Extra ludi zbunjeni nenormalni, počeo nam je film na novu na koji NIKO OD "LOKALNIH" NEMA PRAVA a JOŠ STOJI OSMRTNICA ! U nastavku ovog komentara najgrublje kršim pravila ovog foruma!
nije problem sto je zamraceno kad je ta serija, neko sto je u subotu bio fudbal na fox tv a vama u vodicu pise serija i ne date nam da gledamo...
mozda je bolje da napises da se to vise nece desiti i da se T-com izvine pretplatnicima jer razloga za blokiranje prenosa utakmice bursaspor - crvena zvezda nije bilo
15:25: 1001 noc r
18:30: crvena zvezda-bursa
20:20:1001 noc r
ovo je bio program FOX-a za subotu, cisto da ne bude zabune
Extra ludi zbunjeni nenormalni, počeo nam je film na novu na koji NIKO OD "LOKALNIH" NEMA PRAVA a JOŠ STOJI OSMRTNICA ! U nastavku ovog komentara najgrublje kršim pravila ovog foruma!
Zasto se iskljucuje "Lud, zbunjen, normalan" na Nova TV-u? Da li je zaista neka od domacih stanica pocela prikazivati tu seriju? Slabo gledam domace kanala pa mi nije poznato.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Jes, TV Vijesti.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Evo uskoro novog kanala - Srpska TV ..... Kada dodje treba uraditi sljedece , uci u Meni-Podesavanja-Televizija-Podesi TV vodic-maknuti strik sa tog kanala i sacuvati ....![]()
Bas da vidimo da li ce ih veskobar pustiti na 88M![]()
Sale,zasto se pojavljujes ovdje,znaci nema potrebe,kad uvedete one 74 kanala sto fale,onda dodji..![]()
![]()
![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
fox televizija ce se uskoro zvati prva srpska televizija , mozda je to ta televizija![]()
Imam problem sa eTV. Juce su mi pustili adsl i extra tv, ali sve je radilo super jedno 3-4 sata, i posle pise kao da kao da je nedostupan, da pokusam kasnije, i jutros palim Extra TV i pise mi da unesem korisnicko ime? zna li ko sta treba da ukucam? nisam zvao t-com, jer nisu mi jos pustili fixni.
Last edited by Rooney10; 20-07-10 at 19:39.
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
Pozovi 1500 i bice sredjeno ili posalji mail na [email protected] (obavezno navedi broj fixnog telefona i kontakt telefon). Ako bude problema javi se na pm.
Nazalost ne radim oko tih stvari, ali strpi se to ujtru![]()
nema veze. sacekacu do sjutra![]()
"We have got the best young player this country has seen for the past thirty years" SirAlexFerguson
Engleska Premier liga startuje pocetkom avgusta...bas me zanima sto ce moj dobri extra tv ucinjet da ja njegov vjerni pretplatnik mogu da gledam sljedece meceve:
subota 10 avgust
13:45 Tottenham - Manchester City
16:00 Aston Villa - West Ham
18:30 Chelsea - West Bromwich
nedjelja 11 avgust
17:00 Liverpool - Arsenal
ponedjeljak 12 avgust
21:00 Manchester United - Newcastle
Davno proslo vrijeme,Sasa
Medjutim prenosice jedna TV kuca iz CG PL,e sad koliko meceva po kolu i o kojoj se TV stanici radi,ne smijem da kazem,jos uvijek![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
mozda je bilo rijeci, zasto mi preskace broj 1 kad listam kanale, nego moram pritisnuti br 1 da mi premaci na prvi RTCG?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Mozda si ga makao iz liste kanala, mozes da je resetujes preko: menu > podesavanja > televizija > podesi tv vodic > i tu strikiraj taj kanal (ako vec nije).
Novi kanal - radio ProFM na 206![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks