Page 16 of 222 FirstFirst ... 61213141516171819202666116 ... LastLast
Results 376 to 400 of 5527

Thread: Kvalifikacije za LS i UEFA ligu Evrope

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

Vratih se sa utakmice utisci prvo poluvrijeme očaj od igre dva pasa nisu svezali bez volje i želje.Toma Čelebića i upravu izviždali.Drugo poluvrijeme malo bolje ali Baku je imao bar još tri stopostotne, golman vadio ovi naši osim gola sa 30 metara nisu nešto ozbiljnije ugrožavali gol.Neću pominjat najboljeg jer ga nije bilo ali najgori po meni desni bek Mazić neka ga je dvojka iz Bakua bar deset puta prošla momak izgubljen u vremenu i prostoru.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

ali uprava đe su Tomo Čelebić,Baća Radović...Mislim da je nepravedno izostavljen DANO PETROVIĆ
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

na stadionu zappadna tribina solidno popunjena, juzna po sredini puna, sjver prazan, istok samo neki omladinci.
    Utakmica losa. Baku bolji 3x , buducnost veze s mozgom. ne znam kakv je brondbi ali ako je bolji od bakua imalo ima da nas pregaze. i to lagano.
    fizicki je buducnost nespremna i to se ponavlja iz godien u godinu. ne tempira se forma za evropu nego je vaznija ova nasa suplja liga. zasto se igra nasa liga? da bi se izborila evropa-to je prica ! a kad dodje evropa onda je docekujemo nespremno.
    kudemor je odigrao ubjedljivo najbolje.
    kod sva 3 gola se skandiralo "uprava napolje" i tomo odlazi"...

mazica, obavezno, poslat na pozajmicu na gubljenje.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

a samo mi igrači nisu jasni
    Ko je išao da ih bodri po CG i po snijegu i po kiši?
    Ko je dobija batine od beranske policije?
    Što ne stanu u odbranu kluba?Pi*ke manekenske.
    Što ne reču da im Tomo nije dao premije za prošlu sezonu?
    Fino neki transparent da iznesu protiv Toma...Neka ih išćera iz kluba,ali bi ostali legende...A ovako su pi*ke
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

da je srece ne bi vi ni isli na utakmicu

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by italia View Post
    mislis zato sto ne zasluzuju? ako to mislis onda si i u pravu. ja sam bio poslije ravno godinu dana i iznervira sam se (a reka sam sebi da necu).
    ruku na srce- mi previse ocekujemo od neoga koji nista ne zna.

Thanks Thanks Given 
    9,448
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

mazic zlo od igraca, kakav majstor odavno uzivo takvogznalca nijesam gledao nadam se da ce zivjet sto godina i odusevljavat siroke narodne mase.

Baku da je neko gledao prvo poluvrijeme a da su samo bili u barsine dresove mogla bi se prodat fora da su def barsa jer su imali jednog od metar trinaest br. 85 koji se kakao na nas a i jos par majstora fuce naravno sve je to tako izgledalo samo zato sto su ove nase tetkice teske vezare. Raspadaju se jadnici i sve bih otpustio i pustio omladince pa neka ispadnu iz lige.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Shto da se ne podje na utakmicu? Da bi se isposhtovala zhelja grupe ljudi da smijene upravu kluba?Strashan rezon,nema shta...

Inache,shto se kvaliteta fudbala tiche,mnogo je losh,i mogu da se nose sa Brondbijem onoliko koliko je mogao Rudar protiv onih Bugara,otprilike.Nema tu pomoci dok se ne krene od nule,to jest od stvaranja igracha.Mozhete vi da krivite upravu,trenera,Mugija,ovoga,onoga,ali dok god se ne pochne od pochetka,svaka uprava i struchni shtab ce postizati manje vishe iste rezultate.Mozhda poneko osvoji CG ligu,ali to je ionako totalno nebitno takmichenje.
    Last edited by Recordare88; 22-07-10 at 22:52.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Aha, znači Mazić je trebao bit desni bek... kažem trebao bit, jer je stojao nedje izgubljen pri sredini čitavo vrijeme, Budućnost ka da je igrača manje imala po toj strani.

Quote Originally Posted by kaemSe
    Baku da je neko gledao prvo poluvrijeme a da su samo bili u barsine dresove mogla bi se prodat fora da su def barsa jer su imali jednog od metar trinaest br. 85 koji se kakao na nas
    Hahahah, isto sam pomislio.

On i onaj dugokosi, a i onaj 77 nema 50 kila u njega.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ja sam misljenje da je tzv. upravi mnogo neprijatnije kad vide pun sjever i transparent na kome je nesto njima upuceno kao i neprestana skandiranja sa sjevera nego li kad na sjeveru nema nikoga.
    sve u svemu i bojkot je neka vrsta borbe tj. odgovora upravi. imaju navijaci svoje rezone iako sam siguran da i oni sami znaju da ove iz uprave zabolje ona rabota sto oni bojkotuju utakmice.

najjaci je bio zadnji vezni 33 - nesto kao dijara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A onaj centralni od dva metra, ka Jaja Ture
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by kamei View Post
    A onaj centralni od dva metra, ka Jaja Ture
    vise lici na sisoka.

a presmijesno bi nocas.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    fizicki je buducnost nespremna i to se ponavlja iz godien u godinu. ne tempira se forma za evropu nego je vaznija ova nasa suplja liga. zasto se igra nasa liga? da bi se izborila evropa-to je prica ! a kad dodje evropa onda je docekujemo nespremno.
    Tačno tako. I jednostavno ne razumijem politiku Budućnosti. Uzimaju se kao ''iskusni igrači'' da bi se osvojila naša liga jer ako se ne osvoji to znači smak svijeta. Kasnije se ispostavi da se ni sa takvim ''iskusnijim'' igračima ne može osvojit titula. Smaka svijeta nema a politika Budućnosti ostaje ista. Imperativ je ''dupla kruna'' i ne daj bože da se izbaci koji mladi igrač jer je neiskusan a Budućnosti su potrebni iskusniji igrači a ovi mladi neka se kale neđe đe su gori uslovi ili neka slobodno idu. Prodaje igrača nema pa nema para ni za isplate. Zašto prodaje igrača nema? Zato što niko neće da daje pare za igrača preko 23 godine u lošoj ligi. Prošle godine su u mladoj crnogorskoj reprezentaciji igrala svega 2 igrača koja nijesu produkt sopstvene škole. To su Lakićević (došao na zimu iz Njemačke) i Bećiraj a iz ostalih timova ukupno 11. A ta reprezentacija je igrala sasvim solidno. Budućnost je i omladinski prvak što će reći da ima uz Sutjesku najbolju školu a da ne govorimo za uslove. Ja ne znam koliko je vremena potrebno ljudima iz uprave da im neke stvari dođu iz stražnjice u glavu.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    9,448
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

broj 6 me odusevio kakva magarica od igraca, ovi nasi bolje ne mogu igrat jos kad se ima u vidu da voze nove pasate i da su poceli da priimaju koji ozbiljnijji dinar za nase uslove i vec pricaju sami dje god stanu kako njih vec traze razni belgijski timovi....pih

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

dobro je. jos samo 2 kola do grupne faze. kad tresnemo brondbi onda jos samo 1 - taman neka dodje neki tim koji ispane iz kvalifikacija za CL.

mazic = maikon !

Thanks Thanks Given 
    9,448
    Thanks Thanks Received 
    6,887
    Thanked in
    2,708 Posts

ne ne mazic zvani mazzzzzzzzzzzzzinjo ili madzzinjo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Eheh. ZVEK!

Sto se tice mladih, nisu roditelji naivni pa da salju djecu klubovima, nego privatne skole i sa 12 godina u Arsenal.
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by kamei View Post
    Eheh. ZVEK!

Sto se tice mladih, nisu roditelji naivni pa da salju djecu klubovima, nego privatne skole i sa 12 godina u Arsenal.
    Nije da nijesi u pravu ali ima talenata i u mlađim kategorijama klubova. Sutjeska je recimo sa svojim podmlatkom (igrači rođeni 93 i 94) u maju osvojila Galipoli Cup u Lecceu u konkurenciji Leccea, Barija i Zenita. Talenti su tu samo im treba dati šansu a i imati strpljenja. Bez strpljenja ništa.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad bi prosli brondbi(haha) u cetvrto kolo bi bili kao nosioci i dosa bi nam neki slabiji klub

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Jovetić je imao talenat i odma je pokupljen iz CG pa je postao kapiten Partizana sa 17 godina tako da se itekako prati što se dogadja u CG fudbalu!!!E sad,nije svaki fudbaler isti i nekome treba duži period da se formira pa se desi da dosta fudbalera i sa 25 god. odigra vrhunski 3-4 sezone što za naše klubove nije uopšte loš period samo što treba strpljenja u samim klubovima da fudbaleri ne lome glavu sa platama nego da igraju rasterećeni sa te strane a ako i tu granicu predju ne gine im drugo i lakše zanimanje!!!Ja sam u principu da se forsiraju mladi igrači ali ne treba ni malo starije (do 25 god.) odma bačat u kantu za smeće...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve je nocas bilo naopako ali ponekad i to prolazi u fudbalu. Trener buducnosti je jedan obicni seljak koji je pokazao da veze s mozgom nema. Ima rezultat 3:0 i samo pogledajte kako je postavio glavnog napadaca da juri igrace po terenu i poslije mi ocekuje od njega da ima neku bistru zavrsnicu. kao drugo onaj niksicanin je bio glavni krivac sto su se ovi "brazilci" pokakili citavih 60 minuta u njih. Dao je da igra onom niksicaninu (uz duzno postovanje) nisam pratio njegove partije ranije ali je momak nocas podbacio skroz. samo obratite paznju kako je buducnost igrala kad je brnovic zamjenio tog lika. aj sto je prelomio utakmicu (spasio ekipu) no se ravnoteza na sredini odmah primjetila. nije vise bilo onog gazenja, ubjedljivog posjeda lopte itd....
    valja spomenuti da je djokaj totalno nespreman igrac i ako im treba iskusan igrac za evropu mene je nocas potpuno razocarao i ne bih ga vise uvrstio u ekipu posebno protiv superiornih danaca.
    djikanovic, odusevio (jednom je zabudalio). kudemor drzao sredinu koliko je mogao uglavnom ponajbolji uz naravno najboljeg pojedinca buducnosti (golmana).
    Djikanovic je otkrice od igraca, to treba klubu poput buducnosti, momak igra kao lusio iz intera, gazi kad se prenosi lopta naprijed. uklizava ne daje protivniku da dise... odlika odbranbenih igraca iz NK. naravno radulovic i kompanija su daleko gori igraci od njega...
    mazic je zabudalio sinoc, protivnicka dvojka ga je nocas istraumatizovala za sva vremena.... u svakom slucaju milo mi je sto su prosli, ponajvise jer protiv brondbija se moze nesto napravit, i najvise zbog toga sto se prva utakmica igra u pg.

vidim mnoge neznalice pisu kako ce nas sad ovi napunit 20:0 itd... ali ljudi koji znaju nesto o fudbalu, znaju da brondbi igra "muski" tj engleski fudbal sa brzom igrom, centarsutevima... igrom kojom buducnost moze parirati sa djikanovicem, kudemorom, brnovicem i ostalim momcima. Jednostavna ova ekipa im nije legla nikako (dok nije usao brnovic) jer su bila potkovana tehnicka ekipa a i trener buducnosti je pravio kardinalne greske.... sad ako ima kakvih klikera u glavi pogledace reprizu i fino uvidjeti greske koje napravio i fino da pariramo dancima barem u prvoj utakmici pa u revansu sto uz solidan rezultat iz prve utakmice i uz malo srece sto im bog da. Ipak im je danski poznati predstavnik protivnik.

zivjeli. i Tomo napolje
    Last edited by Creep; 23-07-10 at 00:54.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kad bi prosli brondbi(haha) u cetvrto kolo bi bili kao nosioci i dosa bi nam neki slabiji klub
    samo da ne prodjete ka mogren

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Creep View Post
    Sve je nocas bilo naopako ali ponekad i to prolazi u fudbalu. Trener buducnosti je jedan obicni seljak koji je pokazao da veze s mozgom nema. Ima rezultat 3:0 i samo pogledajte kako je postavio glavnog napadaca da juri igrace po terenu i poslije mi ocekuje od njega da ima neku bistru zavrsnicu. kao drugo onaj niksicanin je bio glavni krivac sto su se ovi "brazilci" pokakili citavih 60 minuta u njih. Dao je da igra onom niksicaninu (uz duzno postovanje) nisam pratio njegove partije nocas ali je momak podbacio skroz. samo obratite paznju kako je buducnost igrala kad je brnovic zamjenio tog lika. aj sto je prelomio utakmicu (spasio ekipu) no se ravnoteza na sredini odmah primjetila. nije vise bilo onog gazenja, ubjedljivog posjeda lopte itd....
    valja spomenuti da je djokaj totalno nespreman igrac i ako im treba iskusan igrac za evropu mene je nocas potpuno razocarao i ne bih ga vise uvrstio u ekipu posebno protiv superiornih danaca.
    djikanovic, odusevio (jednom je zabudalio). kudemor drzao sredinu koliko je mogao uglavnom ponajbolji uz naravno najboljeg pojedinca buducnosti (golmana).
    Djikanovic je otkrice od igraca, to treba klubu poput buducnosti, momak igra kao lusio iz intera, gazi kad se prenosi lopta naprijed. uklizava ne daje protivniku da dise... odlika odbranbenih igraca iz NK. naravno radulovic i kompanija su daleko gori igraci od njega...
    mazic je zabudalio sinoc, protivnicka dvojka ga je nocas istraumatizovala za sva vremena.... u svakom slucaju milo mi je sto su prosli, ponajvise jer protiv brondbija se moze nesto napravit, i najvise zbog toga sto se prva utakmica igra u pg.

vidim mnoge neznalice pisu kako ce nas sad ovi napunit 20:0 itd... ali ljudi koji znaju nesto o fudbalu, znaju da brondbi igra "muski" tj engleski fudbal sa brzom igrom, centarsutevima... igrom kojom buducnost moze parirati sa djikanovicem, kudemorom, brnovicem i ostalim momcima. Jednostavna ova ekipa im nije legla nikako (dok nije usao brnovic) jer su bila potkovana tehnicka ekipa a i trener buducnosti je pravio kardinalne greske.... sad ako ima kakvih klikera u glavi pogledace reprizu i fino uvidjeti greske koje napravio i fino da pariramo dancima barem u prvoj utakmici pa u revansu sto uz solidan rezultat iz prve utakmice i uz malo srece sto im bog da. Ipak im je danski poznati predstavnik protivnik.

zivjeli. i Tomo napolje

neka novinari arene fotokopiraju ovo i sjutra na novinama neka izlazi ovaj tekst neka se nauce malo kako se analizira utakmica Brnovic za desetku , Kudemor takodje i Beciraj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jbsh Chuck Norrisa kad Buducnost izgubi obje utakmice,a prodje dalje O.o

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo sam ceka ko ce prvi postavit ovaj vic

Page 16 of 222 FirstFirst ... 61213141516171819202666116 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)