View Poll Results: Scudetto osvaja

Voters
309. You may not vote on this poll
  • Bari

2 0.65%
  • Bologna

1 0.32%
  • Brescia

2 0.65%
  • Cagliari

1 0.32%
  • Catania

2 0.65%
  • Cesena

4 1.29%
  • Chievo Verona

1 0.32%
  • Fiorentina

6 1.94%
  • Genoa

3 0.97%
  • Internazionale

70 22.65%
  • Juventus

41 13.27%
  • Lazio

50 16.18%
  • Lecce

1 0.32%
  • Milan

73 23.62%
  • Napoli

7 2.27%
  • Palermo

2 0.65%
  • Parma

5 1.62%
  • Roma

32 10.36%
  • Sampdoria

4 1.29%
  • Udinese

2 0.65%
Page 13 of 362 FirstFirst ... 3910111213141516172363113 ... LastLast
Results 301 to 325 of 9040

Thread: Calcio Seria A 2010/2011

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da se vratimo na raniju pricu o biserima da najvise para na igrace trosi Morati...evo vas patron kaze da niko u Italiji nije trosio vise od njega...pa vi vjerujte ili njemu ili Sofru

Berlusconi has been criticised for a perceived lack of investment in the squad by disgruntled fans, but he maintains the Diavolo will be competitive this term.

“The squad is good enough and can compete with everyone else,” he declared.

“I ask any of you to name a team which has more class than ours given that we have Ronaldinho, Andrea Pirlo, Clarence Seedorf and Alexandre Pato.

“You can’t win always, but we haven’t done too badly over the last few years. We are second behind a very rich Inter, but ahead of Roma.

“No family in Italy has invested as much money as the Berlusconi one. In the last seven years, we have added €461m – more than €60m a year. In 25 years I have invested a thousand million.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

ljudi su pricali o transferima. nijesu sva ulaganja u klub samo dovodjenje igraca.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako pricamo o Morattiju i trosenju (ponekad i bacanju) para onda treba gledat situaciju u dva perioda.
    Postojao je period kad je Moratti kupovao prosjecne ili "perspektivne" igrace, placajuci ih mnogo, pa kasnije rasprodavajuci ih nakon sto nisu ispunili ocekivanja (razni Van der Meyde, Solari, Kily Gonzalez...).
    Drugi period je period od zadnjih nekoliko godina (5, 6) koji se poklapa sa dolaskom Marca Brance kao covjeka zaduzenog za transfere. U tom periodu mali je broj promasaja (Quaresma, Mancini mada ce Mancini mozda dobit sansu kod Beniteza), a veliki broj igraca koji su za dzabe ili skoro dovedeni u Intera i doprinijeli stvaranju ovako dobre ekipe.
    Takvi igraci su Cambiasso, Samuel, Maicon, Lucio, Pandev pa cak i Sneijder. Eto'o, Milito, Thiago Motta su prakticno dosli u zamjenu za Ibrahimovica.
    Inter ima igraca iz mladjih kategorija koji vec vrijedi 35 miliona eura (Balotelli). Sad je doveden Coutinho, i taj potez ce postajati sve vise isplativiji ako se momak dobro pokaze.
    Imali su trenera kao sto je Mourinho dvije godine prakticno besplatno jer su penali za raskid ugovora bili koliko i Mourinhova plata dvije godine.
    Tako da se sve moze reci za Inter al ne da ludo trosi zadnjih godina.
    Last edited by sky; 21-07-10 at 10:11.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

pa niko ne kze da inter trosi "ludo" u ovih zadnjih par godina.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inter potvrdio transfer Ranocchie, mladog defanzivca koji je prosle sezone igrao za Bari. Ranocchia ce ovu sezonu ipak igrati za Genovu.
    Dobra investicija za sledecu sezonu s obzirom na starost Samuela, Lucia, Cordobe...
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moramo kupit stopera za ovu sezonu,jedina zamjena za Lusija i Samuela je Kordoba kojeg ne mogu da podnesem...Treba nam i jos jedan napadac i to je to za ovaj transfer period...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne mogu da vjerujem da ste pustili Bonucci-a? vas "proizvod"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    ne mogu da vjerujem da ste pustili Bonucci-a? vas "proizvod"
    Rannochia je dupljo bolji od tog.. ne znam kako da ga zovem. Placenika. Ista prica kao 9-ka Barcelone. I on je navijao za Inter kao dijete, a sad ispade navijac rubentusa, a idol mu bio Del Piero. Pihh...
    Inace, ovo s pocetka posta stoji, uvjerit ce te se ove sezone.
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    Rannochia je dupljo bolji od tog.. ne znam kako da ga zovem. Placenika. Ista prica kao 9-ka Barcelone. I on je navijao za Inter kao dijete, a sad ispade navijac rubentusa, a idol mu bio Del Piero. Pihh...
    Inace, ovo s pocetka posta stoji, uvjerit ce te se ove sezone.
    mislim da grijesis, no eto, vrijeme ce pokazat'.
    nisam cuo da je rek'o za Dela da mu je bio idol ali i da jes, nema to nikakve veze. meni je jedan od omiljenih igraca J. Zanetti, a da se bavim fudbalom, sigurno bi mi bio i idol.
    da ste kojim slucajem vi uzeli Bonuccia a mi Rannochiu, ista bi prica bila. samo nesto kontrirate i glupirate se po forumu s nekim nadimcima ("rubentus" i sl) i ne znam cime jos. grow up guys

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Inter ima dosta mladih igraca, perspektivnih defanzivaca. Dok oni skroz ne stasaju, treba kupiti jednog ili dvojicu u ovom i sledecem prelaznom roku, koji ce uz postojece starije igrace, drzati odbranu Intera u sledecih par sezona...
    Ako ode Baloteli, sto se iskreno nadam da oce, volio bih da Forlana dovedemo. Vec nekoliko godina, falim tog igraca na sva zvona, i smatram da bi se odlicno uklopio u Interu. Takodje, i Suareza bih volio u ekipi da vidim, mlad je, cijena mu jeste sad skocila...neki ce reci da nije on neka klasa, ali ja tvrdim da je on odlican napadac. Ako ne sad, volio bih da ga vidim u ekipi za par godina, ako dokaze svoju klasu i u nekoj jacoj ligi. Takodje, od prodaje Balotelija, Aguero bi se veoma lako mogao dovesti, finansijski gledano, ako vec Chelsea ne zavrsi posao sa njim. Mada vec odavno ne vidim da ima nekih posebnih vijesti o tom transferu.
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Luximus View Post
    Inter ima dosta mladih igraca, perspektivnih defanzivaca. Dok oni skroz ne stasaju, treba kupiti jednog ili dvojicu u ovom i sledecem prelaznom roku, koji ce uz postojece starije igrace, drzati odbranu Intera u sledecih par sezona...
    Ako ode Baloteli, sto se iskreno nadam da oce, volio bih da Forlana dovedemo. Vec nekoliko godina, falim tog igraca na sva zvona, i smatram da bi se odlicno uklopio u Interu. Takodje, i Suareza bih volio u ekipi da vidim, mlad je, cijena mu jeste sad skocila...neki ce reci da nije on neka klasa, ali ja tvrdim da je on odlican napadac. Ako ne sad, volio bih da ga vidim u ekipi za par godina, ako dokaze svoju klasu i u nekoj jacoj ligi. Takodje, od prodaje Balotelija, Aguero bi se veoma lako mogao dovesti, finansijski gledano, ako vec Chelsea ne zavrsi posao sa njim. Mada vec odavno ne vidim da ima nekih posebnih vijesti o tom transferu.
    Forlan je odlican igrac, ali je meni on isti tip kao Milito. Bas isti. Mozda je malo agilniji.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Forlan je odlican igrac, ali je meni on isti tip kao Milito. Bas isti. Mozda je malo agilniji.
    Slazem se, i mislim da je to bas dobra stvar ako bi ga doveli. Jer bi svakoj protivnickoj odbrani bilo veoma zayebano da "cuva" dvojicu "Milita" ili "Forlana"... nazovimo ih u duetu, kako oces...
    "There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Luximus View Post
    Slazem se, i mislim da je to bas dobra stvar ako bi ga doveli. Jer bi svakoj protivnickoj odbrani bilo veoma zayebano da "cuva" dvojicu "Milita" ili "Forlana"... nazovimo ih u duetu, kako oces...
    A to jeste, ali kad razmislis, formacijski, tesko bi ih bilo uklopit. Ja ne znam bas moze li Forlan igrat krilnog napadaca, ne bih rekao. A iza Milita imaju Sneijdera, tako da ne znam dje bi sa njim. Bez ako nece staromodnu 4-4-2 sa 2 klasicna centarfora, pa mozda romb na sredinu, ili onu podjelu 4-2-2-2. Ne znam, ima masu kombinacija, ali ne znam koliko bi sve to odgovaralo igri Intera.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    A to jeste, ali kad razmislis, formacijski, tesko bi ih bilo uklopit. Ja ne znam bas moze li Forlan igrat krilnog napadaca, ne bih rekao. A iza Milita imaju Sneijdera, tako da ne znam dje bi sa njim. Bez ako nece staromodnu 4-4-2 sa 2 klasicna centarfora, pa mozda romb na sredinu, ili onu podjelu 4-2-2-2. Ne znam, ima masu kombinacija, ali ne znam koliko bi sve to odgovaralo igri Intera.
    Moze Forlan igrat' u napadu dje god ga stavis...vjeruj mi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by clapton View Post
    mislim da grijesis, no eto, vrijeme ce pokazat'.
    nisam cuo da je rek'o za Dela da mu je bio idol ali i da jes, nema to nikakve veze. meni je jedan od omiljenih igraca J. Zanetti, a da se bavim fudbalom, sigurno bi mi bio i idol.
    da ste kojim slucajem vi uzeli Bonuccia a mi Rannochiu, ista bi prica bila. samo nesto kontrirate i glupirate se po forumu s nekim nadimcima ("rubentus" i sl) i ne znam cime jos. grow up guys
    http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23458
    A prije je bio veliki navijac Intera, ja procitao u barem 3-4 prilike
    Sto se tice kvaliteta igraca, ja sam ti rekao, vidjet cemo na kraju sezone. Ja tvrdim da ce Rannochia biti cudoviste, samo da se oporavi od povrede kako treba.
    I meni je to jedno vrijeme bilo djetinjasto, ali ono 'rubare' se tako fino poklapa sa 'juventus', da ne mogu da odolim
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23458
    A prije je bio veliki navijac Intera, ja procitao u barem 3-4 prilike
    Sto se tice kvaliteta igraca, ja sam ti rekao, vidjet cemo na kraju sezone. Ja tvrdim da ce Rannochia biti cudoviste, samo da se oporavi od povrede kako treba.
    I meni je to jedno vrijeme bilo djetinjasto, ali ono 'rubare' se tako fino poklapa sa 'juventus', da ne mogu da odolim
    znam ja da je navijac Intera (bio ), njihova skola ili 'njihovo dijete' sto bi reka Sofro, ali obzirom da je odigrao ukupno 20min za Inter prije 2, 3 sezone...
    eto, stavi u folder, ako imas kakav, pa da vidimo ili na kraju sezone ili da gledamo na duze staze. nego ako Bonucci bude bolji, pocece prica "imao je bolji tim ili igrace oko sebe pa mu je lako bilo..." . taj Rannochia jos nekoliko godina ima da grije klupu a ovaj je vec planiran za prvi tim. jes da Inter ima duplo jaci sastav...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.sportskiportal.com/fudbal...a-maicona.html
    22 miliona...presmijesni real,sprdaju se

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by NeroAzzurro View Post
    http://www.sportskiportal.com/fudbal...a-maicona.html
    22 miliona...presmijesni real,sprdaju se
    Razumna ponuda, ali neće preći.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bonucci VS. Ranocchia
    Neznam, tu su nedje. Bili su dobar tandem u Bariju. Ja ipak vjerujem da je Branca imao svojih razloga kad je pustio da Juventus uzme Bonuccija.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Razumna ponuda, ali neće preći.
    Gledajuci danasnje nerealno trziste,ponuda je veoma losa. Danas svaki klinac iz Brazila i Argentine,koji ima talenta vrijedi 20-30 mil. A Maicon koji je najbolji desni bek,oko koga se dosta vrti igra kluba mora da vrijedi mnogo vise.
    Pominjem jos jednom,sve zbog nerealnih cijena na trzistu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NeroAzzurro View Post
    Gledajuci danasnje nerealno trziste,ponuda je veoma losa. Danas svaki klinac iz Brazila i Argentine,koji ima talenta vrijedi 20-30 mil. A Maicon koji je najbolji desni bek,oko koga se dosta vrti igra kluba mora da vrijedi mnogo vise.
    Pominjem jos jednom,sve zbog nerealnih cijena na trzistu.
    To je tacno, ali bek ne moze da vrijedi preko 30 miliona, pa ne znam kakav da je. Mnogo je to para, jbt, za igraca koji ti igra samo jednu poziciju, tj. jednu stranu.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Maicon ima 30 godina. Realna cijena mu je 25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Realno jer moze odigrat jednu eventualno dvije godine na ovakvom nivou

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Bonucci VS. Ranocchia
    Neznam, tu su nedje. Bili su dobar tandem u Bariju. Ja ipak vjerujem da je Branca imao svojih razloga kad je pustio da Juventus uzme Bonuccija.
    pa i Marotta (kao jedan od najboljih transfer gurua u italiji) je imao svojih razloga sto je izabrao ovog prvog. nije mutav
    Bonuccia su oni (Inter) dali Genovi za Milita (+ jos 3, 4 igraca i pare), ali ga je Genova proslijedila Bariu na pozajmicu i sad je kod nas.
    nije ni Lippi bio mutav kad ga je zvao na SP, a Rannochiu ne. mutav je bio sto mu je igrao Cannavaro, no aj' sad...nije mu to jedina greska bila, inatio se mnogo.
    Last edited by clapton; 21-07-10 at 19:44.

Page 13 of 362 FirstFirst ... 3910111213141516172363113 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)