Jel znas mozda jel ima negde jeftinije jel moze neko to da remontuje staru diznu mislim ?
dje i kako mogu provjerit dizne na benzinski motor . Bojim se da mi neka nije propisala . pa ako neko zna dje da povedem auto da ih prekontrolise neka napise , i koliko kosta ta usluga
Jel znas mozda jel ima negde jeftinije jel moze neko to da remontuje staru diznu mislim ?
Moze to svaki majstor da vidi jesi siguran da su dizne?SerVIS ZVEZDO, ne za dizne nego za sve, mehanika, elektronika ..... prije šina kad se ide ka Zagoricu ili poslije šina iz pravca zagorica crvena velika tabla ne mozes promasit a imam i broj ako te zanima...
znam djaole,malo se salim sa fabiom sveznadarom.
niujedne mi gace lastike nema
whiterswalkerposalji broj znam da je dizna upitanju jer radim s tim ali je tesko nabaviti diznu jel znate gde ima da se kupi polovna ili nova ?
daj mi broj i adresu
ZVEZDO je majstor
:
067/877-126,koje ti je to vozilo?Napisao sam u predhodnom postu gdje se nalazi nazovi ga ....
Last edited by whiterswalker; 30-07-10 at 09:40.
Ima neka prodavnica boje i lakova kod elektro skole.
Da nadjes istu boju i da taknes ako imas negdje pukotina ili slicno.
NexusVI bi znao bolje.
Buraz, uzmi Lexus IS220d i da te Bog vidi...
Zaboravi remont.
Ja bih uzeo polovne, pasuju iz 1.9 TDI sa 130/150 KS.
Podji na Konik kod Toskica, on ih ima, ja mislim da je 80 eura komad.
TAKUMI
Eo da ve pitam nesto![]()
Dje cu nac onaj srednji stop sto dodje na fiat bravu na gepek pozadi,dugacki.....treba mi drugu ne moze nidje nac,ako neko zna davacu mu +1 do kraja godineahah
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....
Ajde ako neko nekoga zna na te otpade da zovne da pita dje bi moglo bit u pg/ctaj pa kad dodjem vodim na pice
![]()
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....
tek sad vidim da je dadomonte pitao fabiu dje da kupi VOSAK za POLIRANJE hhahahahahah
ja bash sinoc uzeh neku pastu za zube za tushiranje, vrhunska![]()
Originally Posted by my name is ...
nisam znao gdje da stavim a da ne otvaram novu temu pa ajde ovdje
Znaci zanima me:
jeli isti motor tj da li pasuju djelovi od corse b 1.4 8v
na:
chervolet corsu tj. chevy takodje 1,4 8v
ja koliko vidim jedina je razlika sto na chevy na motoru pise chervolet a cini mi se da su isti motori ili nisu???
To jeste jedina razlika.
TAKUMI
Slusaj druze pasat b7 2.0tdi 2006god koliko ja widim niko owde nishta lepo ne gowori o njima sa BKP motorima ...jel znas gde ima neka dizna povoljna za njega bilo ko ako zna neka jawi .........
Napisao sam vec, kod Toskica imas, po 80 eura. Pasuje iz 1.9 TDI sa 130/150 KS.
TAKUMI
Interesuje me u cemu je glavna razlika izmedju 1.9 TDI 100ks i 1.9 TDI 130/150ks?
Ahahahahhahahaha :lolblue:
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
u pasata 5 ,golf 4 audi a3 itd itd bili su motori 90 ks 110ks i 115ks ovaj zadnji imao je sistem pumpa brizgaljka tj za svaki cilindar svoja el.pumpa koja se nalazi u samom motoru. 90 i 110ks su imali klasicnu bosch pumpu. kasnije je ovaj 115malo prepravljen i imao je 130ks u pasatu b5.5 ili 150ks kod golf 4 iz 03god (tdi sve crveno)
pretpostavih da si mislio na ovu razliku ...ako ne , sorry
Last edited by acs; 31-07-10 at 18:37.
f6
Crveno I/DI ?
rm -rf /
Znaci li to da je varijacija 90/100skoda/110/115ks i 130/150ks izvlacena cisto drugacijom mapom ubrizgavanja upravljacke jedinice motora?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks