Strašan gol. Dako se prođe nekako. Uvijek sam za to da se prođe pa makar i šuplje jer u suprotnom ne vidim smisao igranja.
Nista mi nije jasno o cemu se odje prica?
Zar nije Buducnost izgubila 2:1 u prvi mec u goste?
Grgur na poluvreme kaze kako Buducnost vodi 3:2 ukupno, a sad kad je Buducnost dala gol je 4:2 ukupno i "Buducnost lakse dise..."???
p.s. nije bilo reprize gola ><
Originally Posted by Nk-001
Strašan gol. Dako se prođe nekako. Uvijek sam za to da se prođe pa makar i šuplje jer u suprotnom ne vidim smisao igranja.
Dick Laurent is dead!
Ahhhh... Kad je to registrovano? Ni danas u novine nista o tome...
Dobro je,ovaj gol valjda znaci i prolaz.I to bi bilo to za ovu godinu,Brondbi ce ih unistiti!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Vratio sam se malo unazad i sve procitao... Hvala![]()
Kad se igra sledece kolo zna li tko?
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
Bogami su se trgli u ovo drugo poluvrijeme, mora se priznat.
za 7 dana
karakteri
ne samo nasa liga,evo i ove ostale obadva hrvatska tima su ispala,borac ispa od svajcarskog drugoligasa,srbi se izvukli jedva od nekih timova za koje nikad nisam cuo
Nije samo nasa lige,sve lige na Balkanu su presmijesne,to je cinjenica.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ajkovic ubjedljivo najbolji.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Dobro je. Kako god, borili su se u drugom poluvremenu samo šteta što nijesu izjednačili. Evo Peco kaže da se mora mijenjat naš mentalitet jer čim su saznali da su dobili za zelenim stolom odigrali su onako prvo poluvrijeme. Nadam se da će ih naučiti pameti.
Dick Laurent is dead!
Prodjosmo. Vise srece nego pameti ali ajde.
obadvije utakmice izgubili a prosli dalje![]()
Žali bože što ispade ovaj Baku kad su bolji 3 puta od Budućnosti ali eto su napravili grešku i sad ispaštaju iako su dobili obije utakmice!!!Samo mi nije jasno što je nekima milo što će doć Brondbi u Podgoricu osim ukoliko neće navijat za Brondbi!!!No dobro...
deuscroix
sta je tu jemi sva srecni
iako me je igra razocarali , skinem kapu za drugo poluvrijeme, extra u odnosu na prvih 45 min...
ajde i mi da jednom prodjemo za zelenim stolom hahahahahah je li se to kad desilo na prostorima ex yu![]()
ja sam ja ti si ti
Ovo je dno dna,amatersku ligu uvest sto prije moguce.Ionako je po 6 navijaca na stadione ,fudbaleri igraju ka' da su prvo osam sati radili u neki magacin pa onda na termin posli.Buducnost sramno kao i svi ostali timovi ,ZNACI KATASTROFA!
I samo m ijos fali da mi dodje Brondbi da me iskara na nas stadion,pix dje ne ispadose ovi mrcovi.
http://www.sportskiportal.com/fudbal...ide-dalje.html
Sledeci protivnik Brondbi...Tesko da cemo tu srece imati,ocekujem laganu pobjedu danaca...nazalost..
Neka ih neka igraju malo Jevropu, 4 utakmice ce sledece godine znacit puno...jos su ovo 4 utakmice sa jakim timovima. Eto prvak Poljske jedva prodje Intera iz Bakua.
Prvo pol uzas, mada prvih 20min nerealno dobro. U drugo ovi Azerbejdzanci stadose, malo nelogicno. Znaci nije do kondicije no nasi pojma nemaju.![]()
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Čemu pesimizam? Ovđe izgubit dva razlike a tamo dobit službeno i eto![]()
Dick Laurent is dead!
Znaci sad moramo obje da dobijemo za zelenim stolom
Uprava ima ideju kako proći Brondbi...
Ne bih o tome sad...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks