hahahahaha, e sta je ovo...
ocekiva' sam nesto slicno![]()
Sledeci..
![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
hahahahaha, e sta je ovo...
ocekiva' sam nesto slicno![]()
Ja ne ucim fudbalu ni Vlada, ni Mitra, ni MadGoda, ni kinetica, ali bih tebi mogao da drzim predavanja. Sa njima diskutujem normalno, jer se moze, a sa tobom samo posalice, jer te ne mogu shvatat toliko ozbiljno. Jbg, kad vidim tvoje postove, sve mi je jasnoVidis da je tebi samo bitno da peckas ljude koji navijaju za svoje timove. Znam i kad si na no-school bio da se ziv nisi cuja dok ti Inter nije poceo osvajat trofeje za zelenim stolovima i tako to. A onda si se omudasio. E moj Case...
DICIOTTO
Hahhahahah, e tugo. Zasto si tako predvidiv? Znao sam sto ces da napises i prije nego sto si taka tastaturu.
To je odlika glupih ljudi.![]()
neka berluskoni drzi pata i silvu ako misli ista da uradi u skorijoj buducnosti. cim oni odu znajte da ce to biti kraj velikog milana.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
E moj Case... Cime se ti sve bavis... A dobro, mora da ti je zanimljivo, i da ti je banja u glavu. A bez obzira, ja nikad nemam problem da priznam kad je neki tim bolji od mog, kao sto sam to i radio do sad. Trudim se makar da budem objektivan, i da postujem sagovornike, ali jbg, nije to za svakoga.
DICIOTTO
Oli da okacim sliku u srebrno odijelo i da bude Owned by CaseLogic?
Salim se ja malo, ne zamjeri.![]()
sto dopustas da te gori ovaj cetinjski saner samo mi to nije jasno ?![]()
www.psihopatoloskebolesti.com
Just click and save yourself!
Bilo nas je, no su nas krali. Oli da po 1000 put okacim sve kradje Rubentusa? ONAJ KRIMINAL nad Ronaldom?
bash se fino salis mogu ti rec
...nije Juve kriv sto pojma niste imali.
'e moj Case', poseban si ti case![]()
Last edited by clapton; 02-08-10 at 14:39.
okaci samo go maikona iz ofsajda protiv siene pretprosle godine i stidi se par dana
nije jos odgovorio?! mora da je poceo da kaci... :yipiiii:
Case,porucili su ti Komandini i Djunti da odmoris da se nebi morali oni registrovat na forum.
------------------Amelia-----------------
Sokratis-----Nesta------Silva----Antonini-
----------Pirlo-------------Flamini--------
------------------Sedorf-----------------
Pato------------Huntelar-----------Dinho-
Golmani OK.Amelia je dobar,Abiati dobra alternativa.Nesta i Tiago Silva su nepovrijedjeni jedan od najjacih stoperskih tandema.Najjaci u Italiji.Jepes je solidna alternativa,a mogu i Bonera ili Sokratis zakrpit.Bekovi su solidni.Nisu ne znam kakav nivo,ali nisu ni neke rupetine.Problem ce bit ako se povrijede.Bonera jedina alternativa.Ako Flamini rastereti Pirla defanzive i bude trcao za njega i ako se ovome bude igralo bice to fino.Nadam se da ce dovest nekog umjesto Sedorfa.On je vise dobar samo da udje zadnjih 20 minuta.Pato samo bez povrda da prodje,ovo je njegova sezona.Ronaldinjo samo da ponovi proslu sezonu,ili priblizno dobro odigra.Huntelar,ako ga bude Alegri forsirao,mogao bi da eksplodira.Borielo solidna alternativa.
Dakle,morao bi doc jos jedan bek,koji po mogucnosti moze i desno i lijevo.Morao bi doc neki ofanzivni vezni,pozeljno bi bilo i neki koljac.Eventualno kakav napadac da pojaca konkurenciju.
Raise my hammer,take my aim
kakav Huntelar, odsvirao je onsteta sto ga nisu uvalili kakvim Rusima/Turcima, nego nece on tamo da ide. Borijelo moze sasvim dobro da posluzi, ako celavi ne bude naredio menadzeru da se sve vrti oko zubonje ili Pata.
Ben Arfa ili Dos Santos moraju da dodju ako misle medju prve 3-4 ekipe.
Nesta i Silva jeste super tandem, s tim sto ce Nesta, naravno, da skrpi nekih 10-15 utakmica, zbog povreda. A i taj Pato je poceo previse da se krcka za svoje godine.
ode li maikon u real? sta je sa ozilom? mislim da ce ga bavarci pokupit![]()
nama treba napadac da igra sa Patom u napadu , Borielo i Huntelar nisu rasni napadaci kao sto je nekad bio Shevchenko ili Inzaghi koji su znali dati masu golova , Borielo nije po meni ta klasa a Huntelar heh sto se njega tice no coment , trebalo bi Milanu jedan EDIN DZEKO ili jos bolji napad bi bio sa TORESOM da je dosao, ili AGUERO ali sta je tu je. Kriza jbg znam ali moramo se malo pojacati nemoze se ovako vise ,Zambrotu i Ambrosinija nebi volio gledati ocima tu kao ni Sedorfa, SILVA JE DOBAR I PATO , NESTA, RONALDINHO, i kad bi kupili jednog napadaca i jednog u vezni red bilo bi dobro , sto se tice bekova neznam Antonini ima kvaliteta a ovaj grk vidjecemo... sve u svemu Milan ce se boriti za skudeto kao i Inter i Juve , ali kod svakog navijaca MILANA nada postoji, i bez nekih pojacanja![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks