Kondom
Gasipol
Mi sto samo za gasipol smo u manjini zestokoj izgleda.
Volio bih da kondoma nema, pa nek pomru svi od side.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Last edited by cvxcomputers; 28-07-10 at 19:44.
gasipol zvuci ka da se u kips kupuje..
She is only here to annoy herself!
Možda i nisam... jer je faktor "S KIM" mnogo bitan... Ako ta osoba nije bila mnogo u opticaju, i nije se sexala s kim stigne pod svaku cijenu (još bez zaštite)...
Takodje... "S KIM"... Eto, zamisli s nekom si čisto ono - kresanje radi kresanja... Nije tvoj tip, totalno je suprotna slika od - kako zamišljaš tvoju idealnu suprugu... Pukne guma (ne na autu prim. aut.), toliki si baxuz da si je oplodio... i... Što si napravio? -P*sra si se na sebe za čitav život... Eto što.
Last edited by cvxcomputers; 28-07-10 at 19:48.
momci ako vam se skida kondom onda se zamislite, i pocnite klikat one spam poruke penis enlargment pills
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
kako sparco podilazi zenama, samo te nesto posmatram... :devil:
Ako zene mogu da trpe nus pojave antibebi pilula, mogu i muskarci isto tako.![]()
Od smijeha pravim saksofon,
od sunca pravim put,
a ti si moj šofer.
znaci li ovo da ce rasprava da se rasplamsa???
ponukama tvojom konstatacijom sam i postavila ovaj topik, ali mene sad zanima samo ono sto sam stavila u prvom postu, pa ako nije problem, forumsice seniorita, ostavi gosposdu da se izjasnjavaju.
za neka tri meseca sam imala u palnu da skupim podatke ovog threada i objavim ih na novom threadu u kom bi pozvala i forumasice i forumase da suoce misljenja, a ti me slobodno preduhitri i naprvi takav neki thread.
Last edited by SimonaS; 29-07-10 at 20:06.
eeee praznu li rabotu ti radis
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Vala ne bih volio da mi se djevojka kljuka tim tableticama... Ne, pa da ću $utra u kamenolom 10 sati radit, i kad dodjem doma mijenjat pelene djeci![]()
nije to nista strasno (bar te zenske provjerene), mada uvijek valja konsultovat doktora bez obzira sto na njima pise da ne mora![]()
hocu reci da "zenske" pilule nisu nikakav bauk i da ti nece porasti brkovi cim ih uzmes
Vrlo mali broj zena na njih dobro reaguje, cak i na one sa najmanjom dozom hormona.Pojacana maljavost i promjena tjelesne tezine su samo neke od kontraidikacija, tu su promjene raspolozenja...preosjetljivost dojki...mucnine...pospanost...bol u misicima...i da ne nabrajam vec.![]()
ne, ali žene često vole da efekte svog burnog i raskalašnog života koji uključuje opijanje drogiranje prejedanje i sl. pripisuju pilulama
http://en.wikipedia.org/wiki/Combine...raceptive_pill
Periods Regulates, and often lighter and less painful
Weight No proven effect
Benefits Reduced ovarian and endometrial cancer risks.
May treat acne, PCOS, PMDD, endometriosis
Risks Increased DVTs;
Increased strokes & heart attacks if other risk factors present
sve si ti nama fino rekao zasto treba da ih koristimo, a strucno preskocio onaj dio sa pratecim nus efektima
da li je opijanje i prejedanje krivo ako se drasticno promjeni nivo estrogena pa se recimo kao nus pojava desi da se svojoj djevojci manje svidjas ili joj cak postanes odbojan
let`s go da se igramo hormonima da bi nasi momci bili srecni...
Weakness of attitude becomes weakness of character.
Risks Increased DVTs;
Increased strokes & heart attacks if other risk factors present
koliko vidim ovo su jedini dokazani rizici
It is generally accepted by medical authorities that the health risks of oral contraceptives are lower than those from pregnancy and birth,[88] and "the health benefits of any method of contraception are far greater than any risks from the method".
i evo ti par komentara na to istrazivanje
by ejcspau August 14, 2008 11:07 AM EDT
Ok, I didn''t choose my husband by smelling his sweaty t-shirt. Give me a break.
Reply to this comment ...by Marie Zarankevich August 14, 2008 4:01 AM EDT
Of course the pill does that. -- The only biological purpose for $ex is reproduction. -- When you remove that purpose, you remove the reason to make a good choice. -- Apparently your nature knows this without having to be told. -- It is only natural to drift in the opposite direction, to the bad choices. -- Good grief, our bodies are smarter than WE are! -- Oy vey!
i na kraju kad vidim sa kakvim sve retardima neke djevojke izlaze tacno bi im taj "nusprodukt" valjao..i pilule se ne uzimaju da bi momci bili srecni vec da vi ne biste rodile dijete koje trenutno ne zelite, nece vam ga momci radjat![]()
:lolblue::lolblue::lolblue:
tako kaze wikipedia....
ali ni najbolji naucnik ne moze konstatovati koje su sve nus pojave jer smo svi razliciti, mogu samo da izvedu par ucestalijih efekata. ipak su to hormonske tablete i kazem da ih ne bi uzimala bez teske muke jer znam dosta efikasnije i jednostavnije nacine sprecavanja nezeljene trudnoce koji se nece igrati mojim hormonima i nece me obavezivati da svaki dan u odredjeno vrijeme pijem to shit
pogledaj efekte muske pilule pa razmisli da li bi ih pio ;-)
Weakness of attitude becomes weakness of character.
pa pocela je takva prica, to da se sve pocnu gojiti je starovaroska dezinformacija..vjerovatno neki minorni procenat dobije par kg a neki i smrsa ali u prosjeku ostanu na istom, na kraju krajeva suvise je egoisticno tvrditi da su tebi hormoni savrseni(tj. savrseno balansirani) i da bi bilo kakva promjena izazvala samo stetu
NSX, sta mislis o muskim antibebi pilulama???
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks