i sto je taj DInamo uradio u evropi u doba Mamića?
Jel cilj da klub igra neđe ili da se presednik puni?
Alo on je sinoc bio odusevljen stadionon jer se njohov doslovce raspada...
A svi ti milioni dje su?
Kod njega
Pitanje je trenutka kad ce crnogorski reprezentativac Fatos Beciraj potpisati sa Dinamom iz Zagreba. Pominje se cifra od milion eura. posto su oni nedavno prodali mandzukica 7 miliona, za njih ce ovo bit vrhunsko odradjen posao jer ce dobit odlicnu zamjenu i inkasirat dobre pare. Naravno ovo su dobre vijesti i za klub iz Podgorice jer ce se malo stabilizovati kad su finansije u pitanju.
Sada samo milion dolara za Bećiraja?Bijaše li priča prije godinu da ga neće dati ispod milion i osamsto hiljada valjda kad se Hajduk raspitivao?
za beca milion - objerucke neka ih prihvate. dobar spic za ove divlje lige.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
a sto da ne i u vrelu Andaluziju![]()
a ocemo k...
Palacio, probudi se![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
A koje to reprezentacije,osim ovih najjacih,imaju 7(i to minimum) igraca klase Vucinica i Jovetica?
Da nemaju mozda Slovenija,Grcka,Danska,Norveska...?Ja mislim da nemaju ni jednoga,a ne minimum 7.
Sto se tice domace lige,ona treba da sluzi za to da se pronadje to talenata sto ima,sto bi valjda bilo dovoljno da se skrpi solidna reprezentacija.Zbog toga mislim da je dovodjenje starijih igraca iz okruzenja nepotrebno.
Ama zabranit ijednoga preko 25/6 godina.Uvest obavezu da u prvi tima mora vazda bit barem 5 igrača ispod 25 godina,da u 22 mora imat barem 10 iz svoje škole i barem 10 ispod 25 i gotova priča.Ako ne mogu da ispune uslove neka zatvore klub.Liga od 7-8 klubova i dosta.
Iskreno, ja bih dao jednog Vučinića odmah u zamjenu za recimo odbranu kakvu ima Slovenija, Danska ili Norveška.
Nije sve u napadu. Pa i Vešović je koliko ja ukapirah ofanzivan fudbaler. Uopšte se ne radi na tome da se unaprijedi rad sa mladim igračima koji igraju u posljednjoj liniji.
Jedina nada je da Bojović potpiše ugovor sa Litexom (čuh da su zaintresovani) i da se ustali u prvi tim pa da konačno momak dobije poziv u A-tim reprezentacije!!!I Djikanović mi je djelovao kao perspektivan defanzivni fudbaler ali napravi sinoć epic fail što se kod odbrambenog igrača vidi 10 puta više nego kad napadač promaši čist gol ali eto da se nadamo kako će već protiv Brondbija pokazat da je to trenutak nepažnje...
deuscroix
kad u reprezentaciju nema mjesta za fatica tesko da ce se nac za bojovica a pogotovo za ovoga niksicanina sa 20 kg misica
E ako stvarno daju toliko para za Bećiraja onda im svaka čast. Da je to bilo prije godinu dana ajde, ali sad? A najgore od svega ako se to i desi (u što ne vjerujem) uprava Budućnosti će veselo najaviti osvajanje duple krune (što će zaustaviti globalno zagrijavanje) i dovesti par ''pojačanja'' tipa Mazić i Stolica. I show must go on. Mladi igrači će ići na pozajmnice drugoligašima da se kale na njivama. Za to vrijeme će Brano Milačić za Lovćen izbacit jedno 3 igrača iz podmlatka (koji je gori od onog Budućnosti) i imaće solidne rezultate. Nekog će i prodat za normalnu sumu a Budućnost će postupati kao u slučaju Lakića jer je dupla kruna, čoče, imperativ. Biće na kraju kao i obično zero tituli, ali koga briga.
Sad manje ironično. Kad je Brano Milačić izbacio onu čuvenu generaciju bila je opšta euforija i ljudi su jedva čekali da idu na stadion. Tad je trebalo prodavat igrače i stvarati nove jer mi je nelogično da je samo ona generacija bila dobra a sve poslije toga katastrofa. U međuvremenu su, pošto nijesu prodati, igrači umislili da su zvijezde i postali ljubitelji kapljice u sitnim satima. Klasični podgorički mentalitet što možete vidjeti i u slučaju Dašića u košarci (mada je on i dalje mlad pa još ima nade za njega). Pouka jeste a to je Brano dobro rekao. Parafraziram: ''ako ti neko ponudi solidne pare za igrača prihvati bez mnogo razmišljanja jer u ovakvoj ligi ne možeš prodat igrača za milion eura''. A da bi nešto prodao moraš stvorit. Kad bi Budućnost izbacala mlade kao što je to radio Brano narod bi sa većim entuzijazmom išao na utakmicu jer kad se izgubi nije ništa strašno. Biće bolje, jer to su djeca kluba a priča da nemamo talenata apsolutno ne stoji. Ostaje samo da se nadamo.
Dick Laurent is dead!
:lolblue: sto cini ludi palacio![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks