bolje mazga nego espejs ili pezo expert![]()
Pa ako mora jedan od njih, onda neka uzme Mazgu.
TAKUMI
bolje mazga nego espejs ili pezo expert![]()
O yes......
TAKUMI
hvala stari.....
Nema na cemu wubawi...
TAKUMI
Fabia_Elegance! volio bih ako ne dosadjujem previse (ma neeeee) kad budes navracao do PG-a da mi pogledas kolica pa makar i na 5min., ako bude sto duze i budes imao vremena za popravku idemo u Kristal na rucak + tvoje za ruke.
A ako ja slucajno uspijem da iskombinujem sto u medjuvremenu (mada sumnjam), kojim redosledom da idem sa eliminacijom potencijalno kvarnih djelova?
Ma ja zivim u PG (Tolosi) ali sad sad u HN, sedmog augusta dolazim, javi mi se osmog ali imamo 2 problema: ja sad ne mogu da radim zbog zdrastvenih problema ali mogu da ga kontrolisem i da ufatim djir oko zgrade da vidimo o cemu se radi a drugi problem je sto ne vjerujem da cu ti otkrit kvar jer ne znam skoro nista o autima.
To mogu da ti potvrde svi (Balsa, tihomirdj, Madam_M, Trile.....)....
Last edited by Fabia_Elegance!; 29-07-10 at 14:50.
TAKUMI
Ok, nadam se da ce i provozani krug makar nesto blize otkritiA to da neznas nista o autima vidio sam citajuci mnoge postove
Cujemo se onda kad dodjes u PG 8-9-10 kad god, rekao sam ti nije mi trka, mada bih volio u toku ljeta da zakacim makar malo blagodeti od 130kskoje do sada nijesam osjetio od kad sam kupio auto, evo godinu i malo jace
Zelim ti uspjesan oporavak i da uzivas sto vise mozes na na morskome plavom zalu
Puno hvala i za ovo do sada.
dvoje su se tako......
Originally Posted by my name is ...
Znam i za dvojicu...
TAKUMI
Imam problem, oce otac da mi uzme 2.0TDI ili slicno, kako da ga ubijedim da necu traktor da vozim?
Edit: Ok malo sam saljivo ovo srocioali kaze 2.0 najbolji motori, mala registracija, inzinjeri to napravili blabla Q_Q
vidjet cemo jos, ne ulazim u traktor u svakom slucaju.
Last edited by N_L; 29-07-10 at 19:48.
rm -rf /
To je jedan od najlosijih dizelskih motora danas.
Neopisivo los.
P.S. show this post to your dad.
TAKUMI
2.0 tdi je ocaj.
Uzmi Auris 2.0 170ks dizel.
E to je dizel, i to je auto!
SVRS!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Upravo me zvao i rekoh mu hahaha.
A i mali motor u tesko auto(a4, bmw3, mer c) losee, ne idem ispod 200hp u svakom slucaju.
Nah, ciljam na nesto drugo. Npr mi se svidja SLK mali fini, ako ne a4 il c klasa nove al necu nesto tako sto ima na svaki cosak. Ne zelim nesto brzo, vise onako sportskiji izgled, luxuzno itd.
Vidjet cemo, situacija se mijenja iz dana u dana, nebitno. Samo htjedoh pomenut 2.0 mrzni, 3.0 mozda bi moglo...
Edit: A najjace kad mi pomene golfa hahaha tu krece svasta :d
rm -rf /
Fabia, sjecam se da si nedje relativno skoro postavio sliku 3M voska za poliranje sa slikom racuna koliko si je platio, pa me interesuje dje si je tacno kupio i koliko je ono koštala, jer bih uzeo malo da sredim auto, naravno, naravno, bicu u debeloj hladovini i necu auto izlagati suncu. Sto jos preporucujes da se odradi prije nego sto pocnem sa poliranjem.
Unaprijed hvala!
nece brat 2.0tdi to mu je traktor ali oce 3.0tdi...
f6
Ne rekoh da sam prodao svoje auto i to dobro i da mi ne doplacuje nesto mnogo vise?
Takodje vecina ljudi dobije auto od roditelja pa nemojte tu pricu molim vas.
rm -rf /
zar ti nece biti zao sto ces samo na osnovu registracije izgubiti recimo putovanje od par dana po Alpima
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Naravno da jeste, zato bih najradije uzeo 2.0 benzinca, ko sto sam imao u kupru.
Rekoh da mi nije do brzine toliko, a 3.0 je valjda najbolji dizel(audi/vw) pa sam ga poredjenja radi uzeo.
E, a razlog jos sto dizel oce je sto gorivo nam ne valja za nova auta(sto je i istina) al vala iako je ***** nece crc, voze se i ovi ferrariji na to gorivo pa...
rm -rf /
Znali neko ko radi remont dizni pasata 2005 god 2.0 tdi ili dal neko zna gde ima powoljno da se kupe dizne nowe ili polowne dizne ? Pomagaj te ljudi
rekose da su nove 600e po komadu.
niujedne mi gace lastike nema
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks