"...više se plašim na gudru testova nego Fredi Krugera u Ulici brestova..."
Antihrist definitivno.
''... It's not what you look at that matters, it's what you see...''
"...više se plašim na gudru testova nego Fredi Krugera u Ulici brestova..."
Kreč, kolica i mešalica.
"Crazies"
Tuga brate...
"Daybreakers" - za zeru bolje
I am the one who locks.
Antihrist fakat nije film u kojem svi mogu da uzivaju.Bas zato je i odlican
Ima par kadrova koji kao da su radjeni akvarelom,kamera,fotografija odlicne.Prica je dosta plitka i pretenciozna bar je to moj neki utisak a gleda sam ga 2-3 put tako da je to moja definitivna ocjena![]()
http://nebojsacelebic.b0x.me/
The day the Earth stood still (1951)
The seventh seal (1957)
"Life's but a walking shadow, a poor player, that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more; it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing".
Evo izvini. Necu vise. Nemoj me samo bit (mada mislim da bi se tu zestoko zaebo) ako nam se ukusi ne poklapaju. Evo recimo ja znam ljude koji ovdje postuju i znaju da kazu "definitivno taj film...". Inteligentan covjek ne smije da dozvoli sebi da tako olako upotrebljava rijec definitivno. Pa onda ima ljudi koji mogu da odgledaju i po 5-6 filmova dnevno. Medju njima bude i "Bug". Samim tim sto su gledali taj film, pokazali su kakav je njihov ukus. I ti sad ovdje ces da dodjes i napises npr. da Bug treba izbjeci. Sta cemo sa tim ljudima sto su s merakom odgledali Bug?! A onda imas film tipa "Citizen Kane". Treba li da napisem da je to must see film jer prestavlja odredjenu revoluciju u filmskoj industriji? Treba li da naglasim da ce bar 90% ljudi zaboljeti glava od tog filma, a da gotovo niko nece znati koje je znacenje goreceg"Rosebud" na kraju filma?! Ma siguran sam da je to svako shvatio i da jedva ceka da se upusti u debatu o bio-psiho-socioloskom znacaju tog filma...
Nije to stvar ukusa. Ti mozes da kazes da ti se nije dopao film, da ga nisi razumio (nije nikakva sramota rec da ne shvatas film, posebno Begmanov), ali ne mozes, ponavljam NE MOZES (makar ne na ovaj podforum) da kazes da je "Sedmi Pecat" film za izbjeci. I da ne ponudis nikakvo obrazlozenje (koje naravno nemas). To su jeftine provokacije, u najboljem slucaju. To, druze moj, mozes da radis tamo dje si to naucio.
Bravo ti ga sto si pogledao Citizen Kane.
I am the one who locks.
O ukusima se ne raspravlja...i to poštujem. Po meni je priča mnogo dublja i smislenija...to bi bila moja ocjena...to je već stavr subjektivnosti.
Kad već nešto zakucaš da je trash...daj bar neki razlog. Da neko ko misli da je film dobar ne živi u zabludi.
Ne bih da ti još i ja stajem na mukuali si ga prećera sa ovim...i to mnogo!
Last edited by gaul; 27-06-10 at 13:45.
Ooooo. Moderator koji zna svoj posao. Ok. Znam kad sam precerao. "The seventh seal" je must see film, ali, po meni, on je uradio i mnogo bolje (npr. "Wild Strawberries"). U svakom slucaju
PS. Vidio sam da neki ostavljaju neke solidne filmove za izbjeci, i jos kao razvezu pricu o nepostojanju znacaja... Blablabla... Ja onda opalih neku kontru, postavivsi filmove oko kojih stvarno nema rasprave o kvalitetu. Poz.
da,skroz me podsjeca na bosha.nemam ga na komp ali bih izbacio jedan snapshot kadra sa tijelima koja izgledaju kao srednjevjekovno remek djelo.
prica o smrti djeteta nije pretenciozna i ludilo nije pretenciozno ali mi je nekako momente banalizovano onim `teskim` dijalozima.nego i ja nalazim svakakve zamjerke...
http://nebojsacelebic.b0x.me/
"Life's but a walking shadow, a poor player, that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more; it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing".
pokušah da odgledam Bena Stilera u 'Grinbergu', pola filma sam istrpio, boli...
Meni su oba filma fantastična. Skoro pata-pata. Ali zato je jedan drugi Šveđanin omanuo poslije tri početna bisera. Lukas Moodysson je 2004. napravio film za ovaj topic ''Ett hĺl i mitt hjärta'' (A hole in my heart). Smeće najgore vrste.
http://www.imdb.com/title/tt0381682/
Dick Laurent is dead!
Prvi komentar filma na linku sto si postovao je "harsh thruts". Ipak i ma i onih kojima se svidjelo.
Groundhog day. Brr.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
da igra Chris Tucker išao bi u predloge jbg...
Fireprooof.
Sad odgledah na hbo.
Kuku kuku kuku kuku kuku!
Nevjerovatno kako los fim, ali stvarno nevjerovatno.
Koliko patetike, propagande, skoro do povracanja...
Ovaj film me jos vise ucvrscuje u nevjerovanju.
http://www.imdb.com/title/tt1129423/ratings
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ulozih dva sata, nakon ko zna koliko, i odgledah "The book of Eli". What a piece of... (neko ce dodati "art". Mnogo vise njih nesto drugo)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks