Af, brate. Kako se to gutalo.![]()
u pitanju je crtani film ili crtana serija, ne secam se, davno je bilo. sve u svemu, avioni koji se mogu transformisati u robote, a voze ih ljudi. anyone?
nadjoh, Robotech je u pitanju
Last edited by liquido; 24-07-10 at 08:52.
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Af, brate. Kako se to gutalo.![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
Da ne zna ko originalni italijanski naslov filma "Neshvacen" ? Davno (prije mozda 4-5 godina) se prikazivao na RTCG1, film je iz 3 dijela cini i se, italijanski glumci. Radi se o familiji, otac, majka, i dva djeteta. Majka umre na kraju, ubrzo i stariji sin.. Sjeca li se ko????
prije 100 god sam gledala jedan glupi film, i bas me zanima kako se zove da ga opet gledammada sumnjam da iko zna. o ovome se radi:
Pocinje sa nekim letom, i svi putnici koji su zaspali tokom leta probudili su se na nekom nepoznatom aerodromu. nema nigdje nikoga,sve je pusto. i sve nesto lutaju,traze. znam da ima neka djevojcica koja cuje na kilometre.
eto to je to..![]()
The taste was sweeter...
hahahahahi ja sam ga tražila i našla
kao mala sam ga gledala i bio mi je tada cooool
Langolijeri
http://www.imdb.com/title/tt0112040/
![]()
Last edited by Kliker17; 29-07-10 at 14:11.
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Zna li ko?
Rekoše mi da je to možda jedna od epizoda iz ''Plašite li se mraka.''
Ali nisam sigurna.
Takođe - postoji neki film o ljudima koji analiziraju snove, uspijevaju da uđu ljudima u snove i da ih u njima ubiju. Kada bivaju ubijeni u snovima, oni su i stvarno umirali. (Ne, nije Inception).
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
zna li ko dje mogu naci dobar torent za seriju plashite li se mraka ? ps nijesam znao dje ovo da stavim pa stavih odje...
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Zna li ko mozda kako se zove film-komedija,ne sjecam se ko glumi itd,ali radi se o kao nekim kraljevima sa Bliskog Istoka od prije ne znam 500 god koji su nekako baceni kroz vrijeme u sadasnjost i sad oni lutaju po gradu i upoznaju neku djevojku koja im pomaze da se snadju itd i u toku filma unajmi ih neki reziser da snimaju reklame prakticno se spradju sa njima iskoriscavaju ih i sl...bas dobra komedija...
LJudi je li gleda ko film sinoc u 2 na pink iliti jutros komedija lik koji radi u mtvacnicu HAHAHAAHAHAHAHHAAHAH najjaci koji sam odavno gleda zna li neko kako se zove
Sad je bio nekakav film na tv vijesti. Ufatih samo dio, extra tv veli da se film zove "Zakašnjela strast", a ne mogah ga nać po netu, tražio sam ... al niđe.
Treba mi samo engleski naziv, late passion are not the words.
edit: The Rage in Placid Lake.
Last edited by Winamp; 06-08-10 at 20:01.
http://isohunt.com/torrents/?ihq=Les+rois+mages
28 seedera, ništa ti bolje ne treba![]()
nadam se da cete mi pomoci da nadjem dva filma... oba sam davno gledao i rado bi ih opet gledao..
1. Radi se o momku koji tokom cijelog filma na radiju pricha svoje dozivljaje iz zivota i postaje jako popularan zbog toga. pricha o tome kako su ga roditelji kao malog ostavili pored nekog kanjona, kako se smuvao sa curom za koju je kasnije saznao da je njegova sestra, nalazi meteor sa kojim postaje jao blizak a kasnije saznaje da je to ustvari djubre izbacheno iz svemirskog broda i tako... ako treba i dalji opis recite...
2. ovaj prvi sam jako loshe opisao a drugi cu vjerovatno i gore jer se slabo chega sjecam iz njega. Jedna od stvari koje se sjecam je da je nevjerovatno dobro uradjena kombinacija u ukrshtanje vishe pricha u tom filmu. mogu da se sjetim jaaako malo scena a i kad bih htio da ih objasnim ne bih znao da pochnem jer je sve tako fenomenalno povezano, ili mi se bar tacho uchinjelo kad sam gledao film, a gledao sam ga davno. sjecam se scene kad momci se voze u kombiju i neka zajebancija i momak otvori ona klizeca vrata i vrshi malu nuzdu, utoliko kombi naglo kochi, vrata se zatvaraju i ovome se kida polni organ. oni poslije idu da ga traze i o jadu rade. a sad, do tog naglog kochenja je doshlo zato shto je neko sa nadvoznjaka bacio mrtvu zenu a ima pricha i o tome prije i o policajcma koji su ga zaustavljali i o zeni kako je poginula.... ne zamjerite, malo mi se spava pa vam nemogah bolje objasnit ali mozda nekome budu poznati odredjeni djelovi.. prvog sam siguran da cete se sjetit ali za drugi bih bio preeezahvalan!!
e da, oba su americhke produkcije.
Evo i drugi
http://www.imdb.com/title/tt0331811/
Vazda
,,,,
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks