evo ih navijaci brondbija u raginu glavu mrtvi pjani skandiraju mi smo pravi varvari :mrgreen:
jel ovo Ivica Iliev opet igra za Partizan, vidim na livescore pise da je strijelac I. Iliev, jel ovo neki noviji igrac ili onaj bivsi stari igrac...
kakav flesbek, strijelci Iliev i Ilic
Naviru sjecanja i komentari Djordja Kustudica...
Raise my hammer,take my aim
kako je gorio.
Braga 1:0, ajmo Kelti.
đe je ilić igrao prošle godine?
Seltik katastrofa, tačno sam imao osjećaj, to jest još uvijek imam da će bit 2-0 za Bragu.
Je*eš tim u kom se 90% fudbalera ni ne poznaje. Ne bili išćerat svakog krštenog igrača kog smo imali...
Penal je malo prestrogo dat, iako je bila nekakva mrčena ruka. A i Mulgrew dobi žuti u trećem minutu zbog "zadržavanja vremena".![]()
imace solidnu ekipu kad se uigraju, bice dobro ako daju gol veceras...
EDIT: 2:0. pih.
Dinamo 1:1 u gostima, Partizan 3:0 ; moguci rivali u narednoj rundi.![]()
Last edited by [kinetic]; 28-07-10 at 21:39.
jel posle ove runde jos samo jedna za ulazak u ligu sampiona
dinamo zagreb-partizan da se bore za ligu sampiona![]()
jel sledece nedelje novi zrijeb za ligu sampiona/LE ? ???![]()
3-0, kraj, dovidjenja LŠ.
Ista priča, nova sezona.![]()
Buducnost brani cast naseg fudbala , nadam se da nas nece razocarati , napred plavi , napred ljulja![]()
jbg moramo se nadati pozitivnom rezultatu![]()
http://www.sportskiportal.com/fudbal...o-pobjede.html
http://www.sportskiportal.com/fudbal...e-brondbi.html
Volio bi da buducnost prodje..ali tesko,prikazana igra protiv bakua nikakva..a brondbi je jos bolja ekipa..samo da nas ne napune
brondby je dobar u napadu ali imaju slabu odbranu... gledao sam zadnji mec protiv aalborga... ne mora nista da znaci... ali postoji nada...
Svi na stadion
2-0 za Buducnost!
ja sam ja ti si ti
Jedina nada da Budućnost prođe dalje je ili da igrači Brondbija izginu u povratku kući,ili da opet nešto bude ka u Bakuu.
Teško da će oni išta učinjet.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks