Page 17 of 222 FirstFirst ... 71314151617181920212767117 ... LastLast
Results 401 to 425 of 5527

Thread: Kvalifikacije za LS i UEFA ligu Evrope

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Palacio View Post
    Brnovic za desetku , Kudemor takodje i Beciraj
    Brnovic solidan, ostali ocaj! Aj i onaj Djikanovic neke jade, mada je kriv za gol. Kudemor da je nastavio kao u prvo dobio bi crveni 100%. Beco lose, trckara po terenu, a s obzirom da se on uvijek bori znaci da nije spreman. Imao je nekih prodora ali nista posebno. Uprava jos jednom pokazala koliko je ozbiljna kad je poslala igrace na pripreme 10 dana prije prve utakmice. Slabo se ko otkrivao, promjena strane kao da je zabranjena, petljanje pored aut linije... Nista novo. Nikolic najgori pa posle njega Mazic. I pored svega vjerujem da se sa Brondbijem moze igrat samo treba vise trcat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

onaj nikolic je iz nk ko zna kakva ga mafija gura (brano i kompanija) brnovic je tata za njega. beciraj nije nespreman nego mu ne odgovara da igra krilo covjece zar ne mozes toliko shvatiti... covjek je rodjen za spica, jer on nema te predispozicije da se cima sa protivnickim igracima od centra pogotovo kad je uefa u pitanju. iscrpio se, igrao je ocajno jer se borio citavu utakmicu, zato je i bio tako slab u zavrsnici... tako ti je to kad je uprava glupa umjesto da ga forsiraju da uzmu milion (mogli nekad) oni izigravaju dzukele forsiraju gigu i tako u nedogled i zbog toga ce i klub ispastati, celebic ce kad tad odustati i tako ce i buducnost otic u pm dje su odavno i krenuli...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Creep View Post
    onaj nikolic je iz nk ko zna kakva ga mafija gura (brano i kompanija) brnovic je tata za njega. beciraj nije nespreman nego mu ne odgovara da igra krilo covjece zar ne mozes toliko shvatiti... covjek je rodjen za spica, jer on nema te predispozicije da se cima sa protivnickim igracima od centra pogotovo kad je uefa u pitanju. iscrpio se, igrao je ocajno jer se borio citavu utakmicu, zato je i bio tako slab u zavrsnici... tako ti je to kad je uprava glupa umjesto da ga forsiraju da uzmu milion (mogli nekad) oni izigravaju dzukele forsiraju gigu i tako u nedogled i zbog toga ce i klub ispastati, celebic ce kad tad odustati i tako ce i buducnost otic u pm dje su odavno i krenuli...

Beciraj nije igrao svoju prirodnu poziciju tako je , ali iako je igrao krilo pokazao je par puta da je donekle spremniji od vecina tu (par prodora) trcati gore dole 10min je dosta a ne 90 min , on je rodjen za napadaca i siguran sam da bi postigao gol da je igrao u napadu , ali dobro si rekao maloprije trener izgleda nezna dje se nalazi , potpuno se zbunio , a ni Djokaj ne igra tu ali ajd on nije ni igrao bas veceras, ali kad je rijec o Beciraju stvarno nemam rijeci . Trener poceo utakmicu samo sa jednim napadacem, alo , dje ima to, pred svojim navijacima , iako su imali 3-0 , nema veze mora se napadati malo kako bi lopta bila u njihovoj polovini vise nego u nasoj. Protiv brondbija moraju troduplo vise da trce inace ce u PG izgubiti 4-0 ja vam kazem , moraju vise trcati , mnogo vise pasova , mora ta lopta da ide brze od igraca do igraca , takodje Brnovic mora od 1 min da igra , beciraj u napadu formacija 4-4-2 a ne kao veceras , znaci mora trener pogledati snimak obavezno i nauciti se u sopstvenim greskama, jer brondbi nije KOM sa zlatice ili OFK Rar ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Palacio, Creep. Ja ne znam što ste vi gledali.
    Da li je na drugim kanalima bio neki balet Stravinskog, neki drugi sport, nešto...
    Ne znam.
    Znam da od danas ne pratim više našu ligu.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sta ako izbace Brondbija?
    Nemojte se zalijetat sa prognozama jer 3-0 u dva meca protiv lihtenstajnskog Vaduza i nije neki razlog za strah.
    Sa ovim "Azerbejdzancima" se ne bi nijedan EX-YU klub posprdao,ako je kakvo mjerilo.
    I da,smijesno je da je iko mogao pomislit da ce Crna Gora sa 600 000 stanovnika i ovakvim ulaganjima u sportu koji je odavno postao vise od sporta i dje se ulaganja mjere milijardama da ima ligu iz koje ce da izlaze ekipe koje ce da se ravnopravno bore sa 20 puta bogatijim ekipama,pa se sad razocarava.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post
    Nemojte se zalijetat sa prognozama jer 3-0 u dva meca protiv lihtenstajnskog Vaduza i nije neki razlog za strah.
    Sa ovim "Azerbejdzancima" se ne bi nijedan EX-YU klub posprdao,ako je kakvo mjerilo.
    I da,smijesno je da je iko mogao pomislit da ce Crna Gora sa 600 000 stanovnika i ovakvim ulaganjima u sportu koji je odavno postao vise od sporta i dje se ulaganja mjere milijardama da ima ligu iz koje ce da izlaze ekipe koje ce da se ravnopravno bore sa 20 puta bogatijim ekipama,pa se sad razocarava.
    sto pricas to jadan buducnost je prosla srecno ...samo da ne prime 12 komada
    creep i palacio i jos neki jedno te isti coek
    Last edited by ultras_mentalita; 23-07-10 at 03:35.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by GreatMontenegro View Post

Buducnost je 2x puta izgubila od ovih...
    Protiv Brondbia ne vidim ništa no samo ako bude kakvi minimalni poraz
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Stvarno ljudi Brondbi nije bauk oni su došli do ovog takmičenja preko kupa ligu su završili 5 ili 6 čini mi se a u danskoj ligi samo je jak Kopenhagen ostali su tuga od timova.Budućnost kad bi naprimer ponovila igru iz utakmice sa La korunjom ili Hajdukom mogla bi da se nada ali ono sinoć je bilo loše i za domaću ligu a ne za evropu.Ako ste primjetili Baku je igrao fudbal sa jednim najviše dva dodira lopte a svaki igrač Budućnosti je morao da je takne četiri, pet put dok odigra pas.Isti Bećiraj je davio loptu zabije glavi u zemlju i ka mulac.Nego ko zna možda se digne forma za ovo vrijeme do meča sa Brondbijem bar radi menadžera

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad me neko gore podsjeti na cinjenicu da crna gora ima 600000 stanovnika od tog broja ne znam, neka imamo 10000 fudbalera, bar da znaju da sutnu.A nemamo ni toliko.Mi treba da budemo srecna zemlja.Bio to fudbal ili neki drugi sport.Ima toliko zemalja, poznatih, jakih, sa po 10 mil. ili vise stanovnika, a ne pepelje ga ni vise od nas.A sigurno opet ulazu 100 puta vise nego mi i tome slichno, sto pokazuje negdje da mi imamo buducnost, samo nam treba novac.
    Ali je cinjenica i ravno cudu d ajedna mala zemlja uvijek daje velike igrace, bilo kog sporta.

p.s. Evo obicni primjer, savicevic-mijatovic, koje to zemlje, osim ovih jakih reprezentacija imaju poznatija imena od nas...a jos uporedite broj stanovnika itd...
    Uporedimo se sa ne znam, austrija, poljska, ceska, slovacka, rumunija, grcka, belgija...
    Sad imamo jovetica i vucinica....opet dosta bogatih zemalja koje ulazu, nemaju ovakve igrace!
    Last edited by *monte081*; 23-07-10 at 08:05.
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by *monte081* View Post
    Sad me neko gore podsjeti na cinjenicu da crna gora ima 600000 stanovnika od tog broja ne znam, neka imamo 10000 fudbalera, bar da znaju da sutnu.A nemamo ni toliko.Mi treba da budemo srecna zemlja.Bio to fudbal ili neki drugi sport.Ima toliko zemalja, poznatih, jakih, sa po 10 mil. ili vise stanovnika, a ne pepelje ga ni vise od nas.A sigurno opet ulazu 100 puta vise nego mi i tome slichno, sto pokazuje negdje da mi imamo buducnost, samo nam treba novac.
    Ali je cinjenica i ravno cudu d ajedna mala zemlja uvijek daje velike igrace, bilo kog sporta.

p.s. Evo obicni primjer, savicevic-mijatovic, koje to zemlje, osim ovih jakih reprezentacija imaju poznatija imena od nas...a jos uporedite broj stanovnika itd...
    Uporedimo se sa ne znam, austrija, poljska, ceska, slovacka, rumunija, grcka, belgija...
    Sad imamo jovetica i vucinica....opet dosta bogatih zemalja koje ulazu, nemaju ovakve igrace!

Jedan tim ima 22 igrača.Tako da su ta 2 totalno nebitna ako nemaš još minimum 5 sličnih kao oni.
    Iznenadio bi se koliko ima mladih sjajnih igrača u ovim zemljama koje si nabrojao.
    Sledeći naš igrač koji će zvek napravit je VEŠOVIĆ.
    I opet mi nije jasno čemu sve ovo kad ođe pričamo o propalom CG fudbalu...
    Od kako smo se odvojili,eto imamo svoju ligu,imamo zvijezde ka da su u Mančester odreda svi ili Real.
    To je ponašanje zvek.
    Imamo igrače za koje se traži milion dva,a koji realno toliko ne vrijede...Recimo bek iz BD...Zamisli MILION EURA!
    Imamo uprave klubova koje samo neka su zdravo
    Last edited by rain_wind_storm; 23-07-10 at 08:29.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma znam da ima, vjerovatno da ima, logicno je da ima.
    Ali ja kazem da je ipak drugacije kada zemlja kao nasa ima 10 vrhunskih igraca ili sportista u odnosu na zemlju koja ima 10 miliona a nema neke posebne sportiste. Na to sam mislio.A ne na kvalitet Lige ili fudbala.
    Sa malo ulaganja, mozemo korak naprijed.Talenta ima, igra se fudbal, ali nedostaje novac sto je cinjenica!
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Rečeno je igračima Rudara da će imat po 10.000e ako prodju dalje...
    Moga im je dat i po 100.000e kad veze nemaju.
    Isto tako i ovi sinoć.
    Privatizacija u fudbalu?Ne!Zašto?Što ćemo imat ako neko kupi Budućnost a ovi ostali budu ka i dosad?Ili da se svi pokupuju da bi se pare prale preko toga...
    Tu smo đe smo.
    Ne možemo zimu u Evropi dočekat taman ka i klubovi sa ex Yu prostora...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa, ipak si u pravu
    ja sam ja ti si ti

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Evo igračkog kadra Brondbija

01 Michael Třrnes

02 Anders Randrup

03 Max von Schlebrügge

04 Remco van der Schaaf

05 Jan Frederiksen

08 Mikael Nilsson

09 Alexander Farnerud

10 Martin Bernburg

13 Peter Madsen

14 Pierre Kanstrup

16 Stephan Andersen

17 Jens Larsen

18 Nicolaj Agger

19 Daniel Stenderup

21 Thomas Rasmussen

22 Ousman Jallow

23 Michael Krohn-Dehli

24 Mikkel Bischoff

25 Jacob Berthelsen

26 Mike Jensen

27 Jan Kristiansen

28 Paul Jatta

29 Daniel Wass

Ne vidim ni jednog poznatog igrača.

Thanks Thanks Given 
    9,447
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

nije ga bilo ni u tampere, ni u poloniu a ni u baku to njima nije nikakav problem. Ali ti pricas kao i da su ovi nasi sve sami krem fudbalski

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brondbi nije dobio obadvije 3-0 ,u goste je sinoc 0-0 igrao .i nesto mi se cini da je to svajcarski tim ali nijesam siguran

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    nije ga bilo ni u tampere, ni u poloniu a ni u baku to njima nije nikakav problem. Ali ti pricas kao i da su ovi nasi sve sami krem fudbalski

Ada ne velim da su krem nego velim da ne treba praviti bauk od Brondbija ka da mora da nas napuca sa pet šest komada i da se časno izgubi nije strašno a Vaduz ti je tim iz Lihenštajna koji igra u Švajcarskoj ligi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Creep View Post
    to se šališ, a?

Thanks Thanks Given 
    24
    Thanks Thanks Received 
    21
    Thanked in
    10 Posts

Nadam se da ce Brondbi ubacit nekog neregistrovanog igracha u igru ili mozda nekog sa parnik kartonima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Evo igračkog kadra Brondbija

01 Michael Třrnes

02 Anders Randrup

03 Max von Schlebrügge

04 Remco van der Schaaf

05 Jan Frederiksen

08 Mikael Nilsson

09 Alexander Farnerud

10 Martin Bernburg

13 Peter Madsen

14 Pierre Kanstrup

16 Stephan Andersen

17 Jens Larsen

18 Nicolaj Agger

19 Daniel Stenderup

21 Thomas Rasmussen

22 Ousman Jallow

23 Michael Krohn-Dehli

24 Mikkel Bischoff

25 Jacob Berthelsen

26 Mike Jensen

27 Jan Kristiansen

28 Paul Jatta

29 Daniel Wass

Ne vidim ni jednog poznatog igrača.
    Cini mi se da ovaj Bischoff ima kartone. Dako zaigra u Podgoricu. To nam je sansa.
    Bio sam sinoc na utakmici. Ono je veoma, veoma lose. Problem je, sto neko rece prije, što se ne zna koja je strategija kluba. Je li da se osvoji dupla kruna sa isluzenim igracima (koji je i ne osvoje) ili da promovisemo mlade igrače. Ako neko treba da gubi neka gube omladinci. I ako onda iz tog sastava izadju dva igrača odlično. Misija uspjela.
    Jedini koji je to radio je Brano Milačić. Ali sad niko nema muda za to. Ti treneri pusti. Da im se ne desi da završe peti ili šesti na tabeli.
    Garantujem da sad krenemo da igramo sa omladincima da bi bili sredina tabele. Sledeće godine bi izašli u evropu, a one onamo bi osvojili. Ja mogu da čekam i te mlade ću vazda ispoštovat, ali one sinoć manekene...
    Postojaće Crna Gora...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Rečeno je igračima Rudara da će imat po 10.000e ako prodju dalje...
    Moga im je dat i po 100.000e kad veze nemaju.
    Isto tako i ovi sinoć.
    Privatizacija u fudbalu?Ne!Zašto?Što ćemo imat ako neko kupi Budućnost a ovi ostali budu ka i dosad?Ili da se svi pokupuju da bi se pare prale preko toga...
    Tu smo đe smo.
    Ne možemo zimu u Evropi dočekat taman ka i klubovi sa ex Yu prostora...
    bolje jedan dobar nego 12 loših

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

i što imaš od tog jednog kluba?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mi smo država sa 600 iljada stanovnika i nema šanse da možemo imat 12 dobrih klubova.
    A od jednog dobrog kluba imaš mnogo više nego od tih ostalih 11

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    i što imaš od tog jednog kluba?
    sve lige bivše SFRJ su se svele na 1-2 kluba koji ne gledaju LŠ (jednom u deceniji), sa jedinim ciljem vlasnika - prodaja mladih igrača.. evo sinoć azerbedžanci (uložio gazda na desetine miliona), pa dačia itd, sve stranci u takvim divljim zemljama! ako se planira izlazak u evropu, mora privatizacija, da bi neko pare uložio..

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

stim sto dinamo i mamic uzese grdne pare od transfera. vise je uzeo dinamo no svi timovi iz bivse sfrj zajedno. proda igraca za 10-15 milioan pa dovede iz hajduka , rijeke, zaprescia neke talentovane i u njih ulozi...pa za 2-3 godien i od njih uzme par miliona...tako funkcionisu evo ima decenija i vise.
    Kakav je mamic kreten (ima njuh da osheti dobrog igraca ali za ostale stavri je debilcina) odlicno je sto i ovako prolaze.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Page 17 of 222 FirstFirst ... 71314151617181920212767117 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)