli projekciju u 11 pa zaglavih na ovo chudo. Kakav kiks napravih aooooo.
Film je totalno bezličan. Bježanje-tuča-bježanje-tuča (obmotani kretenskom pričom), ovo je kratki opis filma. Ajde da je to urađeno sa stilom no nidje veze. Ovo je moje mišljenje, a ako neko smatra drugačije - poštujem
P.S. Džejm Bond je miljama ispred ovoga filma![]()
Meni je bolje pao Knight and Day (Tomica kosica sa sve Persolom) nego Salt , uzas potpuni...
Kreč, kolica i mešalica.
I koji mi predlazete da pogledam a da se ne smorim, ako je to moguce?![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Inception , ako nijesi vec... Knight and Day je lagan i Get him to Greek vjerovatno (nijesam gledao ). Ostalo slobodno zaobidji![]()
Kreč, kolica i mešalica.
Pogledah Inception...Mnogo truda je ulozeno u film.
SCENARIO + IDEJA --- Odavno me fasciniraju lucidni snovi. Moc podsvijesti je chudo. OCJENA 9.5
REZIJA + EFEKTI --- Vise nego dobro, ali opet nije savrseno. Zbrzali su malo jedan dio filma, gledalac se izgubi u nekim momentima. OCJENA 8.5
Gluma --- vrhunska. Tommy iz "3rd rock..." i ona mala su me pozitivno iznenadili. Leonardo standardno. OCJENA 8.5
KRAJ --- Zamalo da bude trulo Americko ******....Kad ono JOS vece trulo Americko ******. Jbm ti Jurassic Park i pucanje jajeta na kraju. Ocjena 8.
8.5, po meni...
Ne znam šta ljudi zamjeraju kraju filma, kraj je šlag na torti. Da je bio bilo kakav drugi, bio bi lošiji film kao cjelina.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Kraj je ocekivan i logican. Na polovini filma sam znao kakav ce kraj da bude.
ne gledajte knight and day niposhto...usiljenijeg humora,duzeg filma i dosadnijeg filma nisam gledao....zasto su reziseri poceli da misle da 1ipo vremena za film vishe nije dovoljno???
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks