Ja istrgovah na par lokacija ovaj mjesec.
asos.com - garderoba, par stvarčica
memoryc.com - hardware stuff
kingofgadgets.co.uk - viđeh forumaša koji prodaje zaštitne maske i opremu za telefon, pa na nekim od slika koje opisuju proizvod viđeh ovaj link .. pođoh, kupih sve to što mi je trebalo po masu povoljnijoj cijeni, i banja.
Nikakvih problema sa isporukom nemadoh, stoga .. "ko voli, ume, želi, ima hteeeeeenja" ..![]()
Ne naravno, sve visa electron karticom.
@Sparky: Novac ti se nece odmah pojaviti u listingu, pogotovo ako nije ista valuta... Jedino ako banci trazis i da ti odstampaju rezervisane transakcije, onda ces imati uvid i u njih... A za nekih 5-7 dana ce se pojaviti i u listingu, nakon konverzije, itd...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
@ Winamp
Hvala za odgovor
@ Incognito
Pogledao sam u rezervacije i novac je vec rezervisan znaci to je to. Zahvaljujem.
Mozemo li nekako da agregiramo (prvi post?) sve linkove iz ove teme? Ili da napravimo novu...
Ja bih 1 dobro očuvani iPhone naručio, no me brinu carina & porez jer je više od 150€, pa da li da ga naručim na adresu u CG ili u Sloveniju?
Globetrotting
Carina je 3-10%, pa na sve to PDV 17% (ili 7% ako iPhone racunaju u kompjutere) i spediterske usluge...
http://www.bookdepository.co.uk/ ne salje za CG, boooPoslao im mail i rekli na iduci update ce mozda dodat... Amazon.com salje knjige jel? Moram narucit tamo, nadam se postarina da nije prevelika hmm
rm -rf /
Ja sam sa Amazona otkazala porudžbinu, zato što mi je poštarina ispala skuplja od knjige :joint:
Koliko ispada? JA gledah nesto i ne bi trebala vise od 10$ ne?
~80$ 4 knjige :s
rm -rf /
Ja sam poručila bila sa Amazon.co.uk, evo pogledah mail koji sam dobila da su mi prihvatili otkazivanje porudžbine ali mi ne piše cijena. Znam da mi je pošarina bila skuplja od same cijene knjige... (čini mi se da je bilo 7 - 8 Ł)
Inače mnogo ti je isplatljivije da poručiš sa eBay (i cijene i PTT troškovi su niži) samo ako nemaš problem sa PayPal![]()
Na americki je jeftinije onda. A paypal nemam i necu ga pravit dok ne bude kod nas moglo fino i legalno
Sjutra cu otic da uplatim neke pare i da vitim jesu li i oce li se oslobadjat vise(!@#$%) one od prije pa cu narucit.
Last edited by N_L; 26-07-10 at 16:53.
rm -rf /
da li ima neko neki sajt za punjace za digitalne aparate i usb kablove za telefone i tako te neke drkalice....i zna li se kad ce tacno paypal kod nas,da se ne bakcem sa slovencima...?
Je li neko narucivao sportske suplemente i dodatke ishrani sa ebay, i da li salju za CG ?? Jesu li cijene na ebay izrazene u eurima ili dolarima ?
@Beli91: eBay se sastoji od velikog broja prodavaca od kojih su vecina ljudi poput nas koji nude razne stvari na prodaju, i onda to salju postom... Mada ima i dosta firmi specijalizovanih za odredjene oblasti... Gledao sam nedje ranije i ima i sportskih suplemenata... Na eBay.com su u dolarima, na eBay.co.uk u funtama, a na eim.ebay.eu u eurima... Medjutim jednostavno otvoris jedan tab u brovseru sa konvertorom, i eto jos lakse...
Amazon.com naplacuje US$3,99 po knjizi i jos US$3,99 za cijeli paket. Znaci za cetiri knjige, to je jos US$19,95 na samu cijenu knjiga. Vrijeme dostave takvog paketa za CG je (prema Amazonu) 22 do 26 radnih dana.
Iz nekog razloga, Amazon.com ima manju postarinu od svojih evropskih podruznica :P
Je li neko imao iskustva sa ovom pijacnom prodajom http://www.ioffer.com/ ?
Ima puno meni zanimljivih stvari, sve napravili mali vrijedni Kinezi. Vecina njih je online cekajuci na cjenkanjeZna li neko koliko je pouzdrano narucivati odavde? Imaju Serbia and Montenegro na listi zemalja - registrovala sam se. Pay-pal placanje valjda prolazi (?)
kako pratite ems posiljku inace?![]()
the World's leading dance event
Sensation
Tacno se ne zna... Pretpostavlja se do kraja godine, vjerovatno ce ici u paketu sa Srbijom...
Do kraja godine i nije tako daleko.....samo da bude....do kraja ove godine....
Hvala na informaciji!
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks