Ja se upravo vratio sa ljetovanja u Sloveniji. Restorani su jedva nešto skuplji od podgoričkih. Obala im je katastrofalna, unutrašnjost fenomenalna.
Ja se upravo vratio sa ljetovanja u Sloveniji. Restorani su jedva nešto skuplji od podgoričkih. Obala im je katastrofalna, unutrašnjost fenomenalna.
Cetinje,pizzerija u glavnu ulicu,dolazi famelja iz Rusije,njih 6.
Dođe konobarica,Naručiše bokal vode i pizzu koju su podijelili na ravne časti.
Sjajno.Tu su bili jedno 2 ure.
Ili su ljudi porodichno na dijeti, ili pauzirali pred glavnim obrokom, ili sto svako normalan naziva merenda/marenda? ccccc kad su u CG poceli brojati zalogaje gostima, chudna je onda ura doshla.
Tek..evo josh jedne dramatichne situacije za srpske turiste...
Press Online
DRAMATIČNO: 100.000 Srba blokirano u Grčkoj!
*kako li dodjose do ove cifre...
Hvala Lepo
Sad ce nama Ceca nacionale u Budvu da gostuje bre!
Pa sto je tu toliko cudno? Zar bi trebali naruciti 6 pizza i 6 boca votke?:lolblue:
Oops, nisam primjetio "bokal vode". Samo jednu vodu za 6 osoba?:shock:
PS Cesto vidim da neki Inglez iliti Njemac narucuje samo jednu kiselicu, recimo, u "Antibu" i pijuckaje je tijekom sata![]()
rain ne graj majka mu stara sto ti brojis ljudima zalogaje ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
nisam ja broja nista,no vidjeh da se ova konobarica pomami,te mi se pozali...
al ti dobro dodje da mozes da ogovaras ;p e moj crnogorac
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Cim kod mene dolaze neki ruski prijatelji, odmah njima preporucujem Enoteku, Hogar te Obeliks I vidim da se tamo trose dobre pare. Jer svaka konoba ima svoj "hit": najbolja pizza na CT + toceni ceski Pilsner te slovensko Lasko u Enoteci, janjetina kuhana u mlijeku u Obeliksu ili popeci u Hogaru ...
Ali sto mozes ako netko nije ni gladan niti zedan?
Hvala lijepa, Majo.
Balkanski je mentalitet meni dobro poznat jer imam vikendicu na CT i cesto boravim tamo
Ali meni je zaista cudno da se neka konobarica pomami zbog toga stu su gosti naruculi samo 1 pizzu za 6 osoba. Je li konoba bila prepuna i zbog tih Rusa nemala mogucnost ponuditi taj stol drugim gostima? Je li ovo toliko teski posao - dijeliti pizzu na 6 parce?
Zar i ja svaki put kad setam po Njegosevoj ne mogu naruciti jedno vino ili toceno pivo i uzivati u hladu? :dring:
Tko odredjuje koliko dugo moze boraviti u konobi netko tko je narucio samo parce pizze?
Mozda postoji neka ovisnost: etnicka pripadnost iliti podrijetlo * svota racuna * dio zestoke pice = vrijeme posjete?![]()
ja sam ti tamo ka domaći brate
vole me žene
Veli mene kolega : "Bio sam za vikend na ploce,kaako je doobroo,parking se ne placa"![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
A vrh!
Mada i meni je milo kad ne placam parking.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Čuj, bez obzira da li je riječ o Rusima, Švabima, Englezima ili domaćim, bilo bi normalno očekivat da će naručit više od jedne pizze. Za piće manje više. Ako je taj restoran prometan, onda gazdi nije drago gledat kako mu gosti sjede 2 sata za nekoliko eura prometa dok neki koji bi ostavili pet puta više odlaze jer za njih nema mjesta u restoranu. Jest da je gost uvijek u pravu, ali ponekad treba imati i obraza pa pojesti u nekom razumnom vremenu i ustupiti mjesto drugome.
Ako restoran nije prometan onda ok, neka sjede cijeli dan.![]()
@Braco
Ma ok je,zva im je gazda brzo jedan bokal vode,da im se ne lijepi za crijeva...![]()
Last edited by Sidewinder; 29-07-10 at 13:34.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks