Page 460 of 943 FirstFirst ... 360410450456457458459460461462463464470510560 ... LastLast
Results 11,476 to 11,500 of 23562

Thread: FUDBAL - vijesti , zanimljivosti iz svijeta fudbala!!!

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

antonini - nesta - silva - papastatopulos

Ako svi ostanu zdravi jacha nego proshle sezone...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dako se pojacamo jos malo jbt barem lass da dodje tu sredinu malo da stabilizujemo a ovaj grk dako igra dobro , jer nesta i silva su stubovi nema sta , antonini isto dobar, pato samo da se vraca u formu i bice dobro , mada volio bi DZEKO da se preseli u SAN SIRO treba nam napadac

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Pirlo, flamini, lass (palombo), po krilima pato i ronaldinjo... Proda se mrcheni huntelar i dovedu adebajora ili dzeka... Sa tim mozhemo pucati na skudeto mozhda, sledece god da se dovedu 2 odbrambena pa da prichamo o nechem vishe...
    Ja bih bacao u vatru ove mlade. Imas na sredinu Strassera, koji razbija na sredinu, Merkela, novi Pirlo, a Verdi evo pokazuje umijece. Vec asistira. Imamo se cemu nadat, samo ako se ovi mladici daju razvit. Mozda ne ove sezone, ali narednih, sigurno... I da... Imamo u spic Nnamdi-a (tako nesto ) koji pokazuje strasan potencijal. Protiv Arsenala i Varesea kad je usao odlicno je igrao. Imao par prodora i suteva. Samo treba dovest par igraca, i cepat mlade, napravit dobar projekat, i idemo!
    Last edited by _HokutoNoKen_; 02-08-10 at 00:26.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    689
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    465 Posts

Lass na dosadašnje pripreme pokazuje veliku agresivnost i Murinju se to sviđa.Tako da su velike šanse da ostane u Madrid, i čini mi se da Milan nema novca da ga dovede.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bez starca nema udarca :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najvece pojacanje ove sezone je ostanak Flaminija. Najveca greska Leonarda je sto njemu nije davao sansu
    Ne znam je li ko pratio prosle sezone nekolike utakmice dok je Jankulovski igrao lijevog veznog. Mislim da mu je to bilo najbolje izdanje u Milanu otkad je dosao. Na toj poziciji je inache igrao u Udinezeu.

-----------Amelia------------
    Papa----Nesta---Silva----Antonini
    Flamini--POJACANJE----Pirlo----Ronaldinjo
    --------PATO-------Hunter------

Ako se Alegri vrace ne 4-4-2....

Ako pocnu da mi seru sa Ambrosiniem, Zambrotom i kompanijom, batalicu gledanje ove godine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mozda se seedorf sprema za jos jednu sezonu?

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Markys View Post
    Lass na dosadašnje pripreme pokazuje veliku agresivnost i Murinju se to sviđa.Tako da su velike šanse da ostane u Madrid, i čini mi se da Milan nema novca da ga dovede.
    Daj boze da Lass ostane,100 puta je bolji igrac od Kedire...Meni je licno on u top 3 na svijetu na poziciji defanzivnog veznog uz Kambjasa i Turea...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    Daj boze da Lass ostane,100 puta je bolji igrac od Kedire...Meni je licno on u top 3 na svijetu na poziciji defanzivnog veznog uz Kambjasa i Turea...
    Jos si zelenas da bi shvatio ideologiju Murinja

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Samo da se ove sezone pametno kupuje i bice to odlican ekipa na duze staze...Zna se da Murinjo obicno prvu sezonu ide na domace prvenstvo ,a tek iducih sezona zapinje na sve trofeje...Uz jos 2 pojacanja u odbrani moze se i ove sezone lagano na sve ic...

Kasiljas
    Ramos-Karvaljo ili Silva-Pepe-Kol ili Evra
    Lass-Alonso
    Ronaldo-Kaka-Di Maria
    Higuain

uz sjajnu i dugacku klupu...

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Creep View Post
    Jos si zelenas da bi shvatio ideologiju Murinja
    Dobro je pa si ga ti lagano provalio...Sad jos samo da nadjes poso nedje u neki klub i lagano na titule,ni Mou ti nista ne bi mogo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    Dobro je pa si ga ti lagano provalio...Sad jos samo da nadjes poso nedje u neki klub i lagano na titule,ni Mou ti nista ne bi mogo
    da znas, bolji sam od peca i nekih ovdasnjih kvazi trenera.. a jesi me malo zaeba no aj

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Creep View Post
    da znas, bolji sam od peca i nekih ovdasnjih kvazi trenera.. a jesi me malo zaeba no aj
    Od ovih nasi intelektualaca bi pola foruma bolje vodilo klub...A moram malo nemo' se sto naljutit

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sta ste se napalili na te "mlade nade"?! mislim na navijace Intera i Milana. ka' da od juce pratite fudbal. od 20 tih igraca iz primavere ili te koje ste vi nabrojali kao najtalentovanije, do prvog tima sticice jedan ili nijedan.

u Interu imaju onog Coutinha, ovo ostalo... ne vjerujem da ce od njih bit' nesto vise, prosjek u najboljem slucaju ili pak malo iznad, ka' npr Biabiany.
    ne znam kakvo je stanje u Milanu.

smuci mi se vise od price "novi Pirlo, novi Ronaldo...", cuda neka... mak' se

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Ja bih volio da mu Khedira bude ispred Lass-a, jer je Milan zagrizao za njega opasno. Opcije su Lass (najozbiljnija), i Poli iz Sampe i Lazzari. Naravno, jos se pominje VdV, ali on bi radije u Englesku.
    Samo što oni hoće MAMADUA DIJARU, a ne LASANU.

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Do prije par dana je bila pricha samo o mamaduu, ali se sad pominje i lass...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Treba jos jedan na sredini, jer onaj Gatuzo je presmijesan, kako ga izgura Arsavin kod gola Arsenala sto je ono, potpuno je izdusio. On sad moze da igra u ekipi kao sto je Parma i sl. Alegri je prezadovoljan Flaminijem, i njemu je mjesto zagarantovano, Pirlo ili Sedorf + jos jedan (samo da ne bude Abate), naprijed Ronaldinjo - Pato - Borileo / Huntelar. Ali opet klupa je tanka, ne moze se ovako u jos jednu sezonu!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ja ne mogu da vjerujem Ovi navijači Milana što više psuju Berluskonija, svakog dana sve više na njega liče... Katastrofa.

Jeste li vi svjesni da vam treba komplet nova ekipa da bi mogli da uradite bilo šta u Italiji, a kamoli Evropi?

Amelija - odličan
    Zambrota - OČAJ
    Jankulovski - OČAJ
    Nesta - živa legenda, ali godine polako stižu. Glavu dajem da će bit povrijeđen 70% sezone.
    Tijago Silva - može
    Papastopulos - čime se vi zanosite? KLASIČAN PROSJEK, ako ne malo ispod
    Antonini - igrač sa perspektivom, ali...
    Sidorf - ćao, zdravo. Ako se bude čekalo da vam riješi sezonu sa dva bljeska koja ima po istoj, propali ste
    Ronaldinjo - sve zavisi od toga oće li mu stić Robinjo u Inter, ako se to desi... kakva sambetina po Milanskim klubovima, baš će momak da iskulira sve
    Borijelo - očaj
    Pato - dobar
    Pirlo - star
    Huntelar - nije se snašao, ali stvarno klasa
    Flamini - može
    Abate -

Postoji par igrača Milana koji stvarno valjaju i na koje se mogu osloniti, ali ovi ostali su svi klasično smeće i života mi, sve bi ih makao i ubačio đecu iz omladinskog pogona da igraju pa da znam da naredne 3 sezone neću osvojit ništa. Došla bi ta četvrta, pa bi moralo bit nešto od tima s prosjekom ispod 25 godina...

znači

------------------------AMELIJA-----------------------------
    PROBLEM----NESTA------TIAGO SILVA--------PROBLEM
    ----------------------------------------------------------------
    ------------------PIRLO--------PROBLEM--------------------
    FLAMINI---------------------------------------RONALDISCO
    ---------------PATO-------------------PROBLEM-------------

I to samo ako uzmemo kao pretpostavku da Ronaldinjo može da ponovi makar 70% prošle sezone (mada ne vjerujem) i da Pirlo i Nesta odigraju čitavu sezonu bez povreda. Ukoliko se bilo šta od ovoga ne dogodi na ovaj način, javljaju se još veći problemi.

Vama trebaju Palombo, Hamšik, Mika Ričards, Geret Bejl, Alex (Čelzi) i Adebajor - bili bi najjača ekipa u Italiji ponovo. I da eventualno uzmete Drentea kao zamjenu za Flaminija.

To je sve pjaca koja može da se riješi sa nekih 80ak miliona eura + da prodate jedno 10 igrača od kojih se može uzet 30-35 sve ukupno. Naravno, prodate ih neđe po Emiratima i Arabiji đe će ti šeici bit spremni da plate jer u Evropi normalno te pare ne mogu da se uzmu za Gatuza, Zambotu i ostali dio staračkog doma..

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Nemaju ni seici tolko para za bacanje

Dzabe Milanu svi ti igraci, Inter je masina. Nadam se da Robinjo nece prelazit, i da ce zadrzat Maikona.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Ja ne mogu da vjerujem Ovi navijači Milana što više psuju Berluskonija, svakog dana sve više na njega liče... Katastrofa.

Jeste li vi svjesni da vam treba komplet nova ekipa da bi mogli da uradite bilo šta u Italiji, a kamoli Evropi?

Amelija - odličan
    Zambrota - OČAJ
    Jankulovski - OČAJ
    Nesta - živa legenda, ali godine polako stižu. Glavu dajem da će bit povrijeđen 70% sezone.
    Tijago Silva - može
    Papastopulos - čime se vi zanosite? KLASIČAN PROSJEK, ako ne malo ispod
    Antonini - igrač sa perspektivom, ali...
    Sidorf - ćao, zdravo. Ako se bude čekalo da vam riješi sezonu sa dva bljeska koja ima po istoj, propali ste
    Ronaldinjo - sve zavisi od toga oće li mu stić Robinjo u Inter, ako se to desi... kakva sambetina po Milanskim klubovima, baš će momak da iskulira sve
    Borijelo - očaj
    Pato - dobar
    Pirlo - star
    Huntelar - nije se snašao, ali stvarno klasa
    Flamini - može
    Abate -

Postoji par igrača Milana koji stvarno valjaju i na koje se mogu osloniti, ali ovi ostali su svi klasično smeće i života mi, sve bi ih makao i ubačio đecu iz omladinskog pogona da igraju pa da znam da naredne 3 sezone neću osvojit ništa. Došla bi ta četvrta, pa bi moralo bit nešto od tima s prosjekom ispod 25 godina...

znači

------------------------AMELIJA-----------------------------
    PROBLEM----NESTA------TIAGO SILVA--------PROBLEM
    ----------------------------------------------------------------
    ------------------PIRLO--------PROBLEM--------------------
    FLAMINI---------------------------------------RONALDISCO
    ---------------PATO-------------------PROBLEM-------------

I to samo ako uzmemo kao pretpostavku da Ronaldinjo može da ponovi makar 70% prošle sezone (mada ne vjerujem) i da Pirlo i Nesta odigraju čitavu sezonu bez povreda. Ukoliko se bilo šta od ovoga ne dogodi na ovaj način, javljaju se još veći problemi.

Vama trebaju Palombo, Hamšik, Mika Ričards, Geret Bejl, Alex (Čelzi) i Adebajor - bili bi najjača ekipa u Italiji ponovo. I da eventualno uzmete Drentea kao zamjenu za Flaminija.

To je sve pjaca koja može da se riješi sa nekih 80ak miliona eura + da prodate jedno 10 igrača od kojih se može uzet 30-35 sve ukupno. Naravno, prodate ih neđe po Emiratima i Arabiji đe će ti šeici bit spremni da plate jer u Evropi normalno te pare ne mogu da se uzmu za Gatuza, Zambotu i ostali dio staračkog doma..
    Papastatopulos je odlican, i momak ima 22 godine. Potencijal je strasan, i pokazuje to iz utakmice u utakmicu. Drugo, Flamini nije desno krilo, nego covjek igra pored Pirla dje ti stoji PROBLEM.

Ovako ti izgleda njihova formacija.

----------------Amelia----------------
    Sokratis----Nesta------Thiago-----Antonini
    -----------------------------------------
    ---------Pirlo---------Flamini----------
    ----------------------------------------
    -------------Seedorf----------------
    Pato--------------------------Ronaldinho---
    -----------Borriello/Hunter---------------

Svakako da ima problema u ekipi, ali je bolje nego sto sam ocekivao da ce bit. Realno, makar po sastavu, bolji smo od prosle sezone. A i prosle se ovako pricalo, pa i nije losa bilo kao sto ste prognozirali. Nikad se ne zna. Treba da se rijesi pitanje lijevog beka, ili da se poradi sa Antoniniem, treba jedan kreativac na sredinu, mozda neki trequartista, i jedan centarfor. Ja vam kazem, vidjecete Papastatopulosa, ako mu bude igrao desnog beka, a trebalo bi. E sad, kako ce on ove mladice koristit, i oce li, ne znam. Prica se za ovoga Merkela da je favorit da udje u 18, sto bih ja volio.

I da, ne pominje se Mamadou Diarra, nego bas Lassana Diarra. Navodno Berlu ide tamo da pokusa nesto, ako ne, okrenuce se Palombu i ostaloj ekipi za to mjesto. A sto se tice malo ofanzivnijeg, tj mjesta Seedorfa, evo se pominju danas Dos Santos, Hleb i Elano. To Corriere dello Sport kaze da su Allegrijeva zelja koje Berlu moze da ispuni navodno. Vidjecemo oce li bit sto od toga.

I da... Genoa bi da uzme Abatea, ali izgleda da ga Allegri oce za klupu. E da mi je samo da vidim njega da prodaju, pucao bih od srece.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    9,771
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Papastatopulos je odlican, i momak ima 22 godine. Potencijal je strasan, i pokazuje to iz utakmice u utakmicu. Drugo, Flamini nije desno krilo, nego covjek igra pored Pirla dje ti stoji PROBLEM.

Ovako ti izgleda njihova formacija.

----------------Amelia----------------
    Sokratis----Nesta------Thiago-----Antonini
    -----------------------------------------
    ---------Pirlo---------Flamini----------
    ----------------------------------------
    -------------Seedorf----------------
    Pato--------------------------Ronaldinho---
    -----------Borriello/Hunter---------------

Svakako da ima problema u ekipi, ali je bolje nego sto sam ocekivao da ce bit. Realno, makar po sastavu, bolji smo od prosle sezone. A i prosle se ovako pricalo, pa i nije losa bilo kao sto ste prognozirali. Nikad se ne zna. Treba da se rijesi pitanje lijevog beka, ili da se poradi sa Antoniniem, treba jedan kreativac na sredinu, mozda neki trequartista, i jedan centarfor. Ja vam kazem, vidjecete Papastatopulosa, ako mu bude igrao desnog beka, a trebalo bi. E sad, kako ce on ove mladice koristit, i oce li, ne znam. Prica se za ovoga Merkela da je favorit da udje u 18, sto bih ja volio.

I da, ne pominje se Mamadou Diarra, nego bas Lassana Diarra. Navodno Berlu ide tamo da pokusa nesto, ako ne, okrenuce se Palombu i ostaloj ekipi za to mjesto. A sto se tice malo ofanzivnijeg, tj mjesta Seedorfa, evo se pominju danas Dos Santos, Hleb i Elano. To Corriere dello Sport kaze da su Allegrijeva zelja koje Berlu moze da ispuni navodno. Vidjecemo oce li bit sto od toga.
    Ja bih samo izbachio sedorfa i podigao flaminija + pojachanje da igraju ispred pirla... Odbrana je skrpljena nekako i mozhe izgurati bez povreda, ali buduci da je nesta u stanju u kakvom je, trebao bi nam jedan odbrambeni josh... Napadach nije neophodan kao odbrambeni, ali bi valjalo dovest nekog ako uspiju prodati huntelara...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ja bih samo izbachio sedorfa i podigao flaminija + pojachanje da igraju ispred pirla... Odbrana je skrpljena nekako i mozhe izgurati bez povreda, ali buduci da je nesta u stanju u kakvom je, trebao bi nam jedan odbrambeni josh... Napadach nije neophodan kao odbrambeni, ali bi valjalo dovest nekog ako uspiju prodati huntelara...
    Ja ovo do sad sto vidim od Yepesa, da ti kazem pravo, za rotaciju i nije los. I ja sam plakao kad su ga doveli, ali me za sad prijatno iznenadio. Znaci, ako se neko povrijedi na neki period, on moze pokrit tu poziciju. E sad, na duze staze, bas i nisam siguran. Ne znam, ja gledam da se uvatim za svaku slamku nade, ali realno je da nam trebaju pojacanja.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako volim da vidim kako Hokuto uci fudbalu mene, Vlada, Mitra, MadGod-a, kinetic-a i ostale koji znaju.

To bas izgleda - smijesno.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ti da ne 'pljunes' bar jednom dnevno nekog, ziv ne bi osta'

Page 460 of 943 FirstFirst ... 360410450456457458459460461462463464470510560 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)