Eh, ja ih i dalje sklapam. Prvo sam posao i uplatio tiket. A onda mi je trebala i druga zanimacija (kad se nije imalo para). Tako da su Lego moja druga pasija.
taman dobijam neke pare sad kad pocnu jake lige ... da ih raznesem...
dosli su smradovi da mi pricaju tuda... igra sam kladionicu kad su kuci sklapali LEGO kockice
Eh, ja ih i dalje sklapam. Prvo sam posao i uplatio tiket. A onda mi je trebala i druga zanimacija (kad se nije imalo para). Tako da su Lego moja druga pasija.
imam prolaz na jedan tiket... ceka se santo andre 1 i la galaxy 1
Sudeci po ovome, Slovan sutra dolazi Zvezdi bez 6 igrača:
Slovan Bratislava: Up to Belgrade would be sixteen players and three goalkeepers.
"In Thursday's match can certainly count on George Halenár, Bran Obžera, Mišom Breznaníkom, and Krešimir Tomas Bagim Kordičom. In addition, the socket is not available or Dobrotka Martin, who had a high temperature and is currently taking antibiotics," said on Tuesday afternoon to the current state of health in the squad Joseph Jankech and added: "Unfortunately, in Saturday's league meeting in Prague the Slovak pulled muscle itself and its start in Belgrade is questionable. Still, the doctor looks at him, see."
http://futbal.pravda.sk/slovan-ide-do-belehradu-bez-6-hracov-otazny-slovak-f7z-/sk_fuefa.asp?c=A100727_141530_sk_fuefa_p50[/b]
Footballtips: Monthly Report
www.footballtips.me
19:00 Orgryte - Dagerfors 1 @ 1,80
Gosti su bez dva glavna vezna igrača Lallet im i je i zvijezda tima mozak momčadi..očekujemo da ovakav nedostatak jako utječe na igru gostiju jer ipak dva igrača koji drže loptu primaju prosljeđuju veliki je nedostatak. Novi vezni red Dagenforsa teško će neuigran odoljeti agresivnim domaćinima čije stanje sa povredama iz dana u dan je sve prihvatljivije i očekuje se njihov uspon na ljestvici.
Sheriff T. - D. Zagreb 1 7/10
Dinamovi igraci kaznjeni sa 10% oduzimanja od plate.Frka u klubu zbog skandala oko namjestanja utakmica.Otisao najbolji igrac Mario Mandzukic koji je prodat Wolfsburgu za 9 miliona.Koper ih je zamalo izbacio .. bilo je 3-0.Sheriff ima 13 internacionalaca i prilicno su lagano prosli Dinamo iz Tirane.
Sp. Subotica - Dnipro 2
sutra u 17,30. pad kvote sa 2,30 na 1,80.
na bet-at-home su ga blokirali koliko mi se cini...
Will Hill je oborio kvotu 1/2 na 23.00..
Kad ce ta dojava MAX BET o kojoj se juce pricalo?
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
dojava e dojava dojava
TO ce bit kvota oko 2.00 danas za max bet
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....
Ja sam Orgryte 1 dobio kao max bet od decka koji mi je do sad samo jos jednu poslao, bio je to Hacken 3+ i proslo je. E sad da li je stvarno za max bet, pitanje je, pa ja to izbegavam da napišem.
Ja ga igram vezano sa Norkoping 1 i Angelholms 3+
Orgrite 1 stavio kao max bet mada nznm smrdi tu meni nesto
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika....
Norkoping svi igraju danas,ja bi tu kontru x2![]()
x/2 norkoping kvota 9.00
palacio sto bi sa dojavom?![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks